FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Adevăratul motiv pentru care Ioan Hora l-a ironizat pe Gigi Becali: răzbunare din cauza banilor!

Articol de , - Publicat luni, 27 ianuarie 2020 09:00

FCSB // Ioan Hora, trecut în iarna asta de la FCSB la Gaz Metan, a râs de rolul pe care-l are Bogdan Vintilă, subordonat patronului. De ce a apărut comentariul surprinzător al atacantului: Becali nu i-a plătit 19.000 de euro, bani pe care i-a promis când l-a dat afară. 

Fiindcă a ajuns în litigiu cu Becali pentru 19.000 de euro, Ioan Hora a râs ironic când a fost întrebat despre rolul pe care-l are Vintilă la FCSB: „El conduce... Haideți să fim serioși, antrenorul nu va putea niciodată să facă acolo orice vrea el!”. 

Hora a petrecut un an la clubul lui Gigi, a adunat 25 de meciuri și 7 goluri în campionat și a fost mai mult rezervă în ultimele luni. A jucat Gnohere ca vârf sau a fost preferat până și Florin Tănase în ofensivă, chiar dacă el nu are caracteristicile unui „număr 9” obișnuit. 

Dar motivul pentru care Hora a reacționat astfel nu-l constituie statutul său din echipă și nici rezilierea contractului cu FCSB, la dorința lui Becali.

 Atacantul e supărat fiindcă Gigi i-a promis la despărțire 19.000 de euro, o compensație fiindcă jucătorul accepta să semneze rezilierea cu șase luni înainte de expirarea acordului cu clubul. Ioan avea 12.000 de euro lunar la București, deci i s-ar fi cuvenit 72.000 de euro până la 30 iunie. 

A acceptat să primească 19.000 de euro de la Becali și a putut să plece liber la Gaz Metan, unde e plătit tot cu 12.000 de euro lunar. Și a mai încasat de la Mediaș și 25.000 de euro la semnarea contractului, deci plecarea de la FCSB i-a fost convenabilă și lui.  

Doar că Becali nu i-a mai plătit cei 19.000 de euro! Scadența a fost la începutul lunii acesteia și fotbalistul s-a adresat comisiilor Federației ca să-l oblige pe Gigi să-i transfere banii.  

Duckadam, angajat să promoveze imaginea vicecampioanei, l-a criticat pe Hora la TV DigiSport, crezând că atacantul plecase de la FCSB cu toți banii în cont: 

„A fost urât ce a declarat Hora. Dacă ai sânge în instalație, spune când ești la club că antrenorul n-are putere, nu declara asta după ce pleci! Dacă i-ar fi fost bine ar fi rămas în Turcia, dar nu, a avut nevoie de FCSB ca să-și relanseze cariera. A plecat cu cariera relansată și cu banii încasați până la ultimul cent!”. 

VIDEO // Ce spune Ioan Hora despre libertatea lui Vintilă la FCSB: „Antrenorul nu are mână liberă”

Vezi și: 

FCSB merge pe cel mai ostil stadion + „Arma secretă” joacă acum la CFR Cluj

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Tenis
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Superliga
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (4)
johnwick
johnwick  •  28 Ianuarie 2020, 00:53

povesti ardelenesti. a fost platit destul degeaba

valeri_gazzaev_is_back
valeri_gazzaev_is_back  •  27 Ianuarie 2020, 17:30

Vina jucatorului e ca avut incredere in acest fariseu. Prin urmare a fost pacalit cu 19.000 de euro. Ce fel nu isi onoreaza promisiunile ? Unul ca becali. Clubul fc fcsb e construit dupa chipul si asemanarea lui. O clona kitsch care pretinde ce nu e . Iar de duckadam ce pot sa zic ? As vrea sa cred ca a vorbit fara sa stie. Desi si asta e o dovada de ignoranta, tot ar fi mai bine decat o ticalosie cu buna stiinta.

romeverest
romeverest  •  27 Ianuarie 2020, 17:29

Bravo Hora !! Cineva trebuie sa-l invete si pe cioban ca acordurile trebuiesc respectate . De aici se vede cat de mic este omul asta !!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează