FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Poveste genială cu Jean Pădureanu: „Curăța crapul pe masa de masaj din vestiar! Era un gurmand”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 august 2020 20:15 / Actualizat miercuri, 19 august 2020 20:42

Viorel Moldovan, 48 de ani, noul antrenor al celor de la Petrolul Ploiești (Liga 2), a acceptat invitația de a participa la „Prietenii lui Ovidiu”, emisiune moderată de Ovidiu Ioanițoaia. Emisiunea este în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe GSP.RO.

Aceasta a povestit în cadrul emisiunii o amintire cu Jean Pădureanu, fostul președinte și finanțator al Gloriei Bistrița.

„Pentru mine, Jean Pădureanu a fost unul dintre cei mai importanți conducători din fotbalul românesc. Nu prea mă interesează ce spune lumea și nu vreau să comentez alte aspecte. Eu știu că tot timpul s-a zbătut pentru Bistrița și și-a văzut interesul. Un conducător cinstit care spunea exact ce făcea. Nu te păcălea!”, a spus Moldovan.

EXCLUSIV Poveste genială cu Jean Pădureanu: „Curăța crapul pe masa de masaj din vestiar! Era un gurmand”

Noul antrenor al Petrolului are și-o amintire preferată: „Îmi aduc aminte că eram la refacere, sub tribună, la stadion la Bistrița. Cred că eram prin 1998. Era nea Fane Coidum antrenor, în Liga 2. Eram puști. Și când am intrat în bazin acolo, nea Jean și nea Fane curățau doi crapi pe masa de masaj! Era un gurmand nea Jean și îi plăcea foarte mult să mănânce. Sub sediul clubului făcuse o carmangerie și toate erau autohtone”.

Revoluția m-a prins la Bistrița. În decembrie '89 mergeam pe străzi cu manisfestanții. Eram copil și nu știam mare lucru. Aveam 17 ani, eram adolescent. M-am dus pentru că m-a luat valul. Era ceva wow la momentul respectiv. Era agitație, dar nu aveam armă. La noi a fost discret, era liniște. Acum am arme, atunci n-aveam deloc. Am un Holland & Holland Magnum 375, un Blaser și un Benelli.
- Viorel Moldovan, antrenor Petrolul

URMĂREȘTE AICI TOATĂ EMISIUNEA CU VIOREL MOLDOVAN

CITEȘTE ȘI

EXCLUSIV Dialogul incredibil dintre Giovanni Becali și Ronald Koeman: „L-am sunat și l-am convins să cumpere un stelist”

VIDEO Gigi Becali l-a ofertat pe Cătălin Moroșanu: „Îți dau casă, îți dau mașină, lasă tot și hai!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (7)
171875491077582
Costel Chelaru  •  24 August 2020, 09:24

In 1998 el nu mai era la Bistrita

tataika
tataika  •  20 August 2020, 06:14

"Curata doi crapi pe masa de masaj, era mare gurmand"....Vai mama voastra de "jurnalisti" si a lui Moldovan, de fotbalist umblat si cultivat...

steaua.libera
steaua.libera  •  20 August 2020, 00:47
Postat de cpt.ahab pe 19 August 2020, 21:21

O fi fost vorba de 1988... "Nici o masă( fie ea și de masaj) fără pește"! Asta era lozica vremii.:))))

“Fie ea și de masaj” :)))))))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează