FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Prima conferință, primele ironii » Dinu Todoran, luat la țintă: „Degradarea fotbalului!”

Dinu Todoran a susținut prima conferință în calitate de antrenor al FCSB-ului / FOTO: Cristi Preda (GSP) +46   FOTO
Dinu Todoran a susținut prima conferință în calitate de antrenor al FCSB-ului / FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 iulie 2021 18:46 / Actualizat miercuri, 14 iulie 2021 20:13

FCSB. Valeriu Răchită (51 de ani), fostul fundaș de la Steaua și Petrolul, l-a ironizat pe Dinu Todoran, după prima conferință de presă susținută de acesta în calitate de antrenor al roș-albaștrilor.

  • Antrenorul de 42 de ani a apărut în fața presei alături de managerul general Mihai Stoica, cel care i-a completat părintește răspunsurile atunci când i s-a părut că tehnicianul nu a fost suficient de clar - Detalii pe larg, AICI!

Dinu Todoran a avut azi prima întâlnire cu jurnaliștii, după aproape două luni de când a fost anunțat oficial ca „principal” la FCSB. Conform spuselor lui Gigi Becali, A refuzat să fie prezentat la palat, așa cum se întâmplă în mod tradițional cu antrenorii ajunși la roș-albaștri.

Vivi Răchită: „Mai bine că Todoran n-a fost prezentat la palat”

Mai bine că n-a fost prezentat la palat, că nu vorbea nici cât a vorbit acum, era acolo războinicul luminii și n-avea loc. Mă așteptam să accepte, pentru antrenorii tineri e normal să accepte și lucruri de genul ăsta. Eu nu mai vreau să antrenez de trei ani, să-mi bat joc de licența Pro pe care am obținut-o. 

Nu vreau să ajung să-mi spună vreun personaj să bag pe nu știu cine. Dinu Todoran nu s-a confruntat cu problemele de acolo încă pentru că n-au fost meciuri, la amicale nu se bagă Gigi Becali”. 

Tata MM și fiul Dinu » Cum a apărut Todoran în premieră în fața jurnaliștilor ca antrenor la FCSB: „Ai grijă să nu vii pe scut!”
FCSB
Tata MM și fiul Dinu » Cum a apărut Todoran în premieră în fața jurnaliștilor ca antrenor la FCSB: „Ai grijă să nu vii pe scut!”

Vivi Răchită: „Todoran va rezista la FCSB cât va avea rezultate”

„Următoarea prezentare de antrenor la FCSB va fi probabil la biserică. Dacă ăsta e criteriul după care se aleg antrenorii de la FCSB... e degradarea fotbalului! 

Todoran va rezista la FCSB cât va asculta și va avea rezultate. Dacă nu va avea un puseu de personalitate, să ceară să facă vreo schimbare, va rezista”, a declarat Valeriu Răchită, la emisiunea „Liga DigiSport”. 

+17 FOTO

Am venit la Steaua, cea mai galonată echipă. Sunt mulțumit de jucători, de felul în care au răspuns la antrenamente, sperăm să ne îndeplinim obiectivul - Dinu Todoran, antrenor FCSB

CV Dinu Todoran

  • Ca jucător, Dinu Todoran a evoluat la Petrolul, Astra, Farul, Unirea Urziceni, Victoria Brănești, FC Botoșani și FC Voluntari, echipă de la care s-a retras în ianuarie 2016
  • Și-a început cariera de antrenor ca „secund” la Voluntari. A fost pentru o scurtă perioadă de timp, în două mandate, interimar pe banca ilfovenilor. A lucrat și la loturile naționale, ca asistent la naționala U19. Ultima aventură a fost pe banca divizionarei secunde CSM Slatina, pe care a lăsat-o pe loc retrogradabil
  • Are în palmares un titlu în Liga 1, ca jucător, la Urziceni, în sezonul 2008/2009.

VIDEO Dinu Todoran a dezvăluit filosofia sa de antrenor: "Ne vom apăra de la atacant!”

Citește și alte știri despre FCSB: 

FCSB, pierdere grea chiar înainte de startul campionatului! Nu face deplasarea la Botoșani: „Numai nouă ni se putea întâmpla”

Fotbalistul care i-a încântat pe cei din staff-ul FCSB: „Dacă-l vedeau la antrenamentul de ieri, ar fi dat toți banii pe loc”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
viata.de.caine
viata.de.caine  •  15 Iulie 2021, 13:33
Postat de nealiniatul pe 15 Iulie 2021, 01:08

Face tamtam Rachita asta cu licenta aia pro , luata de o multime de nonvalori, de zici ca este vreun doctorat pe la Oxford. Rachita nu mai antreneaza ca nu il vrea nimeni. Si nu pentru ca este gura mare, ci pentru ca este zero barat ca antrenor. De ceva timp se tot ia de FCSB ca da bine la talpanisti. Si Oprita nu o sa fie antrenor pentru totdeanuna. ***

De ani de zile Rachita se baga singur în seama...

ovidiu1
ovidiu1  •  15 Iulie 2021, 13:18

De Galca am auzit, de Uhrin am auzit.

ovidiu1
ovidiu1  •  15 Iulie 2021, 13:16

N-am auzit de Todoran.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează