FOTBAL  »  Superliga  »  CONTROVERSE

Fanii Rapidului au răbufnit după ultimul mesaj al clubului: „Mai bine mergem la Victory Cup, avem adversari mai buni acolo”

Articol de - Publicat vineri, 22 decembrie 2023 12:06 / Actualizat vineri, 22 decembrie 2023 12:19

Rapid a terminat la egalitate 0-0 cu Farul în ultimul meci oficial din 2023, dar oficialii din Giulești sunt gata deja pentru startul noului an. Aceștia au stabilit deja primele partide de verificare din cantonament, iar fanii i-au ironizat pentru numele adversarelor

Giuleștenii n-au mai câștigat de pe 5 noiembrie, atunci când o învingeau pe FCSB, iar situația din Grant a degenerat rapid. Patru egaluri, două înfrângeri și eliminați din Cupa României, rapidiștii sunt fericiți să au terminat anul și își pot încărca acum bateriile.

Elevii lui Cristiano Bergodi vor merge într-un stagiu de pregătire în Turcia. Rapid a anunțat că va desfășura cantonamentul de iarnă în Belek, Antalya (Turcia), între 3 și 13 ianuarie 2024.

Pe 6 ianuarie, Rapid va juca contra turcilor de la Sakaryaspor, locul 5 în a doua ligă, iar trei zile mai târziu o vor înfrunta pe Sabah Baku, locul 7 în campionatul azer.

Alexandru Albu, concluzie scurtă despre anul 2023: „Nu sunt mulțumit, am pierdut prostește puncte”
FARUL - RAPID 0-0
Alexandru Albu, concluzie scurtă despre anul 2023: „Nu sunt mulțumit, am pierdut prostește puncte”

Giuleștenii vor mai juca un amical pe 12 ianuarie, ultimul al cantonamentului. Acela „va fi și cel mai tare amical, adversarul urmând a fi anunțat ulterior”, a fost anunțul oficialilor.

Ironizați de suporteri

Doar că adversele i-au făcut pe fani să răbufnească pe rețelele de socializare. 

„Foarte bune echipele, nu le găsesc pe Flashscore! Mai bine mergem la Victory Cup (n.r. turneu de minifotbal), avem adversari mai buni acolo!”, „Lor le trebuie cantonament la munte de două săptămâni nu la căldură în Turcia” sau „Așa este când te duci în cantonament cu organizator începător, îți dă ce poate și meciul trei, vom mai vedea”, au fost câteva dintre mesajele fanilor.

Cristiano Bergodi: „Nu ne grăbim cu transferurile”

Înainte de ultimul meci din 2023, Cristiano Bergodi a precizat că îşi doreşte să aibă în cantonamentul de iarnă toţi jucătorii care vor fi transferaţi în perioada următoare pentru a pregăti cât mai bine a doua parte a returului şi play-off-ul.

„Nu ne grăbim cu transferurile, dar ideea este să avem toţi jucătorii în cantonament. Avem nevoie să vină să se antreneze alături de noi. Pentru moment Florent Hasani este sigur, ceilalţi jucători vom vedea. I-am analizat şi se pare că sunt jucători care se pliază bine la stilul de joc pe care l-am avut. Ideea este de a avea un lot numeric complet. Noi credem că odată cu aducerea acestor jucători vom întări lotul”, a declarat antrenorul.

Vine kosovarul Florent Hasani

În stagiul de pregătire din Turcia, Cristiano Bergodi se va putea baza și pe prima achiziție a iernii: atacantul kosovar Florent Hasani, golgheterul primei ligi albaneze. În vârstă de 26 de ani, Hasani a semnat un contract pe două sezoane şi jumătate cu Rapid.

În sezonul trecut, atacantul a fost cel mai bun marcator al campionatului, cu 16 goluri marcate în 34 de partide. Hasani a câştigat Supercupa Albaniei, cu FK Tirana, în 2022-2023, iar în 2017 a reuşit să cucerească titlul de campion al Kosovo, cu Trepca, precum şi Supercupa Kosovo.

Cristiano Bergodi a răbufnit la conferinţa înaintea meciului cu Farul: „Nu sunt aşa de prost ca antrenor. Nu am 59 de ani degeaba!”

Citește și:

Plecare-șoc de la Rapid » S-a înțeles cu Șucu și reziliază contractul
RAPID
Plecare-șoc de la Rapid » S-a înțeles cu Șucu și reziliază contractul
Bergodi a anunțat ce urmează în mercato: „Nu știu ce gândește Cătălin Cîrjan! Vor veni 3 jucători”
Farul - Rapid 0-0
Bergodi a anunțat ce urmează în mercato: „Nu știu ce gândește Cătălin Cîrjan! Vor veni 3 jucători”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (1)
tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  22 Decembrie 2023, 18:08

Craitoiu, udrea, raureanu

Vezi toate comentariile (1)
Comentează