FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Cum a fost păcălit Gigi Becali de antrenorul Marius Lăcătuș atunci când cerea schimbări în timpul meciului: „M-a învățat cineva!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 decembrie 2019 17:57

Marius Lăcătuș (55 de ani) a povestit cum a reușit să îl păcălească pe Gigi Becali în perioada în care au colaborat la FCSB.

„Fiara” a recunoscut că Gigi Becali se implica des în alcătuirea formației și că cerea schimbări în timpul partidelor. Lăcătuș a primit un pont și l-a utilizat pentru a domoli avântul patronului.

„Am mai spus-o, Gigi Becali era și înainte implicat în schimbări, dar parcă nu era așa. Îți mai dădea sugestii... Cu o seară înaintea jocului, suna să te întrebe cu cine joci și zicea «Bă, nu crezi că ar fi mai bine dacă ar juca X sau Y acolo în locul ăluia?» Dacă aveai argumente, nu te mai deranja.

În schimb, dacă pe parcursul jocului nu mergeau lucrurile cum trebuie, mai ales în privința acelui jucător pe care tu-l băgai în locul celui pe care el ar fi vrut să-l vadă, imediat suna pe bancă. Da, suna, cum să nu? Îl apela pe Mache și-i spunea că vrea să-și vadă favoritul la încălzire.

M-a învățat cineva, ca să nu mai apuce să sune și a doua oară, și a treia oară, mi s-a transmis să-l scot pe respectivul jucător la încălzire, alături de alții, și să-l «uit» acolo.

După aceea i-am zis «Gigi, nu-ți mai dau echipa, pentru că tu o dai la presă cu o zi înainte de meci și află adversarul». Cu asta, chiar s-a mai domolit”, a declarat Lăcătuș la TV Digi Sport.

VIDEO // Matchpreview FCSB - CS Universitatea Craiova

Vezi și: 

Gigi Becali îi răspunde lui Lăcătuș: „FCSB va juca pe un nou stadion din București. Nu e Ghencea”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (13)
persanu
persanu  •  22 Decembrie 2019, 10:14

Lacatus , ca jucator ai fost mare bre, dar ca antrenor si ca om esti mic de tot. Cand te dai dupa cum bate vantul esti mic nene ce sa mai . L-ai pupat pe Gigi in dos cand suporterii spuneau ca el nu are STEAUA , iar cand ai avut oferta de la STEAUA LEGALA ai fugit repede . Stii cine se baga unde e cald si bine mai Lacatusule ? Sobolanii ma. Si tu nu esti singurul ;)

emil1986
emil1986  •  22 Decembrie 2019, 08:47

Mai bine n-ar spune Lacatus cum i-a mancat lui Gigi o groaza de bani fara sa realizeze absolut nimic in mandatele in care a activat ca antrenor la FCSB/Steaua.

florar
florar  •  22 Decembrie 2019, 08:08
Postat de chernomor pe 22 Decembrie 2019, 04:40

E invenție asta ca Jiji face echipa? Terminat mai ești, băi Laslas. Ești dus cu pluta complet.

Lăcătuș daca- l avea aproape pe Becali nu incasa bătaie de la marea echipa Carmen...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează