FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ, SÂMBĂTĂ, 20:00

FCSB - CFR CLUJ // Becali dezvăluie marea schimbare de la FCSB înainte de meciul cu CFR Cluj + detalii despre gazon: "S-a pus nisip"

Articol de GSP - Publicat joi, 20 decembrie 2018 16:28

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre duelul cu CFR Cluj, de sâmbătă, ora 20:00, și a explicat de crede că echipa sa e favorită.

"CFR este o echipă puternică. Dar acum lucrurile s-au schimbat. Înainte, CFR Cluj era puternică, iar FCSB era valoroasă. Acum și noi suntem puternici. Jucătorii au intrat în formă. Cu Man, Coman și Tănase în formă, nu ne stă nimeni în cale", a declarat Gigi Becali la Pro X.

Becali a vorbit și despre gazonul de pe Arena Națională și a spus că acesta va fi în condiții excelente.

"Terenul de pe Arena Națională va fi mai bun decât toate terenurile de fotbal din Europa. Va fi mai bun decât Wembley și Santiago Bernabeu. Cei care s-au opcupat de gazon au lucrat foarte bine. Au pus nisip atunci, imediat după meciul nostru cu Dinamo, ca să se lege rădăcina. Cel care a făcut asta a fost un specialist. A lucrat foarte bine, cu ultraviolete", a adăugat patronul FCSB.

  • FCSB - CFR Cluj se joacă sâmbătă, 22 decembrie, de la ora 20:00. Meciul va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookSport și liveTEXT pe GSP.RO.

Vezi și:

VIDEO+FOTO EXCLUSIV Imagini de la Național Arena: cum arată gazonul înainte de FCSB - CFR Cluj

Becali se revoltă după ideea lui Rednic: "Bate câmpii! Cum să dau banii mei la câini?" » Explică motivul surprinzător pentru care se teme de Dinamo în play-off

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (12)
cluj_cluj
cluj_cluj  •  21 Decembrie 2018, 08:11
Postat de prolificul pe 20 Decembrie 2018, 19:59

Mi-as dori ca FCSB sa castige cu 3-0 din tot atatea penaltyuri, astfel poate te vei sufoca cu lichidul ala alb smantanos,cu care te hranesti in fiecare zi, pr0stan0!!

***, la voi cel mai valoros din lot va fi coltescu, ca de obicei. Probabil decisiv.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

prolificul
prolificul  •  20 Decembrie 2018, 19:59
Postat de Gaby A Gator pe 20 Decembrie 2018, 17:49

Fura fc5b-penalty!

Mi-as dori ca FCSB sa castige cu 3-0 din tot atatea penaltyuri, astfel poate te vei sufoca cu lichidul ala alb smantanos,cu care te hranesti in fiecare zi, pr0stan0!!

albanezulvesel
albanezulvesel  •  20 Decembrie 2018, 18:04
Postat de Abigail Laslas pe 20 Decembrie 2018, 17:02

da ce devreme au asmutit deja stapanii haterii

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează