FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Lovitură devastatoare primită de Gigi Becali: Talpan și CSA au câștigat o bătălie imensă!

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 mai 2018 12:04

CSA Steaua e pe cale să-i mai dea o lovitură devastatoare lui Gigi Becali. 

Florin Talpan, juristul CSA, a câștigat o luptă importantă cu Becali, Tribunalul hotărând că despăgubirile pe care latifundiarul ar trebui să le plătească celor de la CSA, în cazul în care va pierde procesul, vor fi calculate pe 10 ani, nu pe 3, așa cum și-ar fi dorit Becali. Decizia nu este una definitivă, iar cei de la FCSB o pot ataca la apel!

Armata cere despăgubiri de nu mai puțin de 36,8 de milioane de euro!

"S-a respins excepția prescripției extinctive, Gigi Becali e bun de plată! Va trebui să achite întreg prejudiciul creat în perioada decembrie 2004 - decembrie 2014. Prejudicierea continuă și astăzi. Sunt foarte mulțumit și mă așteptam, pentru că decizia e legală", a declarat Talpan. 

În urmă cu două săptămâni, Becali era ferm convins că despăgubirile pe care ar trebui să le plătească s-ar întinde doar pe durata a 3 ani. 

Așadar, pe 5 septembrie ar urma să înceapă procesul propriu-zis pentru prejudiciu!

"Nu eu cer să fie despăgubiri pentru 3 ani, ci așa spune legea. Este articol de lege în care se arată că poți cere despăgubiri pe ultimii 3 ani de la data depunerii cererii. CSA a depus contestația în 2016, deci nu pot cere decât până în 2013. Iar noi am schimbat denumirea în 2014.

Așa că pot primi bani doar pentru un an, 2013-2014. Așa scrie la lege. E matematică. Nu poate interpreta un judecător cum vrea el. Așa spune legea. Da, în România, un judecător poate da ce vrea el, dar nu poate încălca legea. Trebuie să încalci legea ca să dai mai mult. Nu poate fi interpretat nimic", spunea Becali. 

 

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League
Liga Campionilor
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (125)
talpanzilla
talpanzilla  •  25 Mai 2018, 16:12

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ce bucurie111111111

bisisica.
bisisica.  •  25 Mai 2018, 15:48

Unde e prostul siteului randoom care a spus ca vine armata in genunchi la stapinul lui nea gigi si il roaga sa cumpere marca inapoi :))

right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  25 Mai 2018, 14:17
Postat de agiler pe 25 Mai 2018, 14:13

Spre mizeria armatei te poți îndrepta chiar tu.Oameni întregi la minte nu vor susține acea mizerie indiferent de câte prosti face justiția coruptă din România.Daca FCSB dispare nu voi mai avea nici o echipă de club de fotbal care să mă interesez în România.Oricum la meciurile naționalei mă uit degeaba de ani de zile.Ne vindecam și de fotbal.

Ohhh nu! Vrei sa plangem ca nu te mai uit la fotbalul romanesc? Iti dai seama? Chiar va rugam, suporterii de carton sa stea acasa, MAI ALES LA MECIURILE ROMANIEI unde avem nevoie de adevaratii suporteri nu de amatori de selfie-uri, live-uri pe fb si spargatori de seminte. Auzi la el..nu se mai uita la nationala pt ca nu are ce vedea. Esti roman doar daca vezi braziliene?

Vezi toate comentariile (125)
Comentează