FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Scandal la Dinamo! Șefii clubului, criticați din interior: „De 4 luni n-a comunicat nimeni de la club cu noi! Ne antrenăm prin parcuri”

Ionuț Negoiță vrea să renunțe la Dinamo +11   FOTO
Ionuț Negoiță vrea să renunțe la Dinamo

Articol de - Publicat sambata, 13 iunie 2020 13:03

Gabi Raduță, șeful Centrului de Copii și Juniori de la Dinamo, a vorbit despre situația îngrijorătoare de la club și i-a criticat pe cei care conduc echipa.

Ca la Dinamo, la nimeni! Aceasta este concluzia tristă la care ajung de multe ori suporterii „câinilor" când citesc și află despre diverse detalii din cadrul clubului și echipei. Iar punctul nevralgic al roș-albilor, grupare cu 34 de trofee interne, este managementul. Criticat intens și din interior, și de către fanii care s-au săturat să asiste an de an la decăderea favoriților, tocmai de aceea cei din programul socios DDB speră să preia Dinamo în următoarele 60 de zile, dacă nu chiar de luna viitoare.

Toți juniorii sunt în play-off

Ultimele detalii sunt alarmante. Uluitoare, chiar. Mai ales că sunt legate despre bunul de preț al echipei, tinerii crescuți în Academie, unii fiind propuși pentru transferuri, iar veștile sunt confirmate oficial. 

Șeful Academiei, Gabriel Răduță, a acuzat ferm situația de la clubul pe care Ionuț Negoiță vrea să-l părăsească.  Patronul a spus că nu se mai interesează de situația grupării, dorind să paseze frâiele, însă cei de la „administrativ" par că l-au părăsit deja. Și, culmea!, juniorii chiar fac performanțe la Dinamo. Clubul s-a calificat în play-off cu toate cele 5 grupe de fotbal în 11. Echipa mare tocmai bifează al treilea sezon consecutiv în play-out. 

EXCLUSIV Scandal la Dinamo! Șefii clubului, criticați din interior: „De 4 luni n-a comunicat nimeni de la club cu noi! Ne antrenăm prin parcuri”
Gabi Răduță

„De 4 luni, n-a comunicat nimeni de la club cu noi!"

„Din cauza pandemiei, în acest an, doar juniorii mari, de la Under 19, vor juca finalul campionatului, pentru că România trebuie să dea campioana pentru Youth Champions League. Este a șaptea semifinală la U19 în 7 ani. O dată am câștigat în 2017, am jucat 4 finale. Am câștigat fiindcă eram uniți, toți, de la primul până la ultimul. În rest, se știe bine în ce condiții ne-am antrenat la juniori și pregătim viitorul.

Dar, revenind la prezent, ceea ce este îngrijorător este faptul că în momentul în care vom disputa semifinala, atât antrenorii, cât și o parte dintre jucători nu vor mai avea contractele valabile! Vă vine să credeți? Pe 30 iunie expiră contractele acestora! De 4 luni n-a comunicat nimeni de la club cu noi! Semifinala se va juca undeva în jurul datei de 15 iulie. Noi jucăm cu UTA, Viitorul cu CFR Cluj", a dezvăluit Răduță pentru Gazeta Sporturilor.

„Nicio strategie, fără coerență"

„Ceilalți juniori de la cluburile calificate au jucători în ciclul de instruire al primei echipe, noi, momentan, ne antrenăm prin parcuri, benevol. Acesta este un mare dezavantaj. Dar nu e ceva nou. Așa a fost în fiecare an, practic, juniorii noștri la «Granitul», cu meciuri la juniori, iar la echipele pe care le întâlneam în finală, toți erau la seniori și cu meciuri în Liga 1, asta cu doi ani înaintea terminării junioratului! 

Diferență de la cer la pământ. Și cu toate acestea am jucat 16 finale pe trei categorii de vârstă și-am câștigat 9 trofee, campionat, Cupă, Supercupă, am jucat și-n Youth League și-am promovat 25 de fotbaliști în Liga 1 și a doua. Plus jucători vânduți, pe bani serioși, Nedelcearu, Costache, Ciobotariu, Dima, Ion Gheorghe, Mitrea Manole. Aceasta fără o strategie și o coerență de promovare a lor după terminarea junioratului. Uite așa am lăsat noi pe lângă performanțe, an de an, echipă cu infrastructură și investiții uriașe, de peste un milion de euro", a mai spus Răduță.

8 fotbaliștisunt în cadrul primei echipe de la centrul de juniori al "câinilor": Fara, R. Grigore, Mihaiu, Neicuțescu, Bani, Moldoveanu, Borcea, Popescu

VIDEO. Coronavirus la Dinamo! Meciurile echipei au fost suspendate de LPF

FOTO. Imagini de la Dinamo - Rapid 1-0 

+7 FOTO

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Toni Curea s-a răzbunat pe Ionuț Negoiță! Impresarul a încercat să pună bețe-n roate vânzării clubului

Ei sunt aleșii fanilor-acționari! Cum ar putea arăta Dinamo în sezonul viitor

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (4)
emil1986
emil1986  •  14 Iunie 2020, 11:42

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno
creeperno  •  13 Iunie 2020, 22:54

Propun ca dinamo u19 sa se numeasca fc prabusirea bucuresti

thehero2020
thehero2020  •  13 Iunie 2020, 17:38
Postat de unico_biancorossi pe 13 Iunie 2020, 14:54

Du-te si te plimba. 10 articole pe zi contra lui Dinamo. Nu e clar ? Va faceti de ras vere.

mai de ras decat voi care sunteti ca si desfiintati nu exista metre.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează