FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CHINDIA 1-1

FCSB - CHINDIA 1-1 // VIDEO Helmuth Duckadam: „Nu-mi explic ce s-a întâmplat din decembrie la echipă” » Dragoș Nedelcu mută atenția pe rivali: „CFR Cluj atât are!”

FOTO: Raed Krishan +32   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 februarie 2020 22:28

FCSB și Chindia Târgoviște au terminat la egalitate, scor 1-1 (Miron '14 / Dangubic '90+1), în ultima etapă a sezonului regulat.

Helmuth Duckadam, președintele de imagine lui FCSB, a criticat jocul bucureștenilor din ultima perioadă. „N-am avut o ocazie clară! Am înscris din fază fixă, în rest n-am avut nicio ocazie. Mi-am mai pus întrebarea asta și nu-mi explic ce s-a întâmplat din decembrie la echipă. Chiar nu-mi explic. Parcă am uitat fotbalul...", a spus Duckadam la TV Digi Sport.

FCSB - Chindia // Nedelcu vrea în continuare titlul

Dragoș Nedelcu, mijlocașul celor de la FCSB, recunoaște pasa proastă a echipei, dar își înțeapă și rivala la titlu. 

+28 FOTO

„CFR are un joc direct avantaj și atât. Nu e un joc foarte elaborat. Joacă pragmatic și ia puncte, de asta sunt acolo sus. Au o echipă cu experiență și gestionează momentele cheie mult mai bine. Poate Viitorul și Craiova să joace mai elaborat”, a spus Nedelcu pentru Look Sport.

Vezi și:

FCSB - CHINDIA TÂRGOVIȘTE 1-1 // VIDEO+FOTO Elevii lui Vintilă au comis-o pe final și intră cu un deficit mare în play-off! Cum arată clasamentul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (18)
mioriticul
mioriticul  •  23 Februarie 2020, 05:32

Mai Helmuthe, tu pari băiat isteț, ce n-ai înțeles? Sa-ți desenam noi? De ex. o cutie de carton? Sau mai vrei și mutra individului care o locuiește? Hai nu te mai preface.

4_3_3
4_3_3  •  23 Februarie 2020, 01:53

CFR nu joacă nimic, normal, de aia e în 16-imi în EL. Au un antrenor prost, un lot de boşorogi fără valoare, şi nu au câştigat niciun trofeu pe joc cinstit. Bine, că ceilalţi joacă "elaborat"(?), au antrenori creştini şi loturi numai din emmbappei fără număr. Iar pământul e plat şi soarele se roteşte în jurul-i.

1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  23 Februarie 2020, 10:24

Duckadame, raspunsul e evident. Acelasi antrenor si lot dar a aparut memelusul vargat care poate fi asemanat cu acel gandac care impiedica autostrada Pitesti-Sibiu.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează