FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

A renunțat la bani ca să scape de Becali! Ce sumă pierde Nedelcu după plecarea de la FCSB

Dragoș Nedelcu a plecat de la FCSB // FOTO: Imago
Dragoș Nedelcu a plecat de la FCSB // FOTO: Imago

Articol de , , - Publicat sambata, 10 iulie 2021 08:05 / Actualizat sambata, 10 iulie 2021 08:19

Dragoș Nedelcu a plecat ieri spre Germania, acolo unde va juca, pentru un sezon, la Fortuna Dusseldorf, în Liga 2, chiar dacă va încasa mai puțin decât la FCSB.

FCSB s-a despărțit oficial de Dragoș Nedelcu, acesta va juca în noul sezon în Germania. Nedelcu a ajuns la un acord cu Fortuna Dusseldorf, locul 5 în ultimul sezon din liga a doua germană, așa cum Gazeta Sporturilor anunțase încă de miercuri.

Chiar dacă inițial Gigi Becali nu a fost de acord cu oferta nemților, un milion de euro pentru transferul definitiv al mijlocașului, oficialii echipei au mărit miza. S-a ajuns la două milioane de euro pentru transferul definitiv al acestuia în vara anului viitor. Dragoş a aflat vestea transferului în cantonamentul echipei naționale de la Mogoșoaia, unde se pregătea pentru Jocurile Olimpice.

„Am considerat că este o oportunitate pentru mine să mă dezvolt ca fotbalist şi ca om. Nu pot să zic că am aşteptat cu nerăbdare această ofertă, am vrut să fie bună pentru mine. Nu mă aşteptam să fie atât de rapide negocierile. Domnul Becali nu mi-a transmis nimic. Nu am vorbit cu nimeni. Merg la un club de tradiţie din Germania şi e normal să fie presiune", a spus Nedelcu.

A renunțat la bani ca să scape de Becali! Ce sumă pierde Nedelcu după plecarea de la FCSB
Dragoș Nedelcu a plecat de la FCSB // FOTO: Imago

Salariu mai mic, teroare mai puţină pentru Nedelcu

Transferul însă îi blochează participarea la Jocurile Olimpice! Nemții nu au fost de acord ca Nedelcu să meargă în Japonia, la Tokyo, sub conducerea lui Mirel Rădoi. "Îmi doream enorm să particip la Jocurile Olimpice, dar asta a fost situaţia. Mi-au zis din start că asta este dorinţa lor şi nu am avut ce să fac", a declarat fotbalistul.

Din primele informații, Nedelcu, 24 de ani, va câștiga cu 3.000 de euro mai puțin decât la FCSB. Acesta va încasa doar 12.000 de euro pe lună, dar va avea stipulat în contract și anumite bonusuri de performanță. 

Suma mai mică nu l-a deranjat pe Nedelcu, fotbalist care-și dorea să plece cât mai repede de la FCSB, acolo unde era criticat din ce în ce mai des, iar echipa o prindea din ce în ce mai rar. 

400.000 de euroeste cota de piață a lui Dragoș Nedelcu, conform siteului de specialitate transfermarkt.com

VIDEO Valentin Crețu: „O să facem treabă bună cu Todoran”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

„Tănase e îndreptățit să plece” » Victor Becali intervine în telenovela verii la FCSB

„Nu pot să zic că am aşteptat cu nerăbdare această ofertă” » Prima reacție a lui Nedelcu după plecarea de la FCSB + ce spune de Jocurile Olimpice

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (11)
parpalache
parpalache  •  10 Iulie 2021, 19:40

Aia s-o creada gugustiucii(ca sunt destui),ca avea Nedelcu 15 mii la Becali!In realitate baiatul a pierdut salariile pe ultimele 7-8 luni- pe care vicleanul machidon nu i le-a mai platit, stiind dorinta jucatorului de a pleca unde o vedea cu ochii,numai sa joace!Asa ca...„Iti daau drumuu,daaca semnezi aici ca ai primit toaate salaariile la zi”!

duster4
duster4  •  10 Iulie 2021, 11:35
Postat de valentindragobete pe 10 Iulie 2021, 09:47

Ai spus numai ca esti un mare prost

Prostia gigistilor e proverbiala.

valentindragobete
valentindragobete  •  10 Iulie 2021, 09:47
Postat de duster4 pe 10 Iulie 2021, 09:39

gigist si-am spus tot.

Ai spus numai ca esti un mare prost

Vezi toate comentariile (11)
Comentează