FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - CSU CRAIOVA 1-0

Fanii Universității Craiova au izbucnit după un nou eșec! Reacții dure în lanț: „Strategie de fricoși! O să jucăm în play-out”

CSU Craiova a pierdut și cu UTA, scor 0-1 / foto: Alexandra Fechete +33   FOTO
CSU Craiova a pierdut și cu UTA, scor 0-1 / foto: Alexandra Fechete

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 august 2021 07:59 / Actualizat duminica, 15 august 2021 08:15

CSU Craiova a pierdut și cu UTA, scor 0-1, iar fanii olteni i-au criticat dur pe jucătorii lui Laurențiu Reghecampf la finalul partidei la Arad.

A fost de ajuns o nouă prestație dezamăgitoare a favoriților pentru ca pretențioșii fani ai Universității Craiova să iasă la atac. Pe pagina oficială a clubului, suporterii n-au menajat pe nimeni, aceștia exprimându-și nemulțumirea față de jocul echipei.

Cele mai dure reacții ale fanilor:

⇒ „Pana aduceți voi jucători o sa jucam in play out! Timpul trece, iar actualii jucători nu au mentalitate de învingători. Nu au agresivitate pozitiva in joc. Astăzi am pierdut meritat, sincer. Dăruirea celor de la Arad este de luat exemplu. Aceasta dăruire ne lipsește noua. Asta este. Poate la anul. Anul asta este compromis total. Măcar sa facem o echipa ptr la anul”.

⇒ „Strategie de fricosi, exact ca in acel 0-0 penibil cu Laci. Aveti zero personalitate, niste lesinati”

⇒ „Dacă am ajuns sa ne bata și Uta...ce mai e de zis? Iar luam campionatul și anul asta”

⇒ „N-are nicio treaba antrenorul , noua ne-ar mai trebui vreo 18-19 jucatori, dintre care mimimum 4-5 atacanti. Oricum, lucrurile au inceput sa se miste, au inceput sa plece "legumele" .Ar mai fi 5-6. In 2-3 etape sper sa nu-i mai vad in avioanele din deplasari!”

⇒ „Pigliacelli sa se ducă la Pescara, ca el de nivelul Serie C este. Era de aparat capul ala. Așteptăm transferurile promise”.

⇒ „Hai să-i aducem 11 jucători lui Reghecampf, poate așa ajunge și el antrenor. La ce jucăm, nu prindem primele 10 locuri. Li nu mai spuneți de jucători, că pe valoare avem echipă de primele 5 măcar”.

⇒ „Inca un campionat pierdut, pe ambitiile si prostiile lui Rotaru. Papura, Bergodi, Marinos, antrenori care au stricat echipa, au dat nas jucatorilor, nu au facut antrenamente...etc. Acum a adus alt antrenor. Astuia ii mai da si bani multi, si degeaba. Daca Reghe ramane si la anul, chiar daca ii aduce 5..6 jucatori, tot nu luam campionatul”.

Reghecampf: „Jucătorii trebuie să respecte culorile”

Laurențiu Reghecampf a vorbit după eșecul celor de la CSU Craiova, 0-1 la Arad, cu UTA. Craiova a pierdut încă un meci în deplasare în acest sezon, după înfrângerile de la FCSB și de la Laci. La finalul partidei de la Arad, antrenorul oltenilor s-a arătat dezamăgit de prestația elevilor săi.

„Nu am avut consistență în atac, nu am avut agresivitatea necesară. Vrem să ajungem în partea de de sus a clasamentului, dar trebuie să o facem pe teren, mai puțin în declarații. Nu vreau să stau să vorbesc acum după meci de problemele noastre medicale, de plecări. 

Știm ce probleme avem, le vom rezolva încet-încet. Jucătorii care sunt la echipă trebuie să intre pe teren, să joace, să respecte culorile clubului, au valoare. La altă reacție mă aștept, trebuie să joace fotbal, să aibă mai mult curaj când au anumite situații de a marca”, a afirmat Reghecampf. 

FOTO Cele mai tari imagini din meciul UTA - CSU Craiova 1-0

FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
+29 FOTO
  • Sursă foto: Alexandra Fechete

Citește și alte știri de actualitate: 

Universitatea Craiova a luat foc: „Jenantă prestația arbitrului!” » 3 faze reclamate de olteni

N-a mai suportat! Discurs-manifest după UTA - CSU Craiova: „Am dinții făcuți praf! Incredibil ce mi-a spus arbitrul”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (23)
immobiliarul
immobiliarul  •  15 August 2021, 13:18

Rotarelu' cred ca, daca acest trend se mentine, isi vinde jucariile (jucatorii) si isi ia talpasita, iar Oltenia ramane cu Mititelu Jr.

arges2
arges2  •  15 August 2021, 12:18

Ce tot acuzati arbitrajul ? Cand arbitrul a furat pentru voi cu FC Arges, in prima etapa, n-ati scos o vorba. Acum ca n-a tinut cu voi, ca nu va avantajat, cum au facut tot campionatul trecut, e tambalau mare la partid. Pentru ca n-a mai cotizat Rotaru aveti arbitaje normale. FC Moghishoaia trebuie sa ajunga unde a fost in divizia B !

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  15 August 2021, 11:52

Stiti cat va mai sta Rotaru la echipa? Pana ii va vinde pe Marcovici si Baiaram. Sa mai creasca acesti copii putin si gata.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează