FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB a stabilit în ce oraș va juca: "Cei de acolo își vor muta meciul" » Cum reacționează antrenorul

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 noiembrie 2018 19:59

După ce primarul Gabriela Firea a închis Arena Națională, FCSB ar urma să se mute la Pitești, acolo unde Emil Săndoi, antrenorul celor de la FC Argeș, îi așteaptă pe steliști.

"Când am văzut că FCSB are probleme, am bănuit că vor alege varianta Pitești. Eu sunt antrenor, nu e problema mea. Nu mă deranjează deloc. Cred că doar o dată o să ne suprapunem cu FCSB, dar nu e nicio problemă. Cred că și pentru oraș e foarte bine", a declarat Emil Săndoi, antrenorul celor  FC Argeș.

"Jucăm la Pitești"

Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, a dezvăluit că echipa roș-albastră va juca la Pitești următoarele meciuri de pe teren propriu.

"Am vorbit cu MM Stoica și cu patronul. Am spus că ar fi bine să jucăm la Pitești pentru că atunci când am mai fost acolo, echipa a fost primită foarte bine. A avut parte de susținere și de condiții foarte bune. Plus că ar fi bine și pentru Pitești să vină o echipă de Liga 1 și să joace acolo cea mai titrată echipă din fotbalul românesc.

Pe 8 decembrie, FC Argeș va juca acasă cu Pandurii, în timp ce noi avem meci cu Viitorul o zi mai târziu. Cei de acolo mi-au spus că vor încerca să mute meciul joi sau vineri, tocmai pentru ca gazonul să nu se deterioreze și să aibă timp pentru a fi refăcut", a declarat Nicolae Dică la TV Digi Sport.

Unde ai vrea să joace FCSB meciurile de acasă până când "se repară" Arena Națională?

Pitești
Giurgiu
Voluntari
Buzău

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (76)
faliment_fc_fcsb
faliment_fc_fcsb  •  16 Noiembrie 2018, 22:22

Ba ce echipa.. Impostori, s-au dat drept Steaua Bucuresti atatia ani. Conducere trecuta pe la parnaie. Fara stadion: jucam la Voluntari, ba nu, la Pitesti. Daca nu ne primesc mergem la Giurgiu. Ce club! Definitia imprevizibilului si al neprofesionalismului in fotbal = FC FCSB. Apropo, ce nume atipic! Rad si echipele din Finlanda de numele asta! Pfff, ce club de 2 bani!!

hitman222
hitman222  •  17 Noiembrie 2018, 06:30

fcsb e steaua celor saraci cu duhul.

102031457272119
Radu Fifea  •  17 Noiembrie 2018, 13:21

Pitestiul e ros'albastru, o stie o tara-ntreaga. Mai mult de jumatate din populatia judetului tine cu echipa care are rezultate exceptionale, comparativ cu celelalte echipe de la noi, in Europa. Asadar, e absolut normal ca Steaua/FCSB sa joace acolo.

Vezi toate comentariile (76)
Comentează