FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB 2-2

EXCLUSIV Martorii povestesc pentru GSP un episod fabulos petrecut la pauza meciului Viitorul - FCSB 2-2: "A intrat în cabină și a anunțat schimbările!"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 aprilie 2018 00:00

Martori povestesc cum s-a schimbat FCSB după pauză în jocul cu campioana: Dică a petrecut jumătate din timpul dintre reprize în parcarea stadionului, la telefon cu Becali, care i-a transmis strategia pentru partea a doua.

"Nu suntem la Steaua, suntem la Viitorul și aici antrenorul face echipa, nu altcineva!", a atras atenția Hagi. Ce nu a spus Dică și se petrece, de asemenea, la FCSB: antrenorul nu face nici echipa de start, nici schimbările de pe parcursul meciurilor. Și intervențiile din pauză sunt tot ale patronului.

Nu e potrivit? Gigi zice că da!

Becali a păstrat în runda trecută, cu Viitorul, tradiția celor două schimbări făcute în pauză. A operat modificările imediat după ce arbitrul a fluierat finalul primei reprize.

Martori de la Ovidiu povestesc scenele: "Jucătorii au mers direct în vestiar de pe teren, Dică a mai rămas șase sau șapte minute în parcare, la telefon cu Becali. După ce a încheiat discuția cu patronul, a intrat în cabină și a anunțat schimbările".

O înlocuire post pe post, Gnohere pentru Alibec, și una care a urmărit să crească potențialul ofensiv al echipei, playmakerul Teixeira în locul închizătorului Ovidiu Popescu.

Detalii despre efectele deciziilor lui Gigi Becali și cum s-a comportat Dică în continuare, doar în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (62)
1662531363757775
Adrian Dorin  •  28 Aprilie 2018, 08:32

ASA..cum comunismu e cu " fatza umana " ASA si cooperativele lui " tata jean " BECALI SI HAGI SUNT NASH SI FIN....., HAGI NU MAI ARE SHANSE SA IA CAMPIONATUL ANU' ASTA..ASA CA SCORUL DE 2-0..SI 2-2..SA ARANJAT CU INCA O CUMPARARE DE JUCATOR DE LA VIITORU'...2-2.." DECAT " SA NU RADA UNUL DE CELALAT LA URMATOAREA...ANIVERSARE SI NICI SA NU-L DEA JOS DE PE PRIMUL LOC...PE FINUTZ...

169060557063831
Stefan Anghel  •  27 Aprilie 2018, 17:13

NU SE POATE,IN CE TARA CIVILIZATA S-A MAI INTAMPLAT ASA CEVA ? PROPUN CA FRF SA SCHIMBE REGULAMENTU....TOTUSI CARE ERA SCORUL LA PAUZA SI CARE LA FINAL ???

169060557063831
Stefan Anghel  •  27 Aprilie 2018, 16:11

GG ARE MERE....AS VREA SA VA VAD ,PE ASTIA DE IL CONTESTATI PE NEA GG,SEFI DE TARABA SI SA AVETI 1 ANGAJAT-VANZATOR......SA CUMPARATI CARTOFI DIN EN GROSS CU 2 LEI SI ANGAJATU SA-I VANDA CU 1 LEU....SA CUMPARATI ROSII DE SERA SI ANGAJATU SA LE DEA GRATIS....TATA,TOTUSI AU TRECUT 3 DECENII DE LA COMUNISM SI VOI INCA VA MAI CREDETI PATRONI PE TARABA LU NEA GG ???

Vezi toate comentariile (62)
Comentează