FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Reacție furibundă a lui Chirilă, după ce a fost acuzat că întârzia două ore la antrenamente: “El vorbește?! Lovea mingea ca un cavaler teuton”

Articol de GSP - Publicat marti, 16 octombrie 2018 13:32

Acuzat în direct la GSP Live de fostul său elev, actualul vicepreședinte al LPF, Robert Pongracz, că întârzia două ore la antrenamentele echipei de tineret de la Dinamo, Ionuț Chirilă a răspuns furios.

VIDEO / Vezi mai jos cum a descris Pongracz la GSP LIVE șocul profesional produs de întâlnirea cu Chirilă 

Fostul antrenor de la Jiul, UTA, Chiajna sau CSMS Iași susține, în replică, faptul că Pongracz era complet netalentat:

“Este o minciună sfruntată din partea unui personaj frustrat! Îmi amintesc de el că e un băiat pe care m-a rugat Giovanni Becali să-l iau la antrenamente în virtutea faptului că era prieten cu taică-su. Și dacă aș putea să-l văd la un joc. După o săptămână, i-am spus lui Giovanni că nici peste cadavrul meu acest așa zis jucător nu poate intra un minut în echipa lui Dinamo. Nu mă puteam compromite. E singurul jucător care îmi dădea senzația că este într-o armură când lovea mingea, mă simțeam de parcă eram în filmele cu cavalerii teutoni.

Într-adevăr, întârziam la antrenament pentru că, după 10 ore de muncă, la ora 9 seara, în lipsa unei nocturne, tații lui Cătălin Hîldan și Dinu Cezar aduceau mașinile la marginea terenului și aprindeau farurile de la Dacii, astfel că ne mai luminau 30-40 de minute terenul. Duceam antrenamentul la paroxism. Mai întârziam și pentru că, deși era riscul de a fi arestați știindu-se faptul că la ora 10 nu mai aveai voie să ai lumina aprinsă, noi veneam iarna pentru menținerea antrenamentului tehnic și al regimului de viteză și intram pe furiș în sala de sport după ora 10 noaptea. Întâietate aveau sporturile de echipă, noi puneam perdele de geamuri și lucram până la 12 noaptea, după care o duceam o femeia de serviciu în Pipera și pe jucători acasă cu două mașini ale părinților.

Așa am făcut o generație fabuloasă care a dominat ani de zile fotbalul românesc cu jucători care au ajuns să reprezinte România la nivel internațional și ale căror transferuri au ajuns să salveze cluburi de la faliment.

Mi-e milă de acest băiat, nu știu cu cine a stat un an, cu mine a stat foarte puțin.

În timp ce noi ajunsesem să lucrăm finețuri, crearea de superioritate numerică pe contrucție de atac pozițional, cu înlănțuire de 12 pase, și la creșterea vitezei de joc pe un-doi și decizia omului fără minge, Pongracz săracul lovea mingea efectiv ca și cum era în armură.

Despre mine pot să vorbească Raț, Daniel Niculae, Bratu, Maftei, Sânmărtean, Codrea, Tararache, Petre Florentin, Hîldan, dacă ar mai fi trăit, Dumnezeu să-l ierte, și mulți alți zeci de jucători, în niciun caz acest băiat”.

În această dimineață, la GSP Live, Robert Pongracz a dezvăluit că la finele anilor 90 a venit la echipa de tineret a lui Dinamo, adus de impresarul Ioan Becali, prietenul tatălui său. Întâlnirea cu antrenorul Ionuț Chirilă nu s-a ridicat, însă, la nivelul așteptărilor sale.

“Am jucat în Germania până la 19 ani, apoi am avut posibilitatea să vin la Dinamo, la tineret, prin Giovanni Becali, un prieten de familie. În '99 s-a întâmplat. Ionuț Chirilă era atunci printre antrenorii de la juniori. Nu am terminat în relații foarte bune. Poate nu am avut talentul necesar, dar modul în care a condus echipa de tineret nu se încadra în standardele mele.

La 9 aveam antrenamente, el venea la 11, întârzia două ore de antrenamente. Poate s-a schimbat între timp", a spus Pongracz, la emisiunea GSP Live.

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Ionuț Chirilă, făcut praf de un fost elev, în direct în emisiunea lui Ștucan: "Întârzia două ore la antrenamente"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (14)
vlad.dracul
vlad.dracul  •  16 Octombrie 2018, 19:27

Cavalerii Teutoni sunt magnifici (sigur, nu pe terenul de joc, ci pe câmpul de luptă), singul ordin monastic medieval care are existenţă neîntreruptă până-n zilele noastre. Cât despre Ionuţ Chirilă, e mai degrabă cunoscut ca fiind fiul tatălui său (Dumnezeu să-l ierte pe Nea Vanea, ce condei măiestru avea!) decât ca antrenor de fotbal.

nic_bv
nic_bv  •  16 Octombrie 2018, 19:06

Am o întrebare pentru toţi cei care consideră că fraţii Chirilă nu au făcut nimic în viaţă: voi ce aţi realizat, stimabililor? Deţineţi probabil o halbă mai tot timpul goală, telecomanda unui televizor cumpărat în rate şi tastatura conectată la un Pentium preistoric. Vai de capul vostru de închipuiţi...

gintonic
gintonic  •  16 Octombrie 2018, 16:16
Postat de brancusi pe 16 Octombrie 2018, 15:51

Sunt in aceeasi oala din punctul de vedere al plecatului cu sorcova in momentele euforice...

Fiecare mai plecam cu sorcova in momentele euforice din viata noastra!... tu nu?... inseamna ca nu este uman! :) nu vorbim aici de cateva episoade din viata lui, ci de cel de zi cu zi... ori, vorba cuiva de mai sus: niciun jucator antrenat de Ionut nu are cuvinte de lauda pentru el, in schimb Tudor are zeci de mii de fani, care il apreciaza ca actor, cantaret, om... si antrenor (sic!) de talente (la Vocea Ro) :)

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close