FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Scapă cine poate! Concedieri în masă pregătite în ședința de vineri de la Dinamo! 4 sunt OUT, alții vor fi împrumutați

Articol de GSP - Publicat joi, 20 decembrie 2018 23:09

Dinamoviștii nu vor dormi liniștiți în această noapte, după eșecul usturător cu Astra, 1-4. Conducerea îi va convoca vineri într-o ședință pe jucători, când, alături de Mircea Rednic, se va decide cine rămâne și cine își poate face bagajele.

Sursele Gazetei anunță că Mircea Rednic își dorește să renunțe la Daniel Popa, Tomislav Gomelt, Mircea Axente și Giorgios Katsikas. De asemenea, mai sunt fotbaliști care vor fi împrumutați.

Printre ei se numără Mihai Popescu, Vlad Olteanu și tânărul Ehmann. De asemenea, încă nu se știe ce se va întâmpla cu Ivan Pesici, care ar putea intra și el pe lista celor care vor pleca.

Jucătorii străini au cumpărate deja biletele pentru vacanță, atât de dus, cât și de întors. Cel mai probabil mâine nu se va semna niciun act, urmând ca după campania de achiziții să se ia decizia finală, în funcție de câți fotbaliști va putea transfera Rednic.

Citește și: 

FOTO Incidente grave la Giurgiu! Soția lui Hanca: "Am fost atacată de fanii lui Dinamo, sunt în stare de șoc!" » Fotbalistul cere rezilierea

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (29)
lobbyone
lobbyone  •  21 Decembrie 2018, 00:34
Postat de gigi_becali_8 pe 21 Decembrie 2018, 00:29

Ia sa vedem cat de corect esti : daca la Dinamo 1948 este de vina patronul pentru situatie , la Steaua al cui este meritul pentru 13 calificari in Europa in 15 ani ? Ia sa vedem corectitudinea ta :)

Al lui becali , ce intrebare e asta?Omul nu s-a bagat niciodata in triunghi de blaturi (cum a fost la Dinamo in 2008 cu Urziceni) , nu s-a bagat niciodata la blaturi in europa (cum a facut Dinamo cu hajduk in 2010).Omul a pastrat jucatori , a reinvestit milioane peste milioane.Borcea s-a bagat in blaturi si vandut jucatori , becali a vrut sa faca bani din calificari si a vazut premiul mai mare : jucatori de genu' stanciu sau chiriches vanduti la dublul valoarei lor.A ochit pe termen lung cum face si acum.Il doare in cur de campionat , el vrea banii din europa si din transferuri.

520143398153430
Pavel Radu  •  21 Decembrie 2018, 06:38

Negoita, daca mai ai vreo putere la Dinamo, fa organigrama clubului astfel : tu , Rednic , Stănciulescu. Pe restul posturilor adu dinamovisti care au mâncat pe pâine sportul asta.Mai cauta si 10 jucători ( chiar din cei trecuți de 28 răspândiți prin lume ) scapa echipa de la o rusine istorică ( retrogradarea ) și de la anul fa o echipă de play-off ! Daca păstrezi actualele muhaiele ....Liga 2 scrie pe noi și asta pentru multi ani !

1615275382087697
Yuri Firsov  •  21 Decembrie 2018, 05:50

NORMAL CA ""STRAMBUL""DORESTE SA RENUNTE LA CAT MAI MULTI CA SA TRANSFERE EL SI FISA CAT MAI MULT CA SA CASTIGE CAT MAI MULT!!!O ECUATIE SIMPLA DAR NU CREDEAM CA HEGOITA ESTE ATAT DE FRAIER!!!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează