FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - U CLUJ 0-1

VIDEO + FOTO FC Voluntari - U Cluj 0-1 » Ilfovenii au jucat modest și au retrogradat direct

Articol de , - Publicat duminica, 12 mai 2024 17:09 / Actualizat marti, 14 mai 2024 11:37

Promovată în 2015, la 5 ani de la înființare, FC Voluntari a retrogradat direct. A fost învinsă de U Cluj, 0-1. Un rezultat de egalitate o ducea la baraj, în locul celor de la FCU Craiova, dar trupa lui Florin Pîrvu nu a putut marca.

  • Dinamo s-a salvat de la retrogradarea directă. A câștigat partida cu UTA, 2-0, și a beneficiat de jocul rezultatelor. „Câinii” merg la barajul pentr menținere/retrogradare, adversara urmând a fi Csikszereda.
  • În urma rezultatelor din această seară, Poli Iași s-a salvat de la retrogradare, Dinamo și FC Botoșani s-au clasat pe locurile de baraj, iar FC Voluntari și FCU Craiova au retrogradat în Liga 2.„Dublele” barajului pentru menținerea / promovarea în Superligă sunt
  • Dinamo - Csikszereda
  • FC Botoșani - CS Mioveni
  • Luni, 13 mai, ora 11:00, va avea loc tragerea la sorți pentru stabilirea ordinii disputării meciurilor de baraj. Partidele tur vor avea loc vineri, 17 mai, respectiv luni, 20 mai. Partidele retur, o săptămână mai târziu.
  • Aflată cu cuțitul la os, Dinamo a avut o primă repriză de vis cu UTA. Profitând și de faptul că echipa lui Mircea Rednic a jucat fără chef, iar portarul Danylo Kucher a gafat de două ori.

Fără emoții în ultima etapă, Ioan Ovidiu Sabău nu și-a menajat jucătorii în partida cu FC Voluntari, iar victoria ardelenilor i-a trimis pe ilfoveni în Liga 2.

FC Voluntari trimisă în „B” de U Cluj

Ilfovenii au avut o prestație modestă și nu a putut să obțină un rezultat favorabil, astfel că a retrogradat. Prima repriză a fost una anostă, în care FC Voluntari nu a avut forța să pună probleme, iar U Cluj nu a forțat.

Golul a venit parcă întâmplător, dar pe fondul unui joc de posesie al gazdelor. În minutul 17, gazdele au beneficiat de un penalty, iar Dan Nistor, fost mijlocaș la Dinamo, a marcat fără emoții. Finalul de repriză a mai adus o ocazie a lui Vali Gheorghe (34).

După pauză, știind că este eliminată, FC Voluntari a încercat să revină pe tabelă. Nemec a avut două ocazii, în minutele 61 și 76, dar nu a putut modifica tabela. S-a terminat 1-0 pentru U Cluj, iar ilfovenii merg în „B”.

Notele GSP după FC Voluntari – U Cluj

FC Voluntari: Fernandez 4 – Ricardihno 4 (57 Merloi 5), Marticardi 5 , Armaș 5 – Boboc 5 (88 Florea – fără notă), Rață 5, Crepulja 6, Cascini 5 (57 Dumiter 5), Aliji 4 (57 Carnat 5) – Popescu 5 (67 Lambrinoc 5), Nemec 5
Antrenor: Florin Pîrvu 4

U Cluj: Gertmonas 6 – Oancea 6, Masoero 7, Thalisson 6, Chipciu 5 – Silaghi 5 (85 Chinteș – fără notă), Simion 5, Bic 6 (85 Doukoure– fără notă), V. Gheorghe 6 (85 Roger – fără notă) – Roguljic 6 (85 Mitrea – fără notă), Nistor 7 (85 Anselmo – fără notă)
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău 6

FINAL » FC Voluntari - U Cluj 0-1

FC Voluntari - U Cluj, echipe de start:

FC Voluntari: Fernandez - Ricardinho, Matricardi, Armaș - Boboc, Cascini, Crepulja, Rață, Aliji - Popescu, Nemec
Rezerve: Vâlceanu, Florea, Carnat, Ciobanu, Voican, Merloi, Dumtier, Răduț, Droppa, Paz, Lambrinoc, Turda
Antrenor: Florin Pîrvu

U Cluj: Gertmonas - Oancea, Masoero, Thalisson, Chipciu - Silaghi, Simion, Bic, V. Gheorghe - D. Nistor - Roguljic
Rezerve: Gorcea, Chinteș, Mitre, Techereș, Roger, Grobry, Pănoiu, Ilie, Anselmo
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Stadion: „Anghel Iordănescu”, Voluntari
Arbitru: Moroiță Andrei (Ploieşti). A1: Marica Mihai Marius (Bistriţa), A2: Dumitru Ionel Valentin (Gherghiţa) / Arbitru VAR: Popa Cătălin (Piteşti). Arbitru AVAR: Vodă Alexandru (Alba Iulia)

VIDEO. Alberto Boțoghină și Raul Rusescu prefațează etapa la GSP LIVE

UPDATE 20:30 » Nea Gică, show la meci

Nea Gică, celebrul lider de galerie de la FC Voluntari, a ajuns la stadion și a făcut show.

„Hristos a înviat! Doamne ajută! Doamne ajută să piardă Dinamo și să batem noi! Voluntari, Voluntari, Voluntari!”, a scandat nea Gică atunci când a ajuns la stadion.

„Va fi 2-0 pentru FC Voluntari. Cine dă gol? Rață, că l-am rugat în mod special și «Mierloi» al meu. A zis «Nea Gică, fac un meci mare pentru matale».

FC Voluntari - U Cluj 0-1 » Ilfovenii au jucat modest și au retrogradat direct

UPDATE 20:15 » Primele imagini de la stadion

Mai puteți citi:

AZI, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

BOMBĂ la Dinamo înaintea finalei cu UTA » Conducerea are dubii privind identitatea unui jucător transferat în iarnă

Citește și:

Acord la Londra! Barcelona va avea un nou antrenor » Contract pe două sezoane
Campionate
Acord la Londra! Barcelona va avea un nou antrenor » Contract pe două sezoane
Iată primul transfer al lui Dan Petrescu! CFR Cluj s-a înțeles cu un fotbalist de națională
Superliga
Iată primul transfer al lui Dan Petrescu! CFR Cluj s-a înțeles cu un fotbalist de națională
Este oficial! Se introduce cartonașul roz în fotbal » Va fi folosit în premieră la Copa America
Campionate
Este oficial! Se introduce cartonașul roz în fotbal » Va fi folosit în premieră la Copa America

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (14)
tristan
tristan  •  13 Mai 2024, 08:41

pana acum nu am vazut pe nimeni care sa spuna ceva de bine de echipa asta..nimeni care s o regrete

MiticadelaLiga
MiticadelaLiga  •  13 Mai 2024, 01:12

Scăpăm de Voluntari și vin alte două echipe comunale. Buzău, cu tot respectul, la meciul promovării au fost cu indulgență 3,000. Sper sa se desființeze acest Voluntari. La anul sa vina Corvinul, Ceahlăul, Reșița, Bihor... Echipe care au suporteri și jucători români. Succes!

tomitan
tomitan  •  13 Mai 2024, 01:03

Ha!ha! Meci intre bugetari. 1.PSD vs PNL 0-1 , inca un semn ca marea coalitie a comasatilor Marcelino& Mos Teaca Ciuca nu functioneaza ,iar in PNL exista o opozitie contra lui Mos Teaca : Emil Boc 2. Dupa ce a fost trimisă la cratiță Madam Pandele de la ministerul special inventat ptr ea si dupa ce Marcelino a jucat cu ea alba-neagra cu ea la PMB,uite ca vestitul clan Pandele ,a mai primit un șut in dos.Cu tot PCR ul ( Pile ,Cunostinte,Relatii) din dotare Pandele nu a putut sa o salveze pe FCV. Urmatorul pas? Asteptăm procurorii DNA sa descinda la Primaria Voluntari si Metropola TV, nu de alta dar doua echipe vestite Rahova si Jilava il vor pe Pandele in echipele lor ( vorba madamei " sunt un om de echipa") PS.U Cluj si FCV - doua echipe finantate din bugetul public al primariilor unde satrapii politici distribuie banii in mod discretionar si-n mod opac cu scopul de al sifona.In sec XXI Romania , are infrastructura la pământ, 50% inca au haznale si wc in fundul curtii, dar in schimb avem circ de proasta calitate ,Superliga lui Gino,cu 60% echipe bugetare.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează