FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Laurențiu Reghecampf a explicat când se întoarce la FCSB și de ce a clacat la precedentul mandat

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iulie 2020 20:20

Laurențiu Reghecampf a acceptat să participe la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” și a răspuns la întrebarea când revine ca antrenor în fotbalul românesc. Reghe a câștigat două titluri de campion al României cu FCSB în primul său mandat, apoi a ratat titlurile la mustață în bătălia cu Astra și cu Viitorul.

  • Reghecampf mai are un an de contract în Emirate cu Al Wasl, apoi ar putea reveni la FCSB. Până atunci, i l-a propus lui Gigi Becali pe fostul lui secund, Toni Petrea, în locul mazilitului Vintilă - DETALII AICI

- Reghe, întrebarea de pe buzele tuturor e când te întorci în România?
- Sunt bine unde sunt. Nu știu când mă întorc. Vin doar în vacanțe! N-am mai fost acasă de un an de zile, iar acum mă bucur de momentele astea. La fotbal mă concentrez doar la ce-am de făcut la Al Wasl. Îmi doresc foarte mult să câștig un trofeu. Am schimbat anumiți jucători, am întărit echipa și ne putem bate cu formațiile din față. Vreau să am rezultate și să continuăm ce am început.

- Fanii te vor la FCSB.
- Nea Ovidiu, sunt bine unde sunt. Nu știu când mă întorc! O să mă întorc când o să fie momentul și când lumea o să fie pe aceeași direcție.

- Când te-ai întors la FCSB n-ai mai făcut minunile din primul mandat.
- Am pierdut campionatul cu Astra în penultima etapă. Au fost greșeli personale ale lui Varela și Gabi Tamaș. După aceea am pierdut titlul cu Viitorul... Dar atunci l-am pierdut în meciul cu Dinamo, când ne-au dat gol în ultimul minut, din 11 metri, tot în penultima etapă.

"Antrenorul e un artist care face un puzzle"

- Doar că... 
- Au fost schimbări de generații, au venit, au plecat jucători. Eu acum văd o echipă cu jucători de valoare care pot crește și care pot face performanță, dacă vor câștiga campionatul și dacă se vor califica în cupele europene. La echipa de club, cât și la echipa națională ai nevoie de rezultate ca să ai pretenții să vinzi jucători. Acum suntem într-o perioadă nefastă și singura echipă care are rezultate (n.r. în Europa) e CFR Cluj.

- Toată lumea a spus că în primul mandat norocul tău a fost Thomas Neubert!
- Întotdeauna în momentul în care ai anumite succese și realizări contează foarte mult echipa pe care o ai. De staff! Lucrurile astea contează. Antrenorul ce poată să facă? El e un artist care face un puzzle. Pune lucrurile, antrenează, ține legătura cu jucătorii, cu conducerea, cu cei din afara echipei. Antrenorul nu trebuie doar să antreneze! Neubert făcea pregătirea fizică după ce-i ceream eu. Eu făceam tactica, iar el pregătirea. Așa era normal!

- Atunci ai făcut și chestii controversate. 
- Care, nea Ovidiu?

- Păi, cu punguțele alea.
- Am văzut într-un meci televizat în Germania sau în Spania. Unde echipele își luau sucurile cu minerale de pe margine pentru că era foarte cald. Erau lucruri normale. La noi exista o regulă, nu ai voie să bei apă din sticlă decât când îți permite arbitrul. Și-atunci noi am pus punguțele pe marginea terenului, jucătorii o rupeau, o beau și o aruncau. După s-a schimbat regulamentul.

URMĂREȘTE AICI ÎNTREAGA EMISIUNE CU LAURENȚIU REGHECAMPF

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Borcea a chemat preotul în vestiar și s-a pus în genunchi în fața lui: „Dacă Steaua câștigă campionatul, voi nu mai aveți ce căuta la Dinamo!”

EXCLUSIV Dezvăluire incredibilă » Cum a influențat decisiv Traian Băsescu un titlu în Liga 1: „Așa a câștigat CFR Cluj”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
ciuke
ciuke  •  08 Iulie 2020, 08:55
Postat de romeverest pe 08 Iulie 2020, 00:39

Asta chiar ne ia de prosti cu acele pungute ??

Ai testat tu continutul?

romeverest
romeverest  •  08 Iulie 2020, 00:39

Asta chiar ne ia de prosti cu acele pungute ??

johnwick_chapter3
johnwick_chapter3  •  07 Iulie 2020, 22:10
Postat de p.rares pe 07 Iulie 2020, 21:07

Un "antrenor" de liga 3-a,fara valoare acest manelist.A avut candva ceva rezultate la FCSB datorita valorii lotului,nu datorita valorii lui ca si antrenor.Meritele sunt ale lui Gigi care a bagat bani in echipa.

"ceva rezultate": 2 titluri fluierând, eliminat Ajax, bătut Chelsea... la voi, la rin, care sunt "adevăratele" rezultate?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează