FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CAMPIOANĂ

EXCLUSIV Momentul neștiut! Ce s-a întâmplat înaintea meciului dintre CFR Cluj și Viitorul » Dan Petrescu: "Am fost emoționat și am plâns"

Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat luni, 21 mai 2018 00:31

CFR Cluj a câștigat meciul cu Viitorul din ultima etapă a sezonului, scor 1-0, și a devenit pentru a 4-a oară campioana României.

GSP.ro a aflat însă ce s-a întâmplat înaintea meciului în vestiarul ardelenilor. Oficialii celor de la CFR Cluj au pregătit un clip motivațional, iar Dan Petrescu a fost cel care a pornit filmul în vestiar în fața jucătorilor.

Atât antrenorul, cât și jucătorii au văzut pentru prima dată respectivul clip. Ce conținea el? În clip se regăseau mai multe mesaje video din partea prietenilor și membrilor familiilor jucătorilor care le transmiteau fotbaliștilor că trebuie să câștige acest titlu.

Dan Petrescu s-a declarat extrem de emoționat și a recunoscut că a plâns după imaginile vizionate. La fel și George Țucudean: "A fost ceva ce mi-a bucurat sufletul".

CLASAMENT FINAL PLAY-OFF!

Citește și: Gigi Becali și-a vărsat amarul după ce a pierdut încă un titlu: decizia luată în cazul lui Dică + atacantul pe care-l vrea în locul lui Alibec: "E cleptoman, dar își face crucea bine"

Citește și: Traseu horrror pentru CFR în preliminariile Ligii, doar FCSB e cap de serie în play-off! Cine ne reprezintă în Europa, programul și posibilii adversari

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
1668012466755844
Cornel Burcea  •  22 Mai 2018, 13:47

Fratilor Cruiff a castigat nu stiu cate cupe europene si vicecampion modial si in Olanda nui spune nimeni Rege al nostru ce a castigat ba din contra face blaturi (vezi meciurile cu Steaua,Dinamo) fura vezi meciul cu Voluntari . Iar colac peste pupaza cu CFR nu trage un sut pe poarta si el e cel mai important om dde la noi asa s-a ne ajute dumnezeu!

cluj_cluj
cluj_cluj  •  21 Mai 2018, 11:04
Postat de whiteredarad pe 21 Mai 2018, 10:27

Desi se stia ca CFR e buna "pe sus" si la faze fixe, golul..s-a dat asa. Desi Viitorul este o echipa "de constructie" nu a tras un sut la poarta, etc, etc In fond CFR si-a meritat victoria, Hagi nu ii putea face cadou titlul lui Becali, dupa "tarasenia" de anul trecut, cu TAS-ul. Sa recunoastem ca CFR joaca economicos, des , plicticos, inchis, dar si mai des ..eficient. Va putea parcurge un drum mai lung, in Europa, cu acest joc ? Personal...nu cred. La CFR va pleca ( probabil ) Omrani, echipa trebuie intarita cu jucatori valorosi , la mijloc (Deac,Culio Hoban, au o varsta, si cu toti in teren , dupa 60 minute CFR e in regres), trebuie intarita in atac ( CFR nu are,inca un atacant tehnic si de viteza, si daca pleaca Omrani, va ramane doar in Tucudean). Dan Petrescu ar trebui sa ii revitalizeze pe Ionita, Costache, Mailat, sau sa ii imprumute in alt loc si sa aduca oameni pe care te poti baza. Nu ma indoiesc ca la CFR vor veni vreo 4 jucatori buni. FCSB...si-a meritat soarta, cit timp acolo este Becali, rar va reusi ceva. In plus ...sa fim seriosi nici Dica nu este antrenor,..dar ce antrenor serios accepta sa vina la Becali, in conditiile puse de el. Doar antrenori "fomisti" sau incepatori.

Mie mi s-a parut ca astra si-a dat sufletul pe teren ieri... ce sa zic

1811063682522609
Kalo Martin  •  21 Mai 2018, 11:01

*** *** vor sa faca performanta. In campionatul viitor se va intampla acelasi scenariu, rolul fiind luat de CSU CRAIOVA. HAI CFR !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close