FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OUT

EXCLUSIV S-a implicat Anamaria Prodan în finalul de sezon din Liga 1? Cum s-ar lega influența soției lui Reghecampf de căderea unei echipe

Articol de GSP - Publicat joi, 01 iunie 2017 15:19

Pandurii și Timișoara acuză lejeritatea cu care a câștigat Chiajna contra moldovenilor și anticipează o victorie a Concordiei și cu Voluntari. Ionuț Popa leagă influența soției lui Reghecampf de căderea botoșănenilor.

Ionuț Popa, antrenorul Timișoarei, a dat declarații intresante și a acuzat jocuri de culise. "Jucătorii care au lipsit de la Botoșani au același impresar. Interesați-vă și o să înțelegeți care e legătura!", a declarat Ionuț Popa după Chiajna - FC Botoșani 3-1.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor dezvălui că Anamaria Prodan e agentul la care s-a referit Popa. Ea îl reprezintă și pe Dan Alexa, antrenorul Chiajnei, pe care ar fi interesată să-l ajute să se salveze de la retrogradare.

"Îl iubesc pe Ionuț Popa, dar dintre jucătorii mei a lipsit doar Golofca la Chiajna. Chiar am vorbit cu el înaintea partidei și era foarte supărat că nu joacă titular. Era negru de supărare că nu a jucat!", s-a apărat Anamaria.

Toate detaliile despre scandalul de la finalul play-out-ului și despre acuzațiile aduse Aneimaria Prodan pot fi citite în ediția de azi a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (20)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  01 Iunie 2017, 17:25
Postat de fangigi pe 01 Iunie 2017, 16:52

Se zvoneste ca de ziua ei, Alexa i-a facut cadou un ceas cu rubine!!;)

Zvonuri dinspre Liga a 5-a?...

kos_tyn
kos_tyn  •  01 Iunie 2017, 16:23

popor bolnav de scenarita. a.m.p. a facut cartile sa nu ia steaua campionatul ca sa renunte becali la contractul cu reghe

florar
florar  •  01 Iunie 2017, 16:44

Rasi astia deja au uitat ca au mai bagat chestia asa o data...Inainte de ASA -Steaua...Atunci au spus ca Reghe e ruda lui Alexa...Desigur,numai inainte de meci.Dupa se pare ca nu au fost rude...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează