FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Edi Iordănescu, vești noi despre revenirea lui Florinel Coman: „Abia atunci îl recuperăm”

Florinel Coman va reveni abia la începutul lui decembrie / foto: GSP
Florinel Coman va reveni abia la începutul lui decembrie / foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 11 octombrie 2021 19:46 / Actualizat luni, 11 octombrie 2021 21:25

Edi Iordănescu (43 de ani) a anunțat astăzi că revenirea lui Florinel Coman (23 de ani), accidentat în urmă cu o lună și jumătate, se va produce abia la începutul lunii decembrie.

Florinel Coman, operat din pricina unei pubalgii, a evoluat ultima oară într-o partidă cu Sepsi, încheiată 1-1, pe 23 august. Edi Iordănescu îl așteaptă înapoi la antrenamente abia la începutul lunii decembrie. 

Edi Iordănescu: „Pe Coman cred că o să îl putem recupera abia în iarnă”

„E foarte important să reușim să recuperăm jucătorii pentru că la un moment dat, dacă se mai accidenta cineva, nici nu puteam să aliniem 20 de fotbaliști pe foaia de joc. Vine și un meci de Cupă și e necesar să avem multe opțiuni. 

Totuși, să fim realiști, anul trecut exista un Dennis Man, un Moruțan, un Tănase în mare formă, un Tavi Popescu și un Florinel Coman pe care eu aproape nu i-am văzut deloc. Vorbim de cinci jucători decisivi, care au produs fotbal și rezultate. 

Pe Coman cred că o să îl putem recupera abia în iarnă. E foarte greu, putem să îl avem la antrenamente pe la începutul lui decembrie sau poate chiar mai devreme, dar până reușim să îl punem pe picioare nu ne va fi deloc ușor. Nu poți să riști. El vine după o accidentare serioasă, o intervenție chirurgicală și nu poți să îl expui”, a declarat Edi Iordănescu, conform Realitatea Sportivă

Florinel Coman face anul fără gol! 

Florinel Coman a jucat puțin în sezonul acesta și are o „fișă” dezastruoasă: a bifat cinci partide, dintre care doar trei ca titular. 

Florinel Coman nu a mai înscris din decembrie 2020 în Liga 1! Pe 5 decembrie anul trecut a dat un gol într-o victorie cu UTA, 3-0. A mai jucat pe urmă în 20 de meciuri de campionat fără să marcheze, un randament extrem de slab al unui fotbalist pe care Becali spera să-l vândă cu mai mult de zece milioane de euro. 

Singura sa reuşită a venit în iulie, în 1-2 cu Karagandî, în Conference League. Prestațiile dezamăgitoare fac imposibil un transfer important al lui Coman în mercato din iarnă, însă atacantul are ocazia de a-și reporni cariera sub comanda lui Edi Iordănescu

Surse din club povestesc că deja sesizaseră o schimbare în bine a lui Florinel Coman după instalarea noului antrenor. Jucătorul era implicat mai mult în antrenamente, părea să fi devenit mai serios.

Edi Iordănescu explică ce se întâmplă cu Budescu la FCSB: „E foarte greu”

Edward Iordănescu, antrenorul FCSB, a vorbit despre situația lui Constantin Budescu (32 de ani).

Mijlocașul adus gratis în vară încă nu s-a impus în echipa de start a roș-albaștrilor, iar Iordănescu spune că acesta încă nu este la cel mai înalt nivel din punct de vedere fizic.

„După trei luni de pauză este foarte greu. Chiar dacă a mai avut activitate individuală și a mers la sală, Budescu nu a mai făcut pregătire împreună cu echipa și nu a fost implicat într-un asemenea program. E dificil să vii după mai multe luni de lipsă de activitate și în scurt timp să te pui la punct. Trebuie să îți recapeți tonusul, condiția fizică și aceste lucruri se fac pas cu pas.

Fotbalul nu l-a uitat, dar la fotbal trebuie să alergi și să ai un ritm bun. Trebuie să avem răbdare cu el, pentru că este un jucător foarte implicat și sunt sigur că ne va ajuta foarte mult în viitor!”, a mai spus Iordănescu, potrivit sursei citate. 

VIDEO Vești excelente pentru FCSB! Edi Iordanescu a anuntat cand revine Tavi Popescu

Citește și alte știri despre FCSB:

EXCLUSIV FCSB are cazuri suspecte de coronavirus » Budescu și Șut negativi, dar izolați

Edi Iordănescu explică ce se întâmplă cu Budescu la FCSB: „E foarte greu”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează