FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - FARUL 0-0

Întrebarea care l-a făcut pe Hagi să ofteze în direct: „Abia atunci vom vorbi”

Gică Hagi, antrenor Farul // foto: captură DigiSport
Gică Hagi, antrenor Farul // foto: captură DigiSport

Articol de - Publicat duminica, 12 februarie 2023 19:46 / Actualizat duminica, 12 februarie 2023 19:59

Gică Hagi (58 de ani), antrenorul-finanțator de la Farul, a comentat egalul alb de la Pitești, 0-0 cu FC Argeș

„Ei au început meciul mai bine, știam că vor veni agresivi, că le place să fie agresivi în jumătatea adversă. După 15-20 de minute am preluat inițiativa, am controlat meciul. Am încercat să construim, dar terenul poate a influențat puțin meciul.

Am fi putut fi mai inspirați în ultimii 30 de metri, la combinații și finalizare, mai inspirați, decisivi, penetranți. Am avut șanse, am fi putut câștiga. Echipa gazdă nu și-a creat ocazii, noi am avut. E bine că nu am luat gol, dar nu îmi place că nu am marcat”, a precizat Hagi la flash-interviu, la DigiSport.

MM Stoica, discurs dur înainte de Voluntari - FCSB » De ce Pintilii n-a venit la flash-interviu: „S-a săturat!”
FC VOLUNTARI - FCSB
MM Stoica, discurs dur înainte de Voluntari - FCSB » De ce Pintilii n-a venit la flash-interviu: „S-a săturat!”

Concluziile lui Gică Hagi după FC Argeș - Farul: „În fiecare zi mai punem câte o cărămidă”

„Mai sunt momente ca acestea. Jucătorii și-au dorit, au jucat foarte bine defensiv. Am pus presiune, am reacționat pe mingi pierdute, creștem de la meci la meci.

Noi nu ne abatem de la drumul nostru, acela de a crea o mentalitate de învingători la Constanța. În fiecare zi mai punem câte o cărămidă”, a adăugat Hagi.

Ulterior, „Regele” a fost întrebat despre situația din clasament. Farul încheie etapa 25 ca lider, cu 52 de puncte, două peste CFR Cluj. Chestionat pe seama luptei la titlu, Hagi a oftat, apoi a răspuns:

„Sunt meciuri în continuare, deocamdată ne gândim la meciurile rămase până în play-off, apoi vom vorbi despre câte puncte am făcut și cine se va bate la campionat”.

Nu putem depinde de un jucător. E bine să ai jucători ca Denis și Louis Munteanu, dar o echipă nu poate sta într-un jucător. Nu în fiecare zi jucătorii sunt inspirați, poate are merite și adversarul că s-a apărat foarte bine. 

- Gică Hagi, antrenor Farul

Ce a precizat Denis Alibec după FC Argeș - Farul 0-0

FC Argeș s-a apărat foarte bine, n-am reușit să-i desfacem. Am avut câteva ocazii, dar nu am reușit să înscriem. Și terenul a fost foarte prost, dar asta nu este o scuză. Nu ai spații cu astfel de echipe, iar jocul nostru e făcut pe combinații. Nu am avut calitate în ultimii 30 de metri.

Nu cred că au ajuns la poartă ca să ne pună probleme, doar că nu am reușit noi să înscriem.

Am spus de la începutul campionatului că va fi un campionat foarte bun, cu multe echipe care se vor bate la titlu. Cred că va fi frumos. În meciurile astea câștigi campionatul, din păcate noi nu am luat cele 3 puncte. Acum trebuie să ne gândim la următorul meci, la care să jucăm mult mai bine.

Mai multe știri din Liga 1: 

Schimbarea tactică pregătită de Gigi Becali la FCSB, criticată de un fost jucător: „Iar îl zăpăcește! Asta este politica ultimilor 7 ani, de când nu a mai luat campionatul”

Fosta lui Dragoș Nedelcu, întrebată ce-ar face în cazul Shakirei: „Dacă soțul a vrut să schimbe plapuma, așa m-aș răzbuna și eu”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (1)
Copenhaga1970
Copenhaga1970  •  12 Februarie 2023, 20:59

Hagi oftează, GSP consemnează. Să vezi când ”regele” ***! Mainstream media...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close