FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

EXCLUSIV Mutare-șoc în Liga 1: reîncepe războiul Șumudică - FCSB?

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat joi, 11 octombrie 2018 16:29

Revirimentul Clujului nu l-a convins pe Nelu Varga că Toni Conceicao e antrenorul potrivit, portughezul rămâne în pericol să fie înlocuit. De fapt, unica întrebare e legată de numele celui cu care va fi schimbat. Patronul are un favorit clar în acest moment: Marius Șumudică!

E mai ușor de adus

Surse de la Cluj susțin că Varga a discutat deja cu Șumi, i-a transmis propunerea clară să revină în România. Tehnicianul în vârstă de 47 de ani nu a luat o decizie deocamdată. E sub contract cu Al Shabab, formație din Arabia Saudită care nu a pierdut în acest sezon nici un meci.

CFR are pe listă și readucerea lui Dan Petrescu, însă "Bursucul" e mai clar prins în China decât este Șumi în Arabia. Petrescu luptă pentru salvarea de la retrogradare cu formația lui, Guizhou Zicheng, și mai are contract încă un an și jumătate acolo. Ceea ce înseamnă că ar putea continua în China și în liga a doua.

Șumudică e și el sub contract, doar că acordul lui cu arabii poate fi rupt mai ușor. Documentul conține o clauză prin care poate fi anulat dacă antrenorul achită o sumă un pic peste 100.000 de euro, o valoare accesibilă ușor.

L-a vrut de astă-vară

Varga e convins că Șumudică ar constitui o lovitură pentru CFR și ar reporni concurența cu FCSB, un adversar tradițional al fostului atacant al Rapidului.

Patronul de la Cluj a negociat cu Șumi și astă-vară, însă apropiați ai săi din club l-au convins că Edward Iordănescu constituia o soluție mai bună. Iordănescu junior a rezistat doar un pic, în debutul sezonului. A fost demis după 0-1 acasă cu Malmo în preliminariile Champions League.

Clujenii schimbă și conducerea executivă, nu doar banca tehnică. Varga a renunțat la Iuliu Mureșan și la Răzvan Zamfir și-l vrea înapoi pe Marian Copilu, conducătorul din sezonul trecut.

Vezi și: "Tunul verii" s-a prefăcut într-o gafă costisitoare la CFR Cluj » Noii șefi din Gruia vor să intervină

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
kwd2018
kwd2018  •  11 Octombrie 2018, 21:00
Postat de miroase_a_fcsb pe 11 Octombrie 2018, 20:45

Pfff! Mai spala-te!

Hahahaha. Vor ba de ***. Gen ioan behe

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

miroase_a_fcsb
miroase_a_fcsb  •  11 Octombrie 2018, 20:45
Postat de kwd2018 pe 11 Octombrie 2018, 19:56

Cu cine te certi clonache? Ai uitat sa schimbi clonele?

Pfff! Mai spala-te!

771545396317549
Eugen Iustin  •  11 Octombrie 2018, 20:13

Sumudica a facut si va face performanta doar in Romania. Ar fi un mare transfer pt Cluj.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close