FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Ministrul de Interne a găsit mașini furate în cantonamentul lui Dinamo, de la Săftica: „Într-o săptămână să dispară de aici!”

Articol de GSP - Publicat luni, 19 aprilie 2021 15:56 / Actualizat luni, 19 aprilie 2021 17:32

Giani Kiriță a făcut dezvăluiri la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”. A vorbit despre rivalitatea cu Steaua, despre cum trăia înaintea meciurilor din Derby de România și cum a fost păcălit de samsari și a cumpărat mașini furate, alături de restul colegilor săi de la Dinamo.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.
  • Emisiunea cu Giani Kiriță a fost difuzată prima dată pe 7 aprilie 2021

- Giani, dar la Steaua de ce n-ai jucat niciodată?

- Nu, nu, nu. N-aș accepta, n-am cum. M-am atașat atât de mult de suporterii ăștia și-am jucat pentru ei. Gândiți-vă că eu am fost un fotbalist care am venit din ligile inferioare. Și am muncit foarte mult să ajung la Dinamo. Când am văzut că galeria îmi strigă numele pentru mine a fost dragoste pe viață.

- Ai dreptate, dar nu toți sunt ca tine.

- Eu am declarat că sunt pe viață alături de echipă și m-am dăruit total! Restul... Eu nu mă gândeam niciodată să mă duc la FCSB, sau la Steaua. Eu, Hîldan, Florentin Petre, Marius Niculae... Oameni care niciodată, dar niciodată nu ne-am fi dus la Steaua.

Kiriță: "Eram precum câinii ăia pe care-i ții în lesă"

- Dar, spune-mi, te rog...

- Nea Ovidiu, era o rivalitate rea de tot. Ați văzut câinii ăia, când îi ții în lesă? Când jucam cu Steaua stăteam o săptămână la Săftica în cantonament și eram precum câinii ăia pe care-i ții în lesă și le dai drumul pe teren. Eram motivați pentru Dinamo. Nea Ovidiu, n-aveam stare. Făceam ture pe la Săftica, să treacă timpul mai repede, să mergem să-i mâncăm. Puteam să pierdem orice meci, chiar și campionatul, doar cu Steaua să nu pierdem.

- Cum ai palmaresul cu ei?

- Eu am 10 derby-uri jucate și 6 câștigate. Îmi aduc aminte de unul foarte disputat, 3-2, în care i-am bătut. A dat Mihalcea gol și ne-am dus pe gard la galerie. Mihalcea a aruncat tricoul și când era sus pe gard unul îi trăgea de verighetă. "Țărane, mai bine le-o dai și p-aia că și-așa e falsă! Nu e veritabilă". Ha-ha-ha!

- E adevărată povestea cu mașinile furate?

- Daaaa! A venit ministrul de interne în cantonament după ce ne cumpăraserăm niște mașini. Ne-au păcălit unii că-s OK, dar erau furate. Ședință la Săftica: "Într-o săptămână, ăștia care aveți mașini furate aveți grijă să dispară de aici". Dar noi nu știam care aveam mașinile furate. După ne-au chemat pe rând! Inclusiv pe mine. Aveam un BMW adus din Germania. Cred că dădusem vreo 15.000 de dolari. După o săptămână ne-au luat mașinile. La revedere!

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Giani Kiriță, despre interlopi, jocuri de noroc și aventuri sexuale: „Andreea Tonciu a zis că am fost cel mai slab la pat. Dacă vorbesc cred că se crapă ecranul!”

EXCLUSIV Mihai Bendeac a dat peste Victor Pițurcă într-un magazin de pe Victoriei: „M-a făcut să mă simt penibil. A fost oribil!”

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează