FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA 0-0

Dezvăluiri despre controlul ANAD de la FCSB- Craiova: „Nu țin minte ca o altă echipă să fi cerut asta” » Cât a plătit Rotaru în total

FOTO:facebook.com/FCSBOfficia +12   FOTO
FOTO:facebook.com/FCSBOfficia

Articol de GSP - Publicat luni, 05 aprilie 2021 08:42 / Actualizat luni, 05 aprilie 2021 15:23

După FCSB – Craiova 0-0, ANAD a efectuat un control doping, așa cum au cerut oltenii înainte de partidă.

Toate detaliile despre FCSB - CS Universitatea Craiova 0-0, AICI!

Câte trei jucători de la fiecare echipă au fost testați după meciul de la Giurgiu, iar Cristi Balaj, președintele Agenției Naționale Antidoping, a explicat ce sumă a plătit Craiova pentru testarea de sânge și urină.

Cristi Balaj: „S-au făcut de sânge și urină”

„A existat la acest meci controlul anti-doping. Reprezentanţii ANAD au ajuns cu cinci minute înainte. Au luat de la câte trei jucători probe de urină şi sânge. Se plătesc mai mult. A venit şi ofiţerul pentru testul de sânge.

S-a cerut un control complet. Dacă facem analize doar pentru urină, costă 1.611 lei. Craiova a cerut analiză de urină şi de sânge. Suma exactă e 4.850 de lei pentru un jucător. 6.000 de euro în total pentru cei şase jucători. 

Am să verific, dar nu țin minte ca o altă echipă să fi cerut şi de sânge. Bineînțeles, se pot găsi în sânge mai multe. Hormoni de creştere... Şi mai pot apărea altele", a mai spus Cristi Balaj pentru Telekom Sport.

VIDEO Dumitru Dragomir după FCSB - Craiova, 0-0: „Cred că Becali ia titlul anul ăsta!”

Citește mai multe știri despre FCSB – Craiova:

Note GSP de la 4 la 9 în FCSB - CS Universitatea Craiova! 3 fotbaliști au jucat execrabil

Sorin Cârțu: „Și dacă îi băteam cu 1-0 eram supărat!”

Citește și:

„Vești bune! Rangers îl dă afară pe Ianis Hagi” » Transferul „Prințului” din Scoția este în prim-plan în presa internațională
Campionate
„Vești bune! Rangers îl dă afară pe Ianis Hagi” » Transferul „Prințului” din Scoția este în prim-plan în presa internațională
Răzvan Lucescu l-a antrenat pe Mitriță și știe de ce nu a fost convocat în lotul pentru Euro
Nationala
Răzvan Lucescu l-a antrenat pe Mitriță și știe de ce nu a fost convocat în lotul pentru Euro
„Vă spun secretul, chiar dacă o să mă certe” » Cum s-a salvat Botoșani de la retrogradare, dezvăluirea lui Florescu: „Magia sunt micii cu muștar și pâine”
Superliga
„Vă spun secretul, chiar dacă o să mă certe” » Cum s-a salvat Botoșani de la retrogradare, dezvăluirea lui Florescu: „Magia sunt micii cu muștar și pâine”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (44)
2316689815019698
Tcaciuc Dorin  •  05 Aprilie 2021, 09:55

De ce la maeciurile la care vine antidopingul, fcsb mută obligatoriu la pauză? De ce neuer a dispărut din media, nemaifiind atât de mediatizat? De ce tace mimi? Sunt întrebări doar! Iar cum controlul s a anunțat de mult timp, ca și în meciul cu dinamo.....fcsb a jucat slab! Nestimulată! Oare de ce?

1430454500607385
Cel Bun Parioru  •  05 Aprilie 2021, 10:11

Balaj asta e cam mirat? Asta l-a auzit pe Ilie Mister aseara cand a spus ca in Anglia trebuiau sa dea programul antrenamentelor pe o luna inainte si veneau pe neanuntate si le faceau teste si la antrenamente. Balaje stii ca pentru respectarea corectitudinii nemtii fac 2000 de teste anual la primele 3 ligi , 1500 la meciuri si 500-600 la antrenamente.La noi se mira toti prostii ca unii sau altii cer teste.Astea nu ar trebui cerute de cluburi, ar trebui facute regulat de FRF prin ANAD.Dar FRF arunca banii pe salarii si deplasari-comcedii ale federalilor.

george_br
george_br  •  05 Aprilie 2021, 10:16
Postat de fabius_2014 pe 05 Aprilie 2021, 09:52

Controalele antidoping ar trebui sa fie ceva normal si sa fie platite de LPF. Nu trebuie sa planeze nicio indoiala asupra corectitudinii competitiei.

Cata ipocrizie in micul tau discurs! Pledezi pentru o competitie corecta in timp ce echipa pe care o sustii, CSU (clona)Craiova, a fost inscrisa DIRECT in Liga 2 si, pentru a putea promova din primul an in Liga 1, s-a "umblat" la Statutul FRF!

Vezi toate comentariile (44)
Comentează