FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CHINDIA 3-2

Keșeru a izbucnit în râs la interviu: „V-am făcut treaba, ați avut despre ce să discutați!”

Claudiu Keșeru, FCSB // foto: captură DigiSport +19   FOTO
Claudiu Keșeru, FCSB // foto: captură DigiSport

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 februarie 2022 22:39 / Actualizat duminica, 13 februarie 2022 22:46

Claudiu Keșeru (35 de ani), atacantul lui FCSB, a oferit pasa decisivă la golul victoriei din meciul cu Chindia (3-2), înscris de Valentin Gheorghe în minutul 77. La final, a glumit cu reporterul care l-a intervievat.

„Probabil că în repriza a doua au schimbat sistemul și s-au retras deliberat, ceea ce ne-a favorizat presingul, posesia prelungită și implicit anumite situații de gol, pe care le-am fructificat. N-au fost multe, clare, dar le-am fructificat.

Încerc să-mi fac treaba, am fost introdus ca să schimb rezultatul jocului. Mi-am pus amprenta asupra jocului, am reușit o pasă decisivă la ultimul gol. Mă bucur că am reușit să ajut echipa”, a spus experimentatul atacant despre duelul împotriva dâmbovițenilor.

Dumitru Dragomir, imediat după FCSB - Chindia: „Îi spun lui Iordănescu: ei 3 nu trebuie să lipsească de la națională!” + cine l-a enervat: „Parcă-s bătuți în cap!”
FCSB - Chindia 3-2
Dumitru Dragomir, imediat după FCSB - Chindia: „Îi spun lui Iordănescu: ei 3 nu trebuie să lipsească de la națională!” + cine l-a enervat: „Parcă-s bătuți în cap!”

Claudiu Keșeru, despre contrele cu Gigi Becali: „Nu îmi mai dau cu părerea despre absolut nimic”

Întrebat despre declarațiile sale și ale patronului Gigi Becali din ultima săptămână, precum și despre faptul că a fost lăsat în afara lotului pentru meciul cu Academica Clinceni, Keșeru a început să râdă și i-a transmis reporterului că „v-am făcut o mare parte din lucru, ați avut un subiect pe care să discutați. Vă las să discutați mai departe, nu îmi mai dau cu părerea despre absolut nimic. Eu încerc să vorbesc pe teren”.

În privința luptei la titlu, atacantul lui FCSB a spus:

„Am văzut și noi meciul CFR-ului, ieri. E important să avem nervii mai puternici, să tranșăm cât mai multe meciuri în favoarea noastră, să luăm maximum de puncte dacă se poate, iar dacă la final vom fi primii, bravo nouă.

Dacă vor fi ei primii, cu noi făcând maximum, îi vom felicita. Va fi greu pentru ei, simt că echipa are un elan, o mentalitate bună, și chiar dacă nu se vorbește prea mult, toată lumea are câștigarea campionatului în cap”.

Mai multe știri despre FCSB - Chindia: 

Cum a explicat Toni Petrea decizia din minutul 40: „Am aflat asta înaintea meciului, dar am continuat”

Chivulete a anulat două goluri, pe final, în FCSB - Chindia » Ce s-a văzut pe reluările TV

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
andreidim2001
andreidim2001  •  14 Februarie 2022, 05:11

Toate astea demonstreaza cat esti de idi..ot Keserule. Isi bate joc *** de tine, te umileste in ultimul hal apoi iesi la tv cu gura pana la urechi si ha ha ha hi hi ce v am pacalit. Pai bine ma ce sa zic decat ca iti meriti soarta. Tu si toti jucatorii si pseudoantrenorii care aemneaza sa se duca la imb....ecilul neamului care in numele credintei face ceea ce face. Si nu este el este de vina, noi, socetatea, statul care permite unui cioban ****** (un neica nimeni)sa faca ce vrea.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andreidim2001
andreidim2001  •  14 Februarie 2022, 05:08
Postat de contrabas3 pe 13 Februarie 2022, 23:16

Mulțumim Claudiu pentru assist!

:))))))).

contrabas3
contrabas3  •  13 Februarie 2022, 23:16

Mulțumim Claudiu pentru assist!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează