FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV UPDATE Dusan Uhrin și-a reziliat contractul cu Dinamo

Articol de - Publicat luni, 09 martie 2020 12:56

După înfrângerea cu Poli Iași, 0-1, a doua din play-out, Dinamo și Dusan Uhrin au căzut de acord pentru rezilierea contractului.

UPDATE 13:50

După 3 ore de negocieri, Dusan Uhrin și Dinamo au ajuns la un acord cu privire la rezilierea contractului. „Ne-am înțeles corect”, a declarat Uhrin pentru GSP.RO

La început, negocierile au fost complicate pentru că Uhrin a primit doar două salarii, 16.000 de euro, din cele șapte, în perioada în care a fost antrenor și le-a spus șefilor că nu este dispus să renunțe nici măcar la un cent din banii pe care îi are de luat. Antrenorul era nemulțumit de tot ce i s-a întâmplat la club și de dificultățile prin care a trecut, dar au ajuns la un acord.

Șefii dinamoviști l-au luat sentiment pe Dusan, transmițându-i că gruparea nu are acum bani pentru el, că trebuie să ia licența sportivă și l-au rugat să arate înțelegere pentru câteva luni! 

Citește și: 

Dinamo își alege antrenorul în aceste zile » „Patronul e singurul care va decide”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (53)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  09 Martie 2020, 13:34

Dinamo a ajuns un club de râs, din orice unghi l-ai privi.

matchpoint
matchpoint  •  09 Martie 2020, 14:09
Postat de pe 09 Martie 2020, 14:08

Nu-mi purta de grija, cracanel gigist! Intrebam profesionistii presei sportive romanesti. Tu esti doar musca din dosul calului...

Esti foarte agitat, sa nu faci cumva vreun atac cerebral, ai grija, Azorel.

stelistcivil
stelistcivil  •  09 Martie 2020, 14:08

Oricum echipa de la Rin nu mai are obiective sezonul asta. Evenimentul maxim pentru ei, s-a intamplat deja: meciul cu Steaua. Revelionul lor anual! In rest, cuminti in insolventa lor!

Vezi toate comentariile (53)
Comentează