FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - HERMANNSTADT 1-0

FC BOTOȘANI - HERMANNSTADT 1-0 // Vasile Miriuță, show după înfrângerea cu Botoșani: „Dacă nu facem asta, retrogradăm chiar dacă vin Guardiola, Mourinho sau mama”

Vasile Miriuță
Vasile Miriuță

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 aprilie 2019 21:00

FC Botoșani s-a impus dramatic în fața lui Hermannstadt, scor 1-0, grație unui gol marcat de Diego Fabbrini în minutul 90+3.

Vasile Miriuță, antrenorul celor de la Hermannstadt, a vorbit despre înfrângere și despre faptul că în returul play-out-ului, echipa sa va juca la Sibiu, pe stadionul propriu.

„Am pierdut după un gol marcat în minutul 90+3. Am văzut faza penalty-ului de 10 ori. Domnul Colțescu s-a înșelat. Nici vorbă de penalty. În acest meci s-a văzut ce înseamnă publicul. Fanii i-au împins pe adversari peste noi în ultimele 15-20 de minute.

Nu am ce să le reproșez jucătorilor. Au avut determinare și și-au dorit mult să câștige. Dacă vom avea aceeași atitudine, vom câștiga cu Voluntari. Sper ca meciul cu Voluntari să fie ultimul care-l jucăm pe alt stadion și ca în returul play-out-ului să jucăm la Sibiu meciurile de pe teren propriu. Dacă nu, vom retrograda. Pot să vină Guardiola, Mourinho sau mama, dacă jucăm acasă, cu 5.000 de sibieni în spate, nu ne bate nimeni în cele 4 meciuri din retur”, a declarat Vasile Miriuță la Look Sport.

  • Stadionul de la Sibiu trebuia să fie gata la finalul lunii septembrie 2018, dar finalizarea lucrărilor s-a amânat de mai multe ori.

7.500de spectatori poate găzdui tribuna întâi a Municipalului sibian, 

VEZI AICI clasamentul din Liga 1!

VEZI AICI programul etapei #5 din play-out!

Vezi și:

Ciobotariu, salvat în ultimul minut! Cum arată ACUM lupta pentru salvarea de la retrogradare

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (3)
gazistu
gazistu  •  14 Aprilie 2019, 16:48

SPER SA SE SALVEZE ...e pacat ca Sibiu (~aprox 200.000 loc in 2020) sa retrogradeze si comune precum Clinceni, Chiajna, orasele gen Giurgiu, Sf Gheorghe sau Voluntari ramane in A )

mosvasile
mosvasile  •  14 Aprilie 2019, 09:48

Penibil ai fost,penibil ramai!

126791918017681
Danezul Gramada  •  14 Aprilie 2019, 04:37

Ba clapaugila cand ai castigat vreo doua meciuri si vroiai in play off nu te plangeai de stadion. In play off poti ajunge doar cu Mimamo ca pe ei iai dus acolo si anul trecut. Vai de...Steaua ta antre.nor second hand.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează