FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO + FOTO „Ce faci, mă, i-ai dat-o lui Yuri?” » Antrenament pe două anotimpuri: FCSB a ieșit „la joacă” în Antalya. Noua achiziție a captat toate privirile

Articol de , - Publicat marti, 09 ianuarie 2024 12:38 / Actualizat marti, 09 ianuarie 2024 13:03

FSCB a efectuat în această dimineață primul antrenament de la sosirea în Belek, în jurul orei 10:30. În Antalya a plouat destul de puternic în prima parte a sesiunii de pregătire, deschisă presei pentru aproximativ o jumătate de oră.

  • GSP are 4 reporteri în Antalya: Eduard Apostol, Remus Dinu, Cristian Preda și Ionuț Iordache sunt prezenți pe toată durata cantonamentelor echipelor din Superliga.

FCSB și-a început stagiul din Turcia în cea mai mohorâtă zi din această perioadă, a plouat abundent în Antalya încă de la primele ore ale dimineții.

GALERIE FOTO. Phelipe și Alhassan, la primul antrenament cu FCSB

+43 FOTO

Grupați în trei serii a câte 8-9 jucători și dirijați de Charalambous, Pintilii și Lucian Filip, roș-albaștrii au început antrenamentul în ritm lejer. Preț de câteva minute, au exersat triunghiuri de pase la firul ierbii, cu finalizare de la distanță în poartă mică. 

Nou-venitul Luis Phelipe a părut într-o dispoziție grozavă, n-a slăbit ritmul în niciun moment, extrem de mobil și concentrat încă de la începutul ședinței.

Charalambous, faza pe alunecări

Încălzirea a continuat tot în serii de trei, cu Elias Charalambous extrem de implicat într-una dintre ele, un joc tip „măgăruș” în care cipriotul a băgat materiale, a recurs inclusiv la alunecări, o obișnuință la el inclusiv acasă, la Berceni. I-a urmat exemplul Olaru, la fel de montat ca-n meciurile oficiale.

Fotbaliștii liderului au luat ploaia în piept, s-au adaptat rapid condițiilor, care au oscilat de la minut la minut. A fost mai întâi o “torențială” de vară, apoi o repriză de precipitații prea puțin deranjantă.

FCSB s-a antrenat lângă Neftchi

La câteva zeci de metri distanță, pe un alt teren de antrenament din cadrul luxosului complex „Gloria” - care-i centru olimpic pentru sportivii turci înaintea J.O. de la Paris - se antrenau azerii de la Neftchi Baku, fosta echipă a lui Adrian Mutu.

Când una dintre mingile roș-albaștrilor a ieșit din suprafața de joc, managerul general MM Stoica, prezent si el la antrenament, a glumit: „Ce faci, mă, i-ai dat-o lui Yuri?”. Aluzie la fostul fundaș al CFR-ului, aflat acum la Neftchi.

Ploaia s-a oprit la țanc pentru ca bucureștenii să crească dificultatea și să treacă la următorul stadiu al ședinței, în care Charalambous a împărțit lotul în două pentru un joc-școală pe teren micșorat. 

De acolo, tehnicianul cipriot a preluat frâiele, el e cel care a condus antrenamentul, a oferit în permanență indicații în limba engleză și n-a ezitat să arunce și câte un „bravo” de încurajare.

Citește și:

Florin Manea a intrat la discuțiile decisive cu Genoa pentru Radu Drăgușin: „La banii ăștia, italienii o vând și pe soacra patronului!”
TRANSFER DRĂGUȘIN
Florin Manea a intrat la discuțiile decisive cu Genoa pentru Radu Drăgușin: „La banii ăștia, italienii o vând și pe soacra patronului!”
Mai păcălește Becali pe cineva în acest mercato? Două decenii cu jucători vânduți pe milioane de euro, dar care s-au transformat în țepe și rezerve de lux!
FCSB
Mai păcălește Becali pe cineva în acest mercato? Două decenii cu jucători vânduți pe milioane de euro, dar care s-au transformat în țepe și rezerve de lux!

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (3)
1944
1944  •  09 Ianuarie 2024, 14:20

Poate au vazut toti reporterii sportivi(oare au vazut bine ???!), precum si visatorii care promoveaza lozinca "Fii patron, nu antrenor" ca la pregatirile din Antalia echipa a plecat fara antrenorii Ilie si Pintilie. Echipa este insotita numai de antrenorul principal, care este totodata si.... patron ! ???? Si ca patronul-antrenor i-a grupat pe fotbalisti......" în trei serii a câte 8-9 jucători și dirijați...... ".... iar antrenamentul continua pe ploaie... ????

vilito
vilito  •  09 Ianuarie 2024, 13:57

charalambous ? pai cum, presa si danciulescu mi-au zis ca cipriotul e a4, a5 dupa maseur si femeie de serviciu

vulturulbecali
vulturulbecali  •  09 Ianuarie 2024, 12:58

Campionii României 2023-2024

Vezi toate comentariile (3)
Comentează