FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Dinamo, cea mai mare dorință a lui Eric: „Voiam să devin idolul galeriei! E singura echipă la care m-am propus” + ce transfer penibil au ales Mutu și Contra

Articol de - Publicat vineri, 06 martie 2020 15:29

Prezent în studioul GSP Live, Eric de Oliveira (34 de ani) a vorbit despre cariera sa și despre una dintre dorințele mari pe care le-a avut în România: să devină idolul suporterilor dinamoviști! 

În sezonul 2017-2018, în momentul în care Cosmin Contra era tehnicianul lui Dinamo, Eric și-a dorit mult să ajungă acolo. Fotbalistul brazilian a luat legătura cu cei din conducerea clubului din „Ștefan cel Mare”, însă a fost refuzat. 

„Eram la un grătar la Mediaș și vorbeam despre situația de la Dinamo. Mereu mi-am dorit să merg acolo, mi s-a părut o oportunitate de a deveni idolul fanilor. Nu mai aveau idoli. Asta era după mai multe încercări de a ajunge la Dinamo. Mă chemau la București, veneam la Rin și nu îmi spuneau salariul, nu îmi ziceau nimic”, a explicat Eric la GSP Live.

Adrian Mutu a fost cel care i-a blocat venirea! 

„Eu vorbeam cu Dănciulescu între timp și îi spuneam prin mesaje că devin liber. I-am zis lui Danciu că eu vin dacă mă vor. A fost prima dată când m-am propus așa. Simțeam că era momentul. Trebuia să plec de la Mediaș. Danciu mi-a zis că nu depinde de el, că trebuie să vorbească cu Contra. 

Am luat legătura cu Mutu și era într-o ședință, mi-a zis că mă sună el înapoi. M-a sunat a doua zi de dimineață și a zis: «Bă, Eric, mie mi-a plăcut mereu de tine ca jucător”». Când am auzit așa, m-am bucurat… Dar a zis: «Noi acum trebuie să finalizăm cu cineva, prima opțiune, dar dacă e revenim cu un telefon»” 

+5 FOTO

Eric: „M-au luat toți nervii pe Dinamo”

Mutu și Contra, președintele și antrenorul lui Dinamo, l-au preferat atunci pe Juan Albin. Mijlocașul uruguayan a bifat însă numai 242 de minute în tricoul „câinilor”, transferul său fiind un eșec total.

„Mi-am zis atunci: «Băi, după ce am făcut toate astea mai sunt și refuzat?!». A doua zi, a apărut în Gazetă o declarație a lui Mutu: «Este cel mai bun stranier care a trecut prin România». Când am văzut ziarul eram fericit, am crezut că e despre mine, dar era despre Albin. Atunci m-au luat toți nervii pe Dinamo. M-am gândit că la prima ocazie o să mă descarc pe ei. O să îi prind cumva și o să le dovedesc. I-am prins și i-am bătut cu 4-0. Am dat și gol. A fost răzbunarea mea”, a mărturisit Eric.

6 goluria marcat Eric de-a lungul carierei în confruntările cu Dinamo

Citește și:

EXCLUSIV VIDEO Motivul pentru care Eric nu a mai ajuns la FCSB, deși a fost trimisă oferta: „Am făcut accident pe drum!”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (12)
111532340455383
Bica Radiera  •  07 Martie 2020, 07:30

cred ca tuturor dinamovistilor le-a parut rau ca eric nu a ajuns la club. dar cu cine sa te intelegi? cu mutu? cu acel contra pina si contra lui? au distrus dinamo, l-au dat pe nistor au facut totul praf. mai vine si omul fara staif cu frunte ingusta sa spuna ca stia cu 3 luni inainte ca va fi selectionar. si atunci intreb dece si-a batut joc de dinamo? pacat de andone care este om serios cum a fost lucrat. contra si-a luat-o tare si nu cred ca va mai antrena. a prins o sinecura la federatia internationala si atit. mutu se va face de ris. imi este mila de seful fed stoichita care ii este jena sa vorbeasca de numirea celor doi antrenori. stie ca a fost o porcarie politica de pile . daca nu se vor califica bunul simt ii va dicta sa plece. sint atit de amatori de stingaci de puberi istoviti neavind puterea de a gindi. dar si frica eternului orwellian de a spune fra teama ca 2 plus 2 fac patru. asa ca eric vezi-ti de familia ta. zi mersi ca ai scapat de needucatul ala de hagi care vrea performanta si isi vinde jucatorii inainte de cupele europene. asa o gindi hagi si cuumnatul... ridicoli amindoi.

2486813118025109
Alin Matei  •  07 Martie 2020, 00:29

Săracul....Altii traiesc cu 1000€ pe lună si el era in pragul sinuciderii........

creeperno999
creeperno999  •  06 Martie 2020, 23:06

Daca ramanea rednic si nu venea contra poate acum ne bateam pentru titlu

Vezi toate comentariile (12)
Comentează