FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA

FCSB - CRAIOVA // VIDEO Bogdan Vintilă, replică după ironiile lui Victor Pițurcă: „Până acum am încercat să fiu elegant”

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 decembrie 2019 11:18

Bogdan Vintilă (47 de ani), antrenorul lui FCSB, a comentat afirmațiile făcute ieri de Victor Pițurcă (63 de ani), tehnicianul CS Universității Craiova. Fostul selecționer i-a luat peste picior pe roș-albaștri, spunând că Becali e, de fapt, antrenorul echipei. 

  • FCSB - Craiova se joacă duminică, 22 decembrie, de la ora 20:00, în etapa #22 din Liga 1. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus

„Nu continui niciun război psihologic, îl respect pe domnul Pițurcă pentru că este mai în vârstă, așa am fost educat. Nu mă mai scoate din pepeni nimic. Eu îmi văd de treaba mea, este tot ce mă interesează în acest moment. Nu știu dacă a sărit calul. 

Eu am încercat să am un discurs elegant întotdeauna cu privire la ceilalți participanți la competiție, chiar dacă ei nu procedează la fel”, a declarat Vintilă.

„Gigi stă mereu pe bancă, stați liniștiți”

Pițurcă, întrebat dacă pregătește sau se așteaptă la vreo surpriză din partea bucureștenilor, eventual să-l vadă pe patronul Gigi Becali pe bancă, a punctat: „Am auzit că ei ne pregătesc o surpriză. Dar Becali pe bancă n-ar fi o surpriză. Gigi stă mereu pe bancă, chiar dacă voi nu-l vedeți. Stați liniștiți".

„Până nu se termină ultima etapă, eu nu pot discuta despre transferuri. Mai avem un joc în care orice este posibil, orice fotbalist poate intra și să schimbe impresia pe care a lăsat-o până acum” - Bogdan Vintilă, antrenor FCSB

Match Preview FCSB - Craiova

VEZI ȘI:

Bogdan Vintilă a anunțat un titular: „Soiledis va juca sigur”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (32)
suporterucv
suporterucv  •  22 Decembrie 2019, 00:16

FCSB are prima sansa in fata Universitatii Craiova pentru simplul motiv ca are o echipa MAI VALOROASA. Nu pentru ca e Vintila mare antrenor. Sa fim seriosi, nu joaca antrenorii. Ei conteaza la valori, sa zicem, aproxim egale ale echipelor. Sigur, poate sa si piarda FCSB, iar daca se intampla asta, atunci chiar e de vina antrenorul !! PS. N-am luat in calcul arbitrajul, care poate influenta si el rezultatul...

sasesase
sasesase  •  21 Decembrie 2019, 21:44
Postat de bat4man pe 21 Decembrie 2019, 17:09

Tu, cine esti?!!

6 6

sasesase
sasesase  •  21 Decembrie 2019, 20:07
Postat de ishhhhhhhh pe 21 Decembrie 2019, 16:29

Ba, nu simpatizez cu Vintila, dar Piti chiar e un laudaros. La ce antifotbal joaca Craiova (scuze, microbisti olteni), ar fi chiar o minune sa piarda fecesebeaua in aceasta seara.

Nu se joacă asta seara , ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează