FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FCSB. Atac dur la adresa lui MM Stoica: „Maimuțăreli! A revenit cu lucruri nespecifice fotbalului”

MM Stoica, la finalul meciului cu Dinamo. foto: GSP
MM Stoica, la finalul meciului cu Dinamo. foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 05 octombrie 2020 10:27 / Actualizat luni, 05 octombrie 2020 11:16

Valeriu Răchită (50 de ani), fost jucător la Steaua și Petrolul Ploiești, a lansat un atac extrem de dur la adresa lui MM Stoica, cel care recent a fost instalat într-o funcție oficială la FCSB. 

  • CONTEXT: Mihai Stoica a fost numit în zilele trecute președinte al Consiliului de Administrație al FCSB. Ocuparea celei mai importante funcții din club nu l-a împiedicat să facă scandal în derby-ul cu Dinamo (3-2): și-a înjurat adversarii, a plâns, l-a criticat pe arbitru pe Facebook în timpul meciului. 

„Nu sunt de acord cu acele maimuțăreli ale lui Mihai Stoica. A revenit după retragerea lui Gigi Becali, dar a revenit cu lucruri nespecifice fotbalului. Mă uitam la United - Tottenham, dar nu l-am văzut pe Mourinho să facă așa. Respectă-ți adversarii, nu știi când ajungi în partea cealaltă”, a declarat Vivi Răchită, în cadrul emisiunii „Digi Sport Matinal”.

Mihai Stoica și Cosmin Contra au trăit intens derby-ul de pe Arena Națională. Camerele TV i-au surprins cu nervii întinși pe toată durata partidei. Cei doi au explodat la final, pe drumul către vestiare. Din informațiile GSP.ro, cei doi și-au adresat cuvinte grele, iar lucrurile au degenerat. Antrenorul lui Dinamo și oficialul de la FCSB s-au certat și în timpul partidei, una în care MM a fost surprins plângând după golul trei reușit de echipa sa. 

FCSB - DINAMO 3-2. Administrator-huligan » Vechiul MM a revenit oficial în Liga 1: a făcut iar scandal

Vivi Răchită: „Am spus de 9 ani că Radu Petrescu nu simte jocul”

Vivi Răchită a vorbit și despre marile erori de arbitraj din meciul FCSB - Dinamo 3-2, criticându-l pe Radu Petrescu (37 de ani), arbitrul care a făcut praf Derby-ul: „Din păcate, omul în negru a avut un rol important în desfășurarea derby-ului. Eu am spus de 9 ani că acest arbitru nu simte jocul, nu știe că conducă jocul spre un deznodământ normal”.

+34 FOTO

VIDEO Adrian Porumboiu îl face praf pe Radu Petrescu: „Trebuie scos din arbitraj! Lamentabil, te doare capul!”

Citește și alte știri despre FCSB: 

ANALIZĂ GSP. De ce FRF și LPF sunt complici la JAFUL arbitrilor din Liga 1: 3 ani de când am primit undă verde pentru VAR, meciurile continuă să fie distruse de arbitri!

Dinamo chiar e DISTRUSĂ de arbitri! Din protejații puterii, „câinii” au ajuns cei mai dezavantajați din Liga 1!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (45)
1481130088847024
Constantin Vaetus  •  05 Octombrie 2020, 20:06

Din răchită se făceau coșuri!

10218579810875154
Radu Teaca  •  05 Octombrie 2020, 19:11

Macar Rachita a jucat in divizia A si in cupele europene , pârnaișul Meme e un maimuțoi venit din afara fenomenului fotbalistic ... meme a jucat fotbal doar în curtea scolii, a antrenat echipa de pitici a lui f.c. maidanul cu dragoste si a arbitrat in campionatul comunal.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează