FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cine are dreptate în disputa Florin Tănase - Gigi Becali » Realitatea e una singură: strategia patronului are consecințe la FCSB!

Gigi Becali a împuținat lotul în vara aceasta ca să scadă bugetul de salarii la FCSB +34   FOTO
Gigi Becali a împuținat lotul în vara aceasta ca să scadă bugetul de salarii la FCSB

Articol de , - Publicat marti, 19 iulie 2022 07:20 / Actualizat marti, 19 iulie 2022 11:54

După FCSB - U Cluj 1-1, Florin Tănase a constatat subțirimea lotului. Gigi Becali s-a supărat și l-a criticat pe căpitan: „Se crede și patron, și antrenor!”. Realitatea e că FCSB posedă numai o formulă standard bună, nu și rezerve suficiente și valoroase. 

Realitatea e că lotul e cu adevărat unul subțire. FCSB are o formulă standard care arată bine, ca una capabilă să lupte pentru câștigarea campionatului. Soluțiile de rezervă nu sunt însă nici suficiente, nici îndeajuns de bune

Scene incredibile pe Arena Națională! Criza de nervi a lui Florin Tănase care nu s-a văzut la TV: „Ne apucăm să facem schimbări la pauză?!”
FCSB
Scene incredibile pe Arena Națională! Criza de nervi a lui Florin Tănase care nu s-a văzut la TV: „Ne apucăm să facem schimbări la pauză?!”

Florin Tănase are dreptate, nu Gigi Becali

Becali a împuținat lotul în vara aceasta ca să scadă bugetul de salarii. El abia a acceptat să aducă fundași centrali, avea de gând să-l folosească pe Ovidiu Popescu pe postul de stoper după ce reziliase contractul cu Andrei Miron, iar Iulian Cristea a devenit indisponibil până la sfârșitul anului din cauza unei accidentări. Critica pe care a formulat-o Tănase l-a deranjat și pe Mihai Stoica, deși MM are o relație de amiciție cu jucătorul

Bate câmpii când spune că e slab lotul! Nu poți să spui așa ceva după prima etapă! Dacă ar fi constatat asta pe la jumătatea campionatului, poate că aș fi înțeles, dar acum, în niciun caz!”, a spus Stoica la Orange Sport.

+30 FOTO

Cum arată lotul FCSB acum

  • Portari: Târnovanu, A. Vlad, Ducan
  • Fundași dreapta: Fl. Achim, V. Crețu, Pantea
  • Fundași centrali: Dawa, Bouhenna, Tamm, I. Cristea, Haruț
  • Fundași stânga: Radunovici, S. Șerban 
  • Mijlocași centrali: Șut, Olaru, Edjouma, Oaidă, Ov. Popescu, Lixandru, Pandele, Ciuciulete
  • Extremă dreapta: Cordea
  • Extreme stânga: Oct. Popescu, Fl. Coman
  • Atacanți: Fl. Tănase, I. Stoica, Dumiter, Mamut, Chirițoiu

Prima echipă: Târnovanu - V. Crețu, Dawa, Bouhenna, Radunovici - Olaru, Edjouma, Fl. Tănase - Cordea, F. Coman, Oct. Popescu

A doua echipă: A. Vlad - Pantea, Tamm, Haruț, S. Șerban - Oaidă, Șut, Ov. Popescu - I. Stoica, Mamut, Dumiter

VIDEO Ce nu funcționează la FCSB? Radiografia lui Ionuț Chirilă: „Numai forța colectivă dezvoltă valorile individuale! Din cauza asta ratează campionatul de 7 ani”

Citește și alte știri despre FCSB: 

UPDATE Răsturnare de situație » Rapid a renunțat la acordul cu FCSB înainte de derby-ul din Giulești! Reacție acidă a lui MM Stoica: „Le e frică de Peluza Nord”

Florin Tănase îl „ceartă” pe Gigi: „Cel mai bun lot la FCSB? De unde?!” » Becali i-a răspuns acid

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (23)
AmuzantulTrollescu
AmuzantulTrollescu  •  21 Iulie 2022, 20:03
Postat de navajo_joe pe 19 Iulie 2022, 12:55

Cine-i obliga sa sustina asa ceva? Exista echipe decente si ei aleg oribilitatea aia.

E simplu, au prins vremuri mai bune si sunt mai loiali de fel.

catalynn
catalynn  •  19 Iulie 2022, 17:38

Ce nu vă e mă clar!? FC fcsb este clubul lu’ ne-a jjijji, iar in calitate de proprietar, pe banii lui are ÎNTOTDEAUNA dreptate mă nesimțiților fcsbisti! :-))) Am mai spus, repet: nu va obliga nimeni sa ii susțineți echipa, o avea ne-a jjijji defectele sale însă nu cred ca a pus pistolul la tâmpla nimănui sa vina sau sa se uite la meciurile FC fcsb, nu va place nu aveți decât sa va faceți propria echipa și cu asta basta! :-)))

19sevilla86
19sevilla86  •  19 Iulie 2022, 15:50

Steaua a facut performanta, cel putin dupa 2000, jucand in 4-2-3-1, cu doi buldogi in fata apararii (fie ei Ov Petre, Radoi, Paraschiv sau Lovin, fie Pintili si Bourceanu) si fara un 10 veritabil. Cred ca 4-2-3-1 ar fi mai bun si acum, dar nu avem un atacant de careu pe masura. Am mari indoieli ca Morutan ar fi progresat, l-am vazut la Steaua doua sezoane si in afara de cateva faze izolate cam nimic. Nu are capacitate de efort, forta fizica si nici viteza. Loveste mingea bine, are ultima pasa dar asta nu e suficient pt a fi mare jucator!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează