FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Anamaria Prodan, detalii despre scandalul transferului ratat de Gnohere în Egipt: „A fost ceva ciudat! N-aș vrea să facă Gigi Becali pușcărie pentru asta”

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 ianuarie 2020 09:21

Anamaria Prodan, impresarul lui Harlem Gnohere (31 de ani), a explicat motivele care au dus la blocarea transferului atacantului francez la Al Ahly, din Egipt. 

Egiptenii erau de acord să achite suma, numai că impresarii pe care îi delegase Gigi să trateze direct cu Al Ahly au adăugat un comision imens peste suma de transfer: un milion de euro! S-a ajuns, astfel, la o cerere de 1,8 milioane de euro, pe care egiptenii nu au fost de acord s-o onoreze. Acum, Anamaria Prodan se apară și explică ce s-a întâmplat la negocieri. 

Anamaria Prodan: „Transferul lui Gnohere n-a picat din cauza banilor”

„Nu mai pleacă în momentul acesta. Au fost nişte discuţii puţin ciudate, legate de sume, de cine ia, cât ia, cine a cerut și cum a cerut. Acestea sunt nişte chestii care trebuie păstrate acolo. Bineînţeles, nu i-aş cere niciodată lui Gigi Becali să se ducă la puşcărie sau să facă ceva ilegal. Transferul lui Harlem nu a căzut din cauza banilor. Au hotărât să ia un jucător cu 500.000 de euro Austria (n.r. Aliou Badji). 

Gigi a trecut prin nişte experienţe nu plăcute şi acum suflă şi în iaurt. Probabil i-a fost foarte teamă. Dar în momentul în care ceri o sumă şi un manager lucrează pentru tine obține peste acea sumă, nu ştiu dacă e ceva ilegal. Trebuie să muncească pe bani şi el”, a declarat Anamaria Prodan la TV Telekom Sport. 

„Cei care se ocupă de transfer mi-au zis că e 100% transferat și eu l-am lăsat acasă. După aceea, au zis «Da, dar noi am obținut 1.800.000 pe el și ne-ai da și nouă un milion». Băi, voi sunteți nebuni? Cum să vă dau eu un milion? Dăm și impozit la statul român 150.000 de euro. Le-am zis «Stați să trimit o scrisoare către Ministerul Finanțelor și la DNA». Alți oameni au făcut pușcărie pentru așa ceva.” 
Gigi Becali pe 14 ianuarie la Pro X  

Astfel, Gnohere va merge în cantonamentul din Marbella al celor de la FCSB, așa cum a anunțat ieri Gigi Becali pentru GSP.RO. (Detalii AICI

VIDEO » Jucătorii de la FCSB trag tare la antrenamentele din Spania

Citește și: 

Guardiola, Spalletti, Becali » Gigi riscă titlul pentru un experiment tactic!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
ray51
ray51  •  19 Ianuarie 2020, 09:03

Bini c-o chicat transferul ista...

sexilian
sexilian  •  19 Ianuarie 2020, 08:25

incurcatura cu zero avantaj........

189254898748309
Claude SH  •  19 Ianuarie 2020, 07:49

Ana Maria e cea mai cinstita, iar toți ceilalți sunt necinstiți. E adevărat,, dacă muncești pentru club atunci ce treaba ai tu sa faci asta? Evident ca însemna evaziune fiscala iar Gigi prefera sa dea clubul cu 1 dolar decât sa mai facă pușcărie.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează