FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Nea Gigi, patroane, mergi pe mâna mea” » Dinu Todoran a primit manualul de utilizare: „Cum să ai o relație cât mai bună cu Gigi Becali”

Dinu Todoran
Dinu Todoran

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 iunie 2021 07:01 / Actualizat sambata, 05 iunie 2021 08:14

Dinu Todoran (42 de ani), noul antrenor de la FCSB, își va începe în curând cel mai dificil capitol din cariera de antrenor: fostul mijlocaș va trebui să reziste în fața lui Becali și să gestioneze și un vestiar plin de orgolii.

Florin Bratu (41 de ani), fost antrenor și jucător la Dinamo, a vorbit într-o intervenție televizată tocmai despre dificultățile pe care antrenorii le au la FCSB în raport cu patronul Gigi Becali. 

„Mitraliera” a explicat cum ar trebui să procedeze Dinu Todoran pentru a avea o comunicare cât mai eficientă cu latifundiarul din Pipera.

Bratu: „Dinu Todoran are inteligența necesară pentru a comunica cu patronul”

„Îți trebuie o comunicare foarte bună cu patronul. Vor fi meciuri în care poți să-i spui: «Nea Gigi, patroane, meciul ăsta trebuie să facem asta. Ascultă-mă, mergi pe mâna mea». Dacă îți iese, o să te asculte iar. Este o realitate! 

Cei care au avut succes la FCSB așa au lucrat! Reghecampf a venit la FCSB de la Chiajna și a câștigat două campionate. Reghecampf și Olăroiu aveau o relație bună cu Gigi Becali și îi explicau anumite lucruri. 

Dinu Todoran are inteligența necesară ca să aibă această comunicare bună și transparentă cu patronul. Eu unul așa cred”, a spus Florin Bratu, la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Gigi Becali i-a făcut echipa lui Todoran la FCSB: „Sunt 6 jucători care nu pot fi scoși”

În conferința de presă de miercuri, Gigi Becali a vorbit despre implicarea sa în alcătuirea echipei și despre situația portarului Andrei Vlad (22 de ani).

„Pe Moruțan nu am cum să-l scot. Că n-ai cum, chiar dacă joacă prost. Pe Olaru la fel, dacă joacă prost, tot bine joacă. Coman, chiar dacă joacă prost tot meciul, în cinci minute poate face o fază de gol. 

Pe Tănase, la fel. Și pe Tavi Popescu nu ai cum să-i scoți, pentru că face 100 de milioane. Pe Crețu nu-l poți scoate, că e fundaș central. O să înceapă cu el. Nu suntem nebuni să schimbăm fundașii centrali. Ați văzut că am făcut eu vreo schimbare la fundașii centrali? M-am bagat eu vreodată? 

Sunt șase jucători, iar cu portarul sunt șapte. Trebuie să apere Vlad! Ce să fac? Știi când nu o să mai apere? Când o să fie meciuri decisive. Că atunci e mai emotiv. Trebuie să mai treacă 2-3 ani peste. Mai e și portarul de l-am adus de la Iași, Târnovanu. Ieșea la minge parcă plutea. Are 2 metri. Ăștia sunt portarii”, a spus Becali în conferința susținută

Vlad se motiva prin experiență și prin joc. Și prin mare concentrare. O să vorbesc cu el. El vrea să-și ascundă emoția și de aia greșește. O să discut cu el și o să îi spun să se concentreze, nu să-și ascundă emoția. Să facă precum Arlauskis - Gigi Becali, patron FCSB

VIDEO Gigi Becali despre numirea lui Șumudică la CFR Cluj și relația cu Todoran: „În România, antrenorul contează doar 60%”

Citește și alte știri despre FCSB:

Todoran i-a cerut lui Becali: „Nu mă aduce în fața presei” + Cum l-a "botezat" Gigi :)

Echipa sezonului în Liga 1: trei jucători de la Craiova și FCSB, doar doi de la CFR Cluj + 2 apariții surpriză

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
kuba
kuba  •  05 Iunie 2021, 08:17

Doua no name-uri: Bratu și Todoran. Unul se plimba pe la Digi la fel ca marii antrenori Pancu și Ionuț Badea! Urmează in studioul Digi Toni Piatra și Dinu Păturica Todoran!

titiduru53
titiduru53  •  05 Iunie 2021, 09:25
Postat de kuba pe 05 Iunie 2021, 08:17

Doua no name-uri: Bratu și Todoran. Unul se plimba pe la Digi la fel ca marii antrenori Pancu și Ionuț Badea! Urmează in studioul Digi Toni Piatra și Dinu Păturica Todoran!

Corect, "Dorodan" !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează