FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Jucătorul dorit de Florin Bratu și-a dat acordul să rămână la Dinamo, dar pune condiții

Articol de - Publicat miercuri, 30 mai 2018 22:21

1 iunie reprezintă data la care vor expira contractele mai multor jucători de la Dinamo. "Câinii" vor însă să continue neapărat cu doi dintre fotbaliști: Jaime Penedo (36 de ani/portar) și Giorgos Katsikas (27 de ani/fundaș).

Dintre cei doi, Katsikas e singurul care și-a dat în principiu acordul de a prelungi și le-a transmis șefilor că vrea un salariu mai mare de 8000 de euro, cât are în prezent.

Lui Penedo i s-au oferit 7000 de euro la fel cât a avut și până acum, plus 10% din cuantumul banilor de la FIFA pentru participarea la Mondial, adică 20,000 de euro. Dinamo va lua 200.000 de euro de la FIFA.

Penedo încă n-a dat niciun răspuns. Joi e ultima zi de contract la Dinamo, iar "câinii" sunt ferm convinși că acesta nu-și mai dorește să-și continue cariera în Ștefan cel Mare.

27 de meciuri
a jucat Katsikas în Liga 1 pentru Dinamo, reușind și 3 goluri

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (1)
nicolas_blu
nicolas_blu  •  31 Mai 2018, 09:55

Liber..sa plece nu sunt ei in masura sa puna conditii...sa zica mersi ca le am intins o mana....Asa a facut si Palic si pana la urma a pierdut un sezon competitional si locul in echipa!! Sa nu mai zic ca acest grec ...face gafe regulat!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează