FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Scandal la CFR Cluj: jucătorii n-au mai rezistat și s-au dus peste șefii echipei » De la ce a pornit cearta

Articol de GSP - Publicat marti, 11 decembrie 2018 16:05

Deși CFR Cluj este pe primul loc, la echipa antrenată de Toni Conceicao nu este liniște.

Potrivit surselor GSP.RO, azi a fost o zi tensionată la CFR Cluj. Jucătorii campioanei sunt neplătiți de două luni și s-au săturat de această situație. Aceștia s-au dus în biroul investitorului Marian Băgăcean și i-au reclamat faptul că salariile, prima pentru câștigarea campionatului și alte prime pentru victorii nu au fost plătite, cei mai vocali dintre jucători fiind liderii vestiarului: Mario Camora, Ciprian Deac și Emanuel Culio. 

Potrivit informațiilor Gazetei Sporturilor, jucătorii au aflat că unii au în contract primele pentru câștigarea campionatului, în timp ce alții nu au trecute bonusurile în contract. Mai mult, fotbaliștii reclamă faptul că nu sunt tratați egal, suspectând faptul că șefii plătesc doar anumiți fotbaliști.

Astfel, clujenii au plănuit să renunțe la antrenamentul de azi, de la ora 17:00, dar după discuția cu Băgăcean au fost de acord să se pregătească, dând un ultimatum conducerii: dacă dimineață nu vor primi banii, nu vor efectua antrenamentul de miercuri.

Citește și:

10 lucruri care nu s-au văzut la TV la meciul Generației de Aur » Detaliile surprinse de reporterii GSP
Nationala
10 lucruri care nu s-au văzut la TV la meciul Generației de Aur » Detaliile surprinse de reporterii GSP
Nicușor Dan, anunț despre noul stadion al lui Dinamo: „O minciună grosolană”
Superliga
Nicușor Dan, anunț despre noul stadion al lui Dinamo: „O minciună grosolană”
„Trebuiau încă 300 de jucători” » Victor Becali i-a dat replica lui Ionel Ganea: „Jigniri și prostii de genul nu își au rostul”
Superliga
„Trebuiau încă 300 de jucători” » Victor Becali i-a dat replica lui Ionel Ganea: „Jigniri și prostii de genul nu își au rostul”

Licitație la dineu pentru echipamentele Generației de Aur » Cât a plătit Șucu pentru tricoul lui Mourinho + Hagi a stabilit recordul serii

Cine transmite la TV meciul de adio al Generației de Aur » Ploaie de staruri mondiale pe Arena Națională


Comentarii (37)
juliusmad
juliusmad  •  11 Decembrie 2018, 16:39
Postat de gannicus2014 pe 11 Decembrie 2018, 16:38

conducerea chefereului are dreptate, ce bonusuri sa le dea, campionatul s-a castigat in culise, primele le primesc radu petrescu, hategan si alti baieti de treaba

bonusuri pentru ce, pentru eliminarea cu dudelange?? :))

104343947122875
Anton Pan  •  11 Decembrie 2018, 16:58

Poate ne spun arbitrii premiati de gasca lui pazcany (penalty gratuit cu Sepsi, eliminare si penalty din nimic de la R Petrescu cu Mediasul. etc) de ce nu mai are chefereul de la 1907 (deci auto revendicat austro-ungar) bani de salarii. O ceata de pradatori care au sterpelit 4 titluri in Romania: 2008 (ultimul meci cu U Cluj trantit cu penalty comandat), 2010 (multe alte decizii de arbitrii si meciuri aranjate), 2012 (golul in mod absurd anulat Sibiului de acelasi credincios R Petrescu) și 2018 (un suvoi de penaltyuri, plus ajutorul lui Radunovic de la astra si bunavointa regelui cooperatist Hagi, care a platit datoria din 2017 si nu a miscat in fata chefereului, in play-off). O rusine!

102031457272119
Radu Fifea  •  11 Decembrie 2018, 16:42
Postat de hitman222 pe 11 Decembrie 2018, 16:42

Pleaca ba chiftea cu clona ta de nimic.

Na c-a intrat si frustratul de serviciu. :))) Mai ai ma frati acasa, specie de prostalau??? :))))

Vezi toate comentariile (37)
Comentează