FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Respinsă în Ghencea, FCSB are o nouă problemă: „Nu suntem foarte proști!”

FCSB are bătăi de cap înainte de meciul cu Dinamo
FCSB are bătăi de cap înainte de meciul cu Dinamo

Articol de - Publicat joi, 20 iulie 2023 07:49 / Actualizat joi, 20 iulie 2023 10:06

Mihai Stoica (58 de ani), președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a confirmat ceea ce anunțase Gazeta Sporturilor în exclusivitate: biletele pentru meciul cu Dinamo de sâmbătă NU vor fi puse la vânzare online, ci comercializate exclusiv la case. „Nu putem verifica și e posibil ca din 6.000 de bilete, 5.000 să meargă la dinamoviști”, a explicat MM.

Vicecampioanei i-a fost refuzat accesul în Ghencea, astfel că derby-ul cu Dinamo de duminică, 22 iulie, va avea loc pe stadionul „Arcul de Triumf”, unul care va putea găzdui în jur de 7.500 de spectatori la partida din etapa secundă a SuperLigii.

FCSB are o nouă bătaie de cap înaintea meciului: felul în care vor fi puse în vânzare biletele. De teama că majoritatea tichetelor ar putea ajunge la fani ai lui Dinamo, FCSB preferă să nu pună biletele în vânzare în regim online!

Gică Popescu l-a făcut praf pe directorul unei echipe de tradiție: „Ce calitate are el? Nu e în măsură să îmi ceară mie explicații”
FARUL
Gică Popescu l-a făcut praf pe directorul unei echipe de tradiție: „Ce calitate are el? Nu e în măsură să îmi ceară mie explicații”

Respinsă în Ghencea, FCSB are o nouă problemă înainte de meciul cu Dinamo

„Vom emite în jur de 7.000 de bilete. Sunt 8.200 de locuri, 10% trebuie să scazi, mai e și o zonă tampon care «mănâncă» și ea puțin. În Ghencea am fi emis peste 30.000 de bilete, pe la 30.060.

Noi suntem acum într-o altă situație delicată. Nu putem scoate bilete online la meciul ăsta. De ce? Pentru că în primul rând nu suntem foarte proști. În online nu putem verifica unde se duc biletele, și e posibil ca din 6.000 de bilete, 5.000 să meargă la dinamoviști.

Așa că le vom vinde steliștilor. Știm 5.000 de steliști care vin la meciuri, nu e problemă. Cei din provincie care vor să vină trebuie să ia legătura cu Peluza Nord.

Știu oameni care vin mereu la meciuri, și când jucăm la Sibiu, și când jucăm la Craiova. Bineînțeles, acestora le voi da bilete, dar online nu avem cum să scoatem online”, a transmis MM Stoica la OrangeSport.

Din informațiile GSP.ro, numărul total de bilete care vor fi scoase la vânzare pentru FCSB - Dinamo este 7.500. Dinamo va avea o galerie de doar 375 de persoane, 5% din capacitatea stadionului, în conformitate cu protocolul.

Pentru FCSB, va fi primul meci disputat pe arena de lângă parcul Herăstrău. Dinamo este obișnuită cu locația, a jucat acolo în finalul sezonului trecut și inclusiv disputa cu Universitatea Craiova, scor 0-2, din prima rundă a actualului sezon al SuperLigii.

Mai multe știri din SuperLigă:

Adrian Mititelu a schimbat numele clubului: „Să fie lucrurile clare!” » Ce apare pe certificatul de înregistrare

Întâlnire importantă Dinamo - Mircea Lucescu: „Încercăm să punem umărul împreună” + Acționarul „câinilor” admite: „Am făcut o greșeală în cazul lui Cornel Dinu”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (74)
gicab
gicab  •  20 Iulie 2023, 19:04
Postat de luciann pe 20 Iulie 2023, 11:17

5% din cate bilete se pun in vanzare, nu din capacitatea stadionului! Sunt zone tampon care "mananca" din capacitatea stadionului!

In articol spune clar … capacitatea stadionului nicidecum biletele puse un vânzare

dobrin
dobrin  •  20 Iulie 2023, 17:21

Gura pacatosului adevar graieste.

parpalache
parpalache  •  20 Iulie 2023, 16:10
Postat de tristan pe 20 Iulie 2023, 13:14

Ești redus rău..unde naiba ai citit aberațiile astea..El a vrut un contract pt un meci...atât.Tu ***

Ai sarit ca *** baie cu insultele!Eu l-a auzit in DIRECT-(la DIGI SPORT)-pe cuviosul mafiot, cum a scapat„porumbelul”!Iși exprima„mâhnirea”fața de lipsa de autoritate a ditamai ministrul Apararii,care in opinia sa, ar fi trebuit sa le ia gradele la toți aia care n-au executat ordinul(sa-i dea lui stadionul)și sa-i dea afara!Și a„aratat”el cum ar fi trebuit sa ordone un ministru al Apararii adevarat:„Dați baa stadionul lu Becali,ca sa aduca bani baa”!Probabil ca „eminența cenușie”-MM-a fost pe faza și le-a „recomandat”celor de la GSP și de la DIGI sa fie mai„atenți”-pentru ca la urmatoarele știri Becali a fost„cenzurat”iar fraza aia a fost„omisa”!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (74)
Comentează