FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CLINCENI 0-1

Faze controversate în FCSB - Clinceni » Academica a cerut ROȘU! Verdictul lui Ion Crăciunescu

În minutul 63 al meciului dintre FCSB și Clinceni, la 0-1, „centralul” confruntării de pe Arena Națională a avut de judecat o fază controversată. +9   FOTO
În minutul 63 al meciului dintre FCSB și Clinceni, la 0-1, „centralul” confruntării de pe Arena Națională a avut de judecat o fază controversată.

Articol de - Publicat duminica, 07 februarie 2021 21:54 / Actualizat luni, 08 februarie 2021 00:36

Clinceni a provocat marea surpriză, 1-0 cu FCSB, după un meci în care „centralul” Lucian Rusandu a avut de gestionat două faze dificile.

Cronica meciului FCSB - Clinceni 0-1

În minutul 63, pe un contraatac rapid inițiat de oaspeți, Dumitriu l-a angajat în profunzime pe Cordea. Mijlocașul lui Clinceni l-a depășit pe Ovidiu Perianu, care a replicat cu un fault. 

Andrei Vlad era ieșit dintre buturi și ar fi putut ajunge în situație de unu contra cu adversarul la 20 de metri de propria poartă. Lucian Rusandu i-a acordat galben lui Perianu, spre nemulțumirea ilfovenilor, care și-ar fi dorit o eliminare. 

Rusandu a considerat că Andrei Cordea și-a făcut mingea înspre colțul terenului, fără să-și creeze astfel o șansă iminentă de gol. Contactat de GSP.ro, fostul mare arbitru internațional Ion Crăciunescu a validat hotărârea „centralului”: „Este corectă decizia. Nu era o șansă clară de gol”.

Filmul fazei la care Academica a cerut cartonaș roșu

+5 FOTO
  • Capturi TV @Digi Sport

FCSB a cerut un penalty 

În minutul 48, Olimpiu Moruțan a solicitat o lovitură de la 11 metri în urma unui duel în careu cu Paul Pîrvulescu. Fundașul lui Clinceni l-a „ciupit” pe mijlocașul roș-albaștrilor. Arbitrul Rusandu a lăsat jocul să continue. Reluările TV nu au putut elucida faza.

Faze controversate în FCSB - Clinceni » Academica a cerut ROȘU! Verdictul lui Ion Crăciunescu

Citește mai multe articole despre FCSB - Clinceni: 

Gigi Becali a rezistat un singur meci » 3 schimbări la pauză: Florinel Coman, pedepsit!

Toni Petrea a cedat în timpul meciului: „Vă bateți joc!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
parpalache
parpalache  •  08 Februarie 2021, 14:06

Daca nici cameramanii aia, experti in reluari din unghiuri mincinoase pentru fcsb, n-au putut maslui faza,ce sa mai vorbim!Dar oricum rezultat stabilit dinainte,pentru accederea unui satelit sigur in play off!

2964764060229270
Benedic Gabriel Duck  •  08 Februarie 2021, 07:43
Postat de danielp0tc0varu pe 08 Februarie 2021, 02:07

Steaua joaca in liga a 3 a omule , cei care au pierdut astazi cu *** , sunt o clona care nu are ce cauta in fotbal.

Steaua înființată in 2017 joacă in liga a treia, "OMULE"( deci aia-i clona cazarma) și acoli va și rămânea să joace.

2964764060229270
Benedic Gabriel Duck  •  08 Februarie 2021, 07:38

Ba da,faza e EXTREM de clară si e perfect ELUCIDATA.Daca era prazu'-n joc ,pentru nea nelu era penalty clar!!!Ca și pentru voi ăștia de la gi.si.pi.Nici in prima repriză nu a fost simulare și cartonaș la acelaș Morutan, dar arbitrul ăsta a fost complet depășit .Pe de altă parte FCSB=STEAUA nu a jucat NIMIC aseara,deci nu merita să câștige. Numai că ăia de la ci.fi.ri.nu joacă NIMIC în general,dar din cauza "organizării ",gen isvan ,au tot câștigat. Facem pariu că diseară tot Steaua e pe primul loc???

Vezi toate comentariile (16)
Comentează