FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Se strică relația Becali - Rotaru? Oltenii au pus ochii pe jucătorii doriți de FCSB » Reacția patronului roș-albaștrilor

Gigi Becali și Mihai Rotaru
Gigi Becali și Mihai Rotaru

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 decembrie 2021 13:16 / Actualizat miercuri, 22 decembrie 2021 14:48

FCSB și CSU Craiova se pot lupta iarna aceasta pe piața transferurilor, după ce oltenii au devenit interesați de David Miculescu (20 de ani, UTA) și Nicolae Păun (22, Sepsi), jucători aflați deja pe lista roș-albaștrilor.

Cele două rivale din Liga 1 se pot bate pentru semnăturile celor doi după ce CSU Craiova a primit prețuri pentru cei doi fotbaliști.

FCSB se transformă radical! Ce echipă pregătește Becali pentru 2022
FCSB
FCSB se transformă radical! Ce echipă pregătește Becali pentru 2022

Totuși, Mihai Rotaru, patronul echipei, ar fi decis să nu înceapă o licitație directă cu Gigi Becali, fiind determinat să le dea prioritate roș-albaștrilor la negocieri, anunță Prosport.

Gigi Becali: „Are liber să îi transfere pe Păun și Miculescu”

Patronul vicecampioanei a reacționat la auzul veștii că oltenii sunt interesați de cei doi jucători și a dezvăluit că nu va lupta cu Rotaru pentru Miculescu și Păun, nedorind să încalce pactul dintre cei doi prin care nu mai licitează unul împotriva celuilalt.

„E treaba lui Rotaru dacă a ales să încalce înțelegerea pe care noi doi o aveam, dar eu vreau să îi transmit două lucruri. Are liber să îi transfere pe Păun și Miculescu pentru că eu nu intru în nicio licitație cu el. El știe bine ce am discutat noi, dar e treaba lui ce vrea să facă acum. 

Oricum, nu mai are nicio șansă la titlu și să zică mulțumesc dacă intră în play-off. Dacă trece peste Rapid intră, dacă nu, atunci la revedere. Ei nu au fost în stare să fie acum peste Voluntari, Botoșani, iar de noi și CFR ce să mai spunem. Stai că au de furcă și cu Farul lui Gică Hagi. 

Repet, Rotaru are liber din partea mea să îi ia pe Păun și Miculescu. Eu nu am ajuns fraierul Ligii 1 și prostul jucătorilor. Dar știți voi sigur că el îi vrea pe cei doi jucători?”, a spus Becali pentru sursa citată.

VIDEO Florin Niță: „N-a fost în totalitate decizia mea de a pleca de la FCSB”

Citește alte știri din Liga 1:

Jucătorul chemat înapoi de fani să ajute la salvarea clubului: „Dinamo are nevoie de tine!”

„Așa fac țăranii cocliți” » Florin Gardoș a „rupt” Tik Tok-ul cu răspunsul pentru Dana Budeanu

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (15)
ray51
ray51  •  23 Decembrie 2021, 09:50

Sa intelegem ca oameni ca Becali si Rotaru isi impart tara, interesele in zone de intelegeri prestabilte? Aici de bagi tu, acolo nmai eu, ala e al tau, celalalt intangibil, etc. Intre aceste concepte si legile Mafiei care e diferenta?...

albalbastru72
albalbastru72  •  22 Decembrie 2021, 23:50

Nu cred ca cei 2 ne vor fi de ajutor,mai degraba ceva fundasi gen Mitrea,Ninai,etc.

wrx.
wrx.  •  22 Decembrie 2021, 21:08
Postat de potec pe 22 Decembrie 2021, 20:42

Ba prostalaule numai vara asta lazar a costat 200000, iar pt houri numai imprumutul pe un an a costat 150000. Prostane din primul 11 cel putin jumate au venit pe sume de transfer. In afara de fcsb unde mai gasesti acest lucru? La cfr e mult mai mic procentajul, iar la celelalte e 0

*** cu rebuturile tale

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close