FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Bogdan Vintilă, chemat la Poliția Capitalei după antrenamentul ținut de roș-albaștri în plină pandemie » Ce a decis Poliția

Bogdan Argeș Vintilă a fost chemat la Poliția Capitalei pentru a oferi declarații +21   FOTO
Bogdan Argeș Vintilă a fost chemat la Poliția Capitalei pentru a oferi declarații

Articol de GSP - Publicat marti, 28 aprilie 2020 18:03

Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul FCSB, a dezvăluit că antrenorul Bogdan Argeș Vintilă (48) a fost chemat la Poliția Municipiului București, după antrenamentul susținut ieri de gruparea roș-albastră.

Ieri, FCSB a organizat primul antrenament în efectiv aproape complet. Singurii absenți au fost cei 6 jucători băgați în șomaj tehnic de către Gigi Becali: Bălgrădean, Stan, Gnohere, Popa, Momcilovici și Planici.

Ca urmare a imaginilor apărute de la ședința de antrenament, antrenorul echipei, Bogdan Argeș Vintilă, a ajuns la Poliție, pentru a oferi declarații.

„Acum să vedem, că Bogdan Vintilă a fost chemat la Poliția Capitalei. Dacă respectăm ordonanța, ce ai cu mine? Ce mai vrei? Vrei să stau în casă? Păi, în casă stau 4-5, iar la antrenament erau doar 3”, a dezvăluit inițial Gigi Becali la Fotbal Club, pe Digi Sport.

La scurt timp, Gigi Becali a intrat din nou în direct și a declarat că Poliția a decis că antrenamentul a fost realizat în condițiile optime: „Poliția a văzut filmul. Au zis «Da, domnule, am văzut. E distanțare socială». Polițistul are inteligență, a văzut că s-a respectat distanțarea socială”, a spus finanțatorul FCSB.

Gigi Becali insistă: FCSB a făcut totul ca la carte!

Gigi Becali este deranjat de faptul că antrenamentul ținut de FCSB le-a cauzat roș-albaștrilor probleme, în condițiile în care acesta s-ar fi desfășurat ținând cont de toate reglementările impuse de autorități:

„Jucătorii fac antrenamente o zi la bază, o zi acasă, online. Le-am zis că dacă respectă toate reglementările, să facă ce vor. Să nu cumva să fie mai mult decât 3, le-am zis. Așa cum știu eu că este ordonanța. Au fost câte 3, au venit de acasă echipați direct cu costumele lor, s-au antrenat, au plecat. Nici duș, nici masă, direct acasă la ei. Am respectat ordonanțele”.

„Să vedem acum ce zice Poliția. Nu mai e nimic cu logică în țara asta. Legea e lege. În România am respectat legea și tot pușcărie am primit”, a concluzionat Becali.

GALERIE FOTO. Imagini noi de la stadioanele Arcul de Triumf, Giulești și Ghencea

FOTO: Compania Națională de Investiții
FOTO: Compania Națională de Investiții
FOTO: Compania Națională de Investiții
FOTO: Compania Națională de Investiții
+17 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB:

EXCLUSIV Culisele conflictului Becali - Gnohere » Prețul supărării: 70.000 €

Gigi Becali, după ce fanii FCSB au dat bani pentru a o salva pe Dinamo: „Nu! Îmi face rău!”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (15)
jackryan
jackryan  •  28 Aprilie 2020, 19:12
Postat de caoradea pe 28 Aprilie 2020, 19:09

Auzi oierul ! El a respectat legea si totusi a facut puscarie... Saracul de el !

In noaptea de paste ...el era angajat al bisericii ...

189254898748309
Claude SH  •  28 Aprilie 2020, 18:47

Asta e discriminare? Adică noi, ceilalți români, dacă ne întâlnim asa cum s-au întâlnit jucătorii Fcsb, suntem amendați de poliție, iar ei care erau tot lotul la un moment dat, nu sunt amendați. Nu contează ca ai stat 1 minut împreună cu ceilalți sau mai mult, nu ai voie. Consider ca începând de azi politia nu ar trebui sa ne amendeze pe noi, ceilalți, dacă pentru alți cetățeni Ordonanțele Militare nu au importanță. Ce le-a promis Gigi la polițiști, poate acces gratuit la meciuri, cine știe, oricum e ilegal.

116538290032900
Alice Popa  •  28 Aprilie 2020, 20:11

La adunare stateau jucatorii gramada, ca oile in jurul ciobanului. Doar doi aveau masca.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează