FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

Discursuri manifest în direct, înainte de FCSB - CFR Cluj: „MApN ar trebui să salute zecile de mii de fani care scandează «Steaua»”

Articol de - Publicat sambata, 11 mai 2024 21:51 / Actualizat sambata, 11 mai 2024 22:16

Costi Mocanu și Emil Grădinescu, comentatorii Prima Sport, au avut discursuri manifest înainte de FCSB – CFR Cluj.

În timp ce cei 55.435 de oameni care au venit pe Arena Națională desfășurau scenografia, cei doi jurnaliști, care de-a lungul timpului au mai avut mesaje categorice, au comentat situația în care se află FCSB și procesul cu CSA pentru palmaresul Stelei.

RECORD de asistență pe Arena Națională la FCSB - CFR Cluj!
FCSB - CFR Cluj
RECORD de asistență pe Arena Națională la FCSB - CFR Cluj!

Discursuri manifest înainte de FCSB – CFR Cluj

„Ministerul Apărării Naționale ar trebui să salute zecile de mii de fani care scandează «Steaua», un nume care aparține Statului pentru că managementul Statului nu face nimic pentru a nu lăsa să dispară unul dintre cele mai glorioase nume din sportul românesc.

E un subiect pentru Curtea de Conturi, care ar trebui să investigheze și să ne spună cât a pierdut din valoare marca evaluată de specialiștii plătiți de Stat la zeci de milioane de euro”, a spus Costi Mocanu.

Acesta a fost completat de colegul lui, Emil Grădinescu: „Pe lângă acest titlu, cel mai important câștig pentru FCSB este identitatea păstrată în inimile suporterilor.

FCSB are cea mai mare medie de spectatori la meciurile de pe teren propriu, iar primele 8 partide cu cea mai mare asistență pe stadion au avut în teren pe FCSB. Sunt cifre care arată un singur lucru, că pentru public există o singură Steaua. Iar publicul nu poate fi păcălit. Cineva spunea că Steaua e acolo unde este publicul. Iată publicul”, a spus acesta.

Acum suntem bucuroși, acum nu mai suntem emoționați. Simt bucurie pentru suporteri, care au cumpărat peste 50.000 de bilete. Cred că în acest moment am demonstrat cine e Steaua.

Dacă cineva vrea să vadă adevărata Steaua să se uite în tribune și să vadă fața echipei care a continuat activitatea din 1947. Asta e Steaua! Restul nu ne mai interesează. Din punctul meu de vedere, acești oameni sunt iubitori ai echipei Steaua! Nu ai echipei CSA.

Am fost cu CSA acum câțiva ani. De când s-a desprins această echipă de Clubul Sportiv al Armatei se numește Steaua. Cine nu vrea să creadă că această echipă a continuat activitatea secției de fotbal să se uite și să vadă că adevărata Steaua e în Liga 1. Ce spun gloriile sau alții e neinteresant.

- Gheorghe Mustață

VIDEO. Coregrafie spectaculoasă în FCSB - CFR Cluj

Citește și:

Gigi Becali, din nou pe stadion! A venit cu preoții la FCSB - CFR Cluj: „Familia m-a rugat”
FCSB, CAMPIOANA ROMÂNIEI
Gigi Becali, din nou pe stadion! A venit cu preoții la FCSB - CFR Cluj: „Familia m-a rugat”
Gigi Becali se gândește deja la Champions League: „Vă promit că o să jucăm cu Manchester City”
FCSB
Gigi Becali se gândește deja la Champions League: „Vă promit că o să jucăm cu Manchester City”

Citește și:

Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
Europa League
Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
Superliga
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
FRF a primit notificarea » Schimbare MAJORĂ la CSA Steaua din sezonul viitor!
Liga 2
FRF a primit notificarea » Schimbare MAJORĂ la CSA Steaua din sezonul viitor!

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (31)
ixulescu
ixulescu  •  13 Mai 2024, 10:09

@ fabula(fabulos),,.....csa steaua bucuresti,a CUMPARAT CLUBUL DE FOTBAL,,AS REGAL SPORT CLUB FERDINAND"contra sumei de 60000 de euro si a intrat in sezonul 2017-2018 al ligii IV-a......" Ce am scris gasesti pe pagina wikipedia a csa steaua bucuresti(FOTBAL)deci cine este neinformat? Dar asa cum ti-am mai scris tu nu esti, doar faci pe!tind sa cred ca....interesat!

fabulos
fabulos  •  12 Mai 2024, 20:07
Postat de cj666 pe 12 Mai 2024, 03:30

Nimeni nu este atat de destept incat sa-l poata convingr pe un prost ca e prost. Orice conversatie cu John Wick e pierdere de vreme.

Daca tot discutam pe aici poate intelege ceva=ceva din cazul Fcsb. Daca a inteles Becali, cel direct interesat, si le-a explicat si lor asa, pe scurt, cum s-a priceput, inseamna ca nu este foarte dificil. E pacat sa traiasca in minciuna si sa faca afirmatii total, total false.

fabulos
fabulos  •  12 Mai 2024, 20:02
Postat de ixulescu pe 12 Mai 2024, 09:30

tinend cont ca buzaul a promovat in liga1 posibilitatea ca 30000 de specatori sa strige STEAUA, e....palpabila e relitate ATUNCI CAND FOTBAL CLUB STEAUA BUCURESTI VA AVEA MECI LA BUZAU!In alta ordine de idei,daca dupa alegeri,,se va da drumul la promovare"(citat din ,,clasicul"in viata,bumbi)cand o sa faca asemenea audienta csa(regal bucuresti)?bine admit ca intrebarea este retorica!

Existenta sau proprietatea asupra unei societati comerciale este decisa de numarul suporterilor? Regal Sport a fost preluat de..... Rapid. Este bine sa te informezi si sa nu mai repeti aceasta minciuna. Oricum majoritatea au inteles aspectul si au renuntat la ea. Daca nu poti cauta detaliile pe pagina clubului (Regal). Chiar daca Steaua ramane cu un suporter, unul singur-singurel, Fcsb tot nu devine Steaua. Nici daca inchide iar sectia de fotbal. Iar daca se desfiinteza clubul dispare si ultima sansa pentru Becali sa mai cumpere Steaua. Adevarul a iesit la lumina si istoria nu mai poate fi modificata.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează
Close