FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - PETROLUL 0-0

FOTO „Criminalule!” » Publicul din SuperLigă a ERUPT după intrarea șocantă de astăzi

Ismael Diomande, mijlocaș defensiv la Petrolul Ploiești, a fost eliminat +7   FOTO
Ismael Diomande, mijlocaș defensiv la Petrolul Ploiești, a fost eliminat

Articol de , - Publicat vineri, 01 decembrie 2023 19:21 / Actualizat vineri, 01 decembrie 2023 19:36

Ismael Diomande (31 de ani), mijlocaș defensiv la Petrolul Ploiești, a fost eliminat în minutul 76 al meciului de astăzi cu FC Voluntari, scor 0-0, după o intrare dură, cu talpa pe glezna lui Andrei Dumiter. „Criminalule!” și „Rușine să îți fie!”, i-au strigat suporterii ilfoveni.

Ismael Diomande, „închizătorul” pe care Petrolul l-a adus după ce petrecuse aproape 4 ani în Turcia, nu a terminat meciul de astăzi pe teren.

Fotbalistul ivorian a fost eliminat direct în minutul 76 al meciului în urma unei intrări dure, cu talpa pe glezna dreaptă a lui Andrei Dumiter. Poziționat în apropierea fazei, „centralul” George Găman nu a stat pe gânduri, a scos cartonașul roșu de îndată.

+3 FOTO

Publicul a ERUPT în FC Voluntari - Petrolul după eliminarea lui Diomande: „Criminalule!”

Intrarea lui Diomande l-a scos din joc și pe Dumiter, care nu a putut continua partida în ciuda intervenției echipei medicale. Dumiter a încercat să calce pe gazon, a constatat că nu poate, apoi a fost scos de pe teren cu targa, la 3 minute după faultul comis de Diomande.

Suporterii Voluntariului, câteva sute, nu l-au iertat pe Diomande pentru intrarea extrem de dură. Aceștia au strigat în cor „Criminalule!” și „Rușine să vă fie!”, în timp ce ivorianul părăsea terenul.

Din informațiile obținute de GSP.ro, Dumiter a suferit o entorsă la gleznă, urmând ca starea să-i fie monitorizată.

Mai multe știri din Liga 1:

De ce nu a mai ajuns noul antrenor al lui Dinamo la U Cluj: „Am avut discuții private cu el”
DINAMO
De ce nu a mai ajuns noul antrenor al lui Dinamo la U Cluj: „Am avut discuții private cu el”
GSP a aflat salariul pe care-l va primi noul antrenor al lui Dinamo: peste cât lua Burcă!
DINAMO
GSP a aflat salariul pe care-l va primi noul antrenor al lui Dinamo: peste cât lua Burcă!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (6)
Marba1948
Marba1948  •  02 Decembrie 2023, 15:00

Ticu a luat 8 etape. Dawa, pentru o faptă identica, Zero etape! GSP n-a scris nimic despre asta, ba chiar face interviuri ***. Fără jenă!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danny_l
danny_l  •  02 Decembrie 2023, 11:25

Pe bune, altceva antrenorul găzarilor nu-i învață altceva pe jucători decât să intre dur la minge?a fost Țicu acum ăsta, ăștia trebuie suspendați jumătate de campionat, să plătească refacerea jucătorului,și să stea pe bară până acel jucător reintră în circuit.

Dansss
Dansss  •  01 Decembrie 2023, 20:56

Petrolul “Macelu” Ploiesti! “Macelarii” Romaniei, doar asta va caracterizeaza, vezi Ticu, acum Diomande! Ticule, mic fotbalist care esti, tu ai reintrat in joc, dar saracul copilul ala s-ar putea sa nu mai joace niciodata!!!! Nu domnilor de la Liga, FACETI UN REGULAMENT FERM: SUSPENDATI “MACELARII” PANA CAND REINTRA SI VICTIMELE LOR IN JOC!!! Parvule, tu pe cand intri sa faci la fel? Se vede ce fel de antrenamente faci… vai steaua voastra…. In liga a 4-a va este locul, sa va luati pumni si picioare-n gura de la Avntul Probusirea! Poate atunci veti invata sa respectati adversarii!!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează