FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Rednic poate fi OUT și el! Condiția ESENȚIALĂ ca relația cu Negoiță să funcționeze

Articol de GSP - Publicat luni, 15 octombrie 2018 08:53

Mircea Rednic începe luni  antrenamentele cu Dinamo, pe care este obligat să o ducă în top 6 la finalul sezonului regulat, altfel se desparte de ”câini”. ”Puriul” va fi manager general!

Mircea Rednic va începe de astăzi al patrulea mandat la echipa din Ștefan cel Mare. Antrenorul de 56 de ani a stabilit din weekend detaliile contractului, azi urmează să fie oficializat după ce-a fost citit minuțios de avocații ambelor părți.
Trebuie să facă minuni

"Puriul" va fi manager general şi se va ocupa îndeaproape și de transferurile la echipă. Bineînțeles cu Ionuț Negoiță având ultimul cuvânt asupra sosirilor și plecărilor. Tocmai de aceea nu mai este de actualitate sosirea lui Florin Prunea ca director general.

Rednic va avea ca obiectiv ferm calificarea în play-off, altfel va fi out! Tehnicianul poate fi demis fără repercusiuni financiare dacă Dinamo nu va fi în primele șase echipe în clasament la finele sezonului regulat. În acest moment, roș-albii sunt pe loc de baraj, 12, la 5 puncte distanță de CSU Craiova, ce ocupă poziția a șasea, ultima de play-off.

Vine după "plânsete"

Noul șef al echipei își va începe mandatul astăzi tocmai la Ștefănești. Acolo se vor antrena "câinii", considerând că terenul e mai bun acum decât la Săftica.
În comuna aflată la periferia Capitalei au jucat roș-albii ultimul amical, sâmbătă, 23-0 cu Unirea Dobroești, Claudiu Niculescu doar asistând la scorul de maidan, de la "oficială".

Rednic va dialoga cu jucătorii fix în același loc în care "Lunetistul" și-a luat adio de la ei, cu 48 de ore înainte, iar fotbaliștii au catalogat discursul lui Clau-gol: "Mai avea un pic și plângea, era ca la înmormântare, ne era milă de situația în care e!". 

6
 eșecuri are Dinamo în primele 11 runde, având a doua cea mai slabă apărarea, cu 19 goluri primite, după Voluntari, 22 de goluri luate, "lanterna" clasamentului

5meciuri la rând fără victorie au "câinii" în Liga 1, o remiză și 4 eșecuri, ultimul succes fiind pe 25 august, cu Hermannstadt (2-1)

ani a evoluat Rednic ca fotbalist în Ștefan cel Mare, între 1983 - 1990, cucerind două titluri și trei Cupe ale României

2007 este anul în care Dinamo a câștigat ultimul titlu de campioană din palmares, cu Mircea Rednic antrenor și Claudiu Niculescu golgeter

"Trebuie să vedem cum acoperim zonele deficitare. Eu am încredere că va duce echipa în play-off. Mai multe detalii nu pot să vă ofer. Dacă nu se întâmplă o catastrofă, luni dimineață vom semna. Suntem înțeleși în proporție de 99%"Alexandru David, președinte Dinamo

Ia tricoul "otrăvit"

Așa cum a precizat și Alexandru David, Rednic urmează să semneze pe doi ani. Ceea ce înseamnă că va călca pe urme predecesorilor săi din actuala ediție, Florin Bratu și Claudiu Niculescu. Și ei aveau contracte tot până în 2020, dar s-a ales praful. "Mitraliera" a făcut poză cu tricoul pe care scria 2020, își prelungise acordul, după care a fost dat afară în nicio lună. Ulterior, "Lunetistul" a preluat tricoul și-a fost demis după 20 de zile.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
942517882541737
Francisc Portik  •  15 Octombrie 2018, 17:25

Rednic va cobori militaria din pod si se va califica fara probleme in play off,fiindca in afara de CFR,FCSB,viitorul si Craiova,celelalte echipe nu sunt cu mult mai valoroase ca Dinamo!!

adi67
adi67  •  15 Octombrie 2018, 16:01
Postat de Ghinescu Mariana pe 15 Octombrie 2018, 11:32

În primăvară,despărțire cu "surle și trâmbițe "intre Dinamo și Rednic. La sfârșitul campionatului,nu va putea nimeni sa ocupe locul 8,de Dinamo!

locul 7

bendyx066
bendyx066  •  15 Octombrie 2018, 13:51

Câtă frică să nu se facă 50-43!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează