FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB

S-a recuperat și e gata să joace în Sepsi - FCSB: „E 100% apt!” » Cum vede Charalambous partida contra covăsnenilor

Articol de , , - Publicat marti, 23 aprilie 2024 16:10 / Actualizat marti, 23 aprilie 2024 16:46

Elias Charalambous, antrenorul celor de la FCSB, a prefațat duelul cu Sepsi, din etapa a 6-a a play-off-ului Superligii. Cipriotul a vorbit și despre problemele de lot, în special despre accidentarea lui Vlad Chiricheș (34 de ani).

  • Sespi - FCSB se joacă miercuri, de la ora 21:45. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport, DigiSport și PrimaSport.

Tehnicianul roș-albaștrilor a dezvăluit că mijlocașul Ovidiu Popescu va fi apt de joc, dar extrema Luis Phelipe încă e accidentat. În plus, a dat detalii și despre accidentarea lui Vlad Chiricheș, despre care spune că trage tare pentru a mai juca în acest sezon.

De ce nu va sărbători Gigi Becali câștigarea campionatului: „Știți când sărbătoresc eu?”
FCSB
De ce nu va sărbători Gigi Becali câștigarea campionatului: „Știți când sărbătoresc eu?”

Ce probleme de lot are FCSB înainte de meciul cu Sepsi

„Phelipe nu va juca. Nu e gata să ni se alăture. Dar Ovidiu Popescu va fi cu noi. E 100% pregătit. E foarte bine când toți jucătorii sunt pregătiți, ai mai multe variante.

Chiricheș nu va juca. Nu știm când va mai juca. Poate rata tot sezonul, dar va face tot ce poate pentru a se recupera. Asta arată cât de înfometat e și ce pasiune are. Va face tot ce poate pentru a reveni până la finalul sezonului. E foarte important pentru noi”, a spus Elias Charalambous.

Elias Charalambous: „La FCSB e mereu presiune”

Acesta a vorbit și despre meciul cu Sepsi și despre șansele de a fi campion încă din această etapă.

„Începe a doua parte din play-off. Știam de la început că toate meciurile vor fi grele. Vom întâlni o echipă căreia îi place să joace fotbal. Am văzut și etapa trecută. Chiar dacă a pierdut, a avut posesia.

Știm că va fi foarte greu pentru noi, dar jucătorii mei sunt în formă și sper ca mâine să arătăm din nou bine și să câștigăm cele trei puncte. Am analizat echipa. Sepsi joacă un fotbal frumos, ca o echipă. Are jucători buni, dar contează ce vom face noi pe teren.

La o echipă ca FCSB e mereu presiune. Nu contează pe ce loc ești. Mâine vom juca la fel ca în oricare meci. Obiectivul e să luăm cele trei puncte. Suntem foarte aproape de a fi campioni, dar încă nu am câștigat titlul. Trebuie să muncim în continuare. Nu e nimic garantat în fotbal”, a spus Charalambous.

Becali ne-a dat tot ce aveam nevoie. Nu ne-a refuzat niciodată. Ne-a dat tot ce am cerut, uneori chiar și mai mult. Suntem fericiți să avem un astfel de om în fotbalul românesc. Bonus pentru mine pentru titlu? Nu îmi pasă. Jucătorilor să le dea cât poate. Pentru mine, banii nu sunt un obiectiv. Ținta e campionatul. Asta le explic tuturor. La finalul carierei, e bine să ai bani, dar vei rămâne cu amintirile de când ai câștigat trofee.

- Elias Charalambous

VIDEO. Conferința integrală a lui Elias Charalambous

Citește și:

Răzvan Burleanu l-a ironizat pe Gigi Becali: „Trebuie felicitat, a avut răbdare!” » Ce se întâmplă cu procesul dintre FCSB și FRF
FRF
Răzvan Burleanu l-a ironizat pe Gigi Becali: „Trebuie felicitat, a avut răbdare!” » Ce se întâmplă cu procesul dintre FCSB și FRF
Patronul din Superligă vrea ca Becali să ia titlul: „Sunt bucuros pentru FCSB!” » Așteaptă ofertele: „Nu-i prietenie!”
FCSB
Patronul din Superligă vrea ca Becali să ia titlul: „Sunt bucuros pentru FCSB!” » Așteaptă ofertele: „Nu-i prietenie!”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
chiron
chiron  •  23 Aprilie 2024, 16:33

Asta da veste, lumina Ovidiu Popescu reîncepe să strălucească! Ultima reprezentație a fost la 0-4 cu Rapid, cu el în echipă chiar cresc cu vreo 20-25% șansele oricărui adversar.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează