FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

EXCLUSIV Sevilla sau Valencia? Cele două echipe din La Liga au făcut ofertă pentru Ianis Hagi + suma de transfer

Articol de , , - Publicat joi, 02 mai 2019 10:53

Sevilla și Valencia, cele două echipe din Spania, au trimis oferte Viitorului pentru Ianis Hagi, iar mijlocașul de 20 de ani trebuie să se decidă unde vrea să joace din sezonul viitor.

Evoluțiile excelente ale lui Ianis din ultimul an și jumătate i-au făcut pe oficialii mai multor cluburi importante din Europa să vină în România să-l monitorizeze.

Echipe din Italia, Belgia, Turcia, Olanda și Spania s-au interesat de serviciile lui Ianis.

În acest moment, pe masa Viitorului sunt mai multe oferte clare pentru Hagi jr., iar mijlocașul trebuie să decidă unde vrea să joace din sezonul următor.

Din informațiile Gazetei, în acest moment cele mai concrete propuneri sunt din Spania, de la Sevilla, loc 5 în La Liga, și Valencia, loc 6!

Suma de transfer pentru Ianis Hagi

Iar suma de transfer ajunge undeva la 5 milioane de euro. Ianis și-ar dori să joace pentru Sevilla, câștigătoare de cinci ori a Europa League, iar Gică ar înclina către Valencia.

Totuși "Prințul" urmează să ia decizia finală. Tot din Spania mai există o ofertă, de la Girona, dar totul a rămas doar la nivelul discuțiilor.

Prezent în studioul Telekom Sport, Gheorghe Hagi a vorbit despre posibilitatea ca Ianis să plece în această vară de la Viitorul.

„Pasul ideal pentru Ianis ar fi o echipă foarte bună, care joacă fotbal și îl include în proiect sută la sută. El e tânăr și trebuie să joace. Trebuie să joci ca să progresezi!

Ianis trebuie să facă pasul afară în această vară şi îl va face. Suntem aproape. Aproape, adică mai e o lună! Eu aşa cred că va fi. Dacă nu pleacă înainte de Campionatul European, atunci vom aştepta. Dar dacă vom aştepta, va fi mai scump. Am spus-o şi pe asta. Veniţi acum, după 1 iulie va fi mai scump. Înainte de 1 e mai ieftin”, a spus Gică Hagi. 

„E normal să fie interes după ce am avut evoluţii bune şi foarte bune la echipa de club. Sunt pregătit şi pentru următorul pas, sunt pregătit să ajung afară. Acum voi încerca să iau cea mai bună decizie, dar mereu am spus asta, că după ce se va termina campionatul mă voi gândi şi la transferuri. Deocamdată sunt angrenat şi concentrat sută la sută pe ce am de făcut aici”
Ianis Hagi, mijlocaș Viitorul

3.500.000 €este cota de piață a lui Ianis, conform siteului transfermarkt.de, cea mai bună din carieră, față de doar 750.000 de euro în momentul în care s-a întors de la Fiorentina

„Eu cred că ar fi cazul ca la vară să facă pasul la o echipă în Europa, dar la o echipă bună, nu la orice echipă, pentru că are calitate! L-aş vedea în Spania, la o echipă foarte bună, sau în Olanda. Ar fi perfect pentru el la Ajax sau la o echipă de top, la PSV”
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

„Ianis este un jucător de profilul lui Van de Beek. Îl cunosc îndeaproape, este un jucător care face diferența. Îl văd să facă față la Ajax, poate suporta presiunea. Este un număr 10 despre care vorbește foarte multă lume”
George Ogăraru, fost internațional

„Ianis este de departe numărul unu în Liga 1. A crescut enorm în valoare. Loveşte mingea foarte bine, cu ambele picioare. Taică-su l-a crescut impecabil. În opinia mea, el este genul de jucător care poate evolua în orice campionat din lume, din Albania până în America”
Dumitru Dragomir, fost președinte LPF

Terim către Gică: „Anunţă-mă pe mine prima dată!”

Turcii de la Star scriu că una din echipele interesate de serviciile lui Ianis Hagi este Galatasaray. Galata se va despărţi în vară de Younes Belhanda, actualul purtător al tricoului cu numărul 10, marocanul urmând să plece, foarte probabil, în China.

Jurnaliștii de la Star au scris că Fatih Terim păstrează această pistă deschisă prin conversaţiile cu Gheorghe Hagi: „Dacă vrei să-l vinzi, anunţă-mă pe mine prima dată!”, i-ar fi transmis „Împăratul” lui Hagi. 

A fost inclus într-un top select în Olanda

Reputatul jurnalist Maarten Wijffels a alcătuit un prim 11 al celor mai buni fotbalişti cu părinţi foşti fotbalişti.

Ianis Hagi a prins echipa şi împarte mijlocul terenului cu fiii unor foşti campioni mondiali. Luca Zidane - Maxim Gullit, Daley Blind, Lucas Hernandez, Harvey Neville - Daniel Maldini, Ianis Hagi, Marcus Thuram - Leroy Sane, Giovanni Simeone, Federico Chiesa este echipa aleasă de jurnalistul olandez. 

 Citește și:

VIITORUL // Gică Hagi a făcut un anunț total neașteptat: „De acum, Ianis va sta pe bancă”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (33)
601944803276274
Alexandru Glad Cojocaru-Tudor  •  03 Mai 2019, 10:12

Romanii sunt o natie de toata jena. E o rusine sa te nasti aici si e incredibil ce nivel scazut pot avea comentariile pe GSP. Ianis e un jucator foarte bun care va prinde echipe mari pentru ca munceste mult. Si este foarte bine ca are un tata care s-a ocupat de el, tot respectul pentru Hagi senior. Razvan Marin este in aceeasi situatie, copil de fost fotbalist, slefuit de Hagi si joaca foarte bine. Din punctul meu de vedere Hagi ar trebui sa-si ia academia sa o mute in Turcia si sa creasca altora fotbalul, pentru ca in Romania isi pierde vremea. Aferim Hagi!

2448251488526473
Astefanoaie Ionel  •  03 Mai 2019, 09:46

este numarul 1 , intr-un campionat plin de aranjamente , sa vazut in meciu cu cfr adevarata valoare a lui ianis hagi , valoare = 0 ,la valencia sau sevilia nu prinde nici banca de rezerve .

rocky2
rocky2  •  02 Mai 2019, 19:08
Postat de rocky2 pe 02 Mai 2019, 19:01

Nu poti sa-l compari pe Ianis cu Dembele care la 18 ani juca la Dortmund, iar la 19 l-a cumparat Bercelona unde confirma jucand pana acum in 45 de meciuri!

Ps: Dembele, la 21 de ani are 16 meciuri in prima reprezentativa a Cocosului Galic, fara sa fi avut pile si relatii la federatie, sau selectioner prieten cu taica-su!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează