FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

FCSB - CFR CLUJ // EXCLUSIV Dan Petrescu n-a venit pe Arena Națională!

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 septembrie 2019 20:28

Suspendat încă 3 runde, Dan Petrescu (51 de ani) a preferat să nu vină pe Arena Națională pentru meciul cu FCSB, unde pe bancă a stat „secundul” Alin Minteuan. 

  • FCSB - CFR Cluj se joacă astăzi, de la ora 20:30, în duelul vedetă al etapei cu numărul 10 din Liga 1. Meciul va fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus.

GSP.ro a aflat că „Bursucul” a venit la București, dar nu și la stadion. Petrescu a preferat să stea în fața televizorului, de unde îi va da indicații lui Minteuan prin telefon. 

Dan Petrescu a fost suspendat 4 etape de Comisia de Disciplină a FRF la data de 11 septembrie, după scandalul avut cu arbitrul Sebastian Colțescu în timpul meciului pierdut cu Astra, scor 2-3. 

Până acum și-a ispășit o etapă de suspendare, cu Voluntari, pe care campioana a bătut-o cu 5-0. Alte trei meciuri trebuie să mai stea departe de gazon: FCSB (d), Botoșani (d), Gaz Metan (a).

MATCH PREVIEW BOTOȘANI - CFR CLUJ

Citește și:

FCSB - CFR CLUJ // VIDEO Gigi Becali, la sosirea la stadion: „Să vedeți ce va păți CFR Cluj în Italia”

Dan Petrescu, suspendat 4 etape! Verdict la Comisia de Disciplină după peste 4 ore de audieri

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează