FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Împins de Gigi Becali pe ușa din dos, un fotbalist de la FCSB e ademenit în străinătate cu un salariu consistent

FCSB va renunța la Aristidis Soiledis (primul din stânga) +20   FOTO
FCSB va renunța la Aristidis Soiledis (primul din stânga)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 martie 2021 08:16 / Actualizat miercuri, 03 martie 2021 09:08

Fundașul grec Aristidis Soiledis (30 de ani) nu va continua la FCSB în sezonul viitor.

Transferat de FCSB de la FC Botoșani în 2019, în schimbul a 75.000 euro, fundașul stânga va pleca liber la finalul acestui sezon, după ce îi va fi expirat contractul. Lui Soiledis nu i s-a propus prelungirea înțelegerii.

Aristidis Soiledis, curtat de o echipă din Emirate

Grecul nu duce lipsă de oferte, deși nu a mai jucat din septembrie! Soiledis este ademenit de o echipă din prima ligă a Emiratelor Arabe Unite cu un salariu important, de 350.000 de euro pe an, susține Fanatik. Sursa citată scrie că reprezentanții lui Soiledis au avut deja o întâlnire cu oficialii clubului din Golf.

În cei aproape doi ani petrecuți la FCSB, Soiledis a adunat 22 de meciuri, reușind să înscrie un gol. În acest sezon a fost trecut pe linie moartă de Gigi Becali, pe poziția sa fiind preferat mai întâi Ionuț Panțîru, ulterior Risto Radunovic.

Aristidis Soiledis are în CV 13 selecții la echipa națională U21 a Greciei, precum și echipe importante din țara sa natală, cum sunt Olympiakos și AEK Atena. La Botoșani, fundașul stânga a jucat 24 de meciuri, între iulie 2018 și august 2019.

Împins de Gigi Becali pe ușa din dos, un fotbalist de la FCSB e ademenit în străinătate cu un salariu consistent
Aristidis Soiledis, FCSB

300.000 euroeste cota de piață a lui Soiledis pe Transfermarkt.com. În cel mai bun moment al carierei, decembrie 2019, valora 700.000 euro!

VIDEO. Valeriu Iftime le răspunde rivalilor care acuză o prietenie între FC Botoșani și FCSB: „Îndreptați-vă mintea și filosofia!”

Mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali, scrisoare URGENTĂ către CCA: „Ei doi să nu ne mai arbitreze!” » Cum va răspunde Comisia

Un fost președinte al roş-albaştrilor, despre lupta pentru palmares: „Echipa din Liga 3 e Steaua!” » Detaliile care pot fi decisive

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
dora
dora  •  03 Martie 2021, 10:21

Grecul, saracul, vai de el, se accidenteaza des si la ce si cum joaca...arabii arunca aiurea cu banii...In loc sa ii dea astuia 350.000 euro pe sezon mai bine ar imprumuta unul tinerel si mai bun decat grecul, sa zicem Panțîru, si ar ajunge cu salariu si imprumut tot la banii aia. Sau poate un pic mai ieftin !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează