FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB a mai pierdut un jucător: „A căzut și el, nu mai știm cu cine să jucăm”

Risto Radunovic (primul din stânga) s-a accidentat
Risto Radunovic (primul din stânga) s-a accidentat

Articol de GSP - Publicat luni, 17 mai 2021 12:02 / Actualizat luni, 17 mai 2021 12:48

Gigi Becali (62 de ani), finanțatorul FCSB, anunță că Risto Radunovic (28) a suferit o accidentare în meciul cu Sepsi OSK, scor 2-2. 

Integralist în meciul de la Sf. Gheorghe, cu Sepsi OSK, Radunovic a suferit o accidentare, potrivit finanțatorului de la FCSB. Înainte de meciul cu CS U Craiova din penutlima etapă, latifundiarul se plânge că „nu mai știm cu cine să jucăm”.

Gigi Becali: „Și Radunovic a căzut”

„Problema e că nu mai știm cu cine să jucăm. Și Radunovic a căzut acum, după meci. Îți dai seama, numai Dumnezeu mai poate să facă acum. E posibil ca punctul luat aseară să ne folosească. Poate îi bate Botoșani pe CFR și nouă să ne trebuiască doar egalul cu Craiova. E clar că trebuie să batem CFR, aia e clar, nu mai poate fi schimbată”, a spus Becali la Pro X. 

Cu Sepsi, noi am început să jucăm fotbal la 2-0, și așa 2-2 e prea mare noroc, nu îl meritam noi. Nu aveam cum, că ne-au făcut praf, ne-au distrus!
- Gigi Becali, finanțator FCSB

  • FCSB, echipa probabilă cu Craiova: Straton - V. Crețu, Cristea, Nedelcu, Ov. Popescu - Oaidă, Perianu, Olaru - Moruțan, Fl. Tănase, Oct. Popescu

8 jucătoride la prima echipă sunt indisponibili pentru meciul cu Craiova: Panțâru, A. Miron, Fl. Coman, Șut, Radunovic, L. Filip, Vukusic, Haruț

„Radunovic e un căcăcios”

Duminică seara, după meciul cu Sepsi OSK, Becali l-a criticat pe Radunovic, pe care l-a numit „căcăcios”: „Radunovic, fotbalist adevărat, dar de când a venit aici, e fricos, e căcăcios. Toți, când vin la noi, le tremură picioarele. N-ai ce să le faci, nu sunt bărbați. Fotbalul se joacă pe bărbăție”, a spus Becali la „Digi Sport Special”.

La Sf. Gheorghe, cu Sepsi OSK, Risto Radunovic a fost printre cele mai slabe „piese” ale celor de la FCSB. Alături de Vali Crețu și Răzvan Oaidă, Radunovic a fost notat cu 4 în Gazeta Sporturilor de astăzi, fiind vinovat la golul 2 al covăsnenilor. A respins hazardat balonul în piciorul lui Dumiter, iar mingea a intrat în poartă.

Calcule la titlu. CFR Cluj, favorită în fața FCSB

Pentru a avea un meci cu titlul pe masă în Gruia, în ultima etapă, FCSB trebuie să primească ajutor de la Botoșani. Cum poate deveni FCSB campioană:

  • CFR Cluj să piardă la Botoșani, FCSB să scoată cel puțin un punct cu Craiova. FCSB să câștige meciul direct din ultima etapă
  • CFR Cluj să facă egal la Botoșani, FCSB să câștige cu Craiova. FCSB să câștige meciul direct din ultima etapă.

Clasament Liga 1: CFR Cluj, la o victorie de titlu

Citește mai multe știri despre FCSB:

Prima reacție după ce s-a aflat ce transfer pregătește FCSB: „Un experiment! La nivelul lor ar trebui să aducă altceva”

Ilie Dumitrescu l-a înfruntat în direct pe Becali: „Tu nu ești vinovat? Asumă-ți!” » Replica lui Gigi

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (21)
ccristian0
ccristian0  •  17 Mai 2021, 15:19

De la atatea auto-impiedecari pe jucatorii FCSB-ului i-a ajuns uzura si se accidenteaza in propriile driblinguri! Toate penalty-urile primite de pomana, de care uita sa aminteasca inteligentul de MM in discursurile sale aiuristice, isi cer ofranda! Olaru, Tanase si Oct. Popescu au ajuns mai mult sa se tavaleasca pe jos decat sa joace fotbal, intr-o zi o sa fie arestati pentru cersetorie la cat se milogesc sa primeasca penalty pentru nimic. La cati artisti in tavaleli are FCSB-ul, Gigi ar putea deschide un teatru, ca si asa de ani de zile tot demonstreaza ca fotbalul este o povara mult prea grea pentru ei.

remarque
remarque  •  17 Mai 2021, 14:27
Postat de Dan Serbanescu pe 17 Mai 2021, 13:31

Frînarii și pepsi joacă numai la oase , in fiecare meci scot 1-2 steliști din joc , cu faulturi grosolane ! Arbitrii nu vad , nu sancționează , ziaricii nici atît nu comentează . Zeci de faulturi dure și cu minge și fără , astfel că Steaua nu mai are cu cine juca , degeaba are cel mai bun lot ! Toți pe targă , că așa joacă *** ! Rușine !

Lasa ca FCSB va merge in Conference League si la iarna in Cupa Corendon. Acolo se joaca alt fotbal, nu exista faulturi, nu exista joc barbatesc, toti jucatorii poarta sortulet in loc de sort. Si intra pe teren cu acadele in gura.

dansy
dansy  •  17 Mai 2021, 14:04

Pai zilele trecute scriau cei de. La gsp ca Tanase are trei galbene!A mai luat unul aseară și ,deci,are patru.Atunci cum îl dați titular cu Universitatea Craiova?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează