FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB

VIDEO Elias Charalambous speră ca Gigi Becali să nu renunțe la FCSB: „Fotbalul românesc are nevoie de el! Merită mai mult respect”

Gigi Becali // FOTO: Cristi Preda
Gigi Becali // FOTO: Cristi Preda

Articol de , , - Publicat sambata, 29 aprilie 2023 14:46 / Actualizat sambata, 29 aprilie 2023 15:37

Elias Charalambous (42 de ani) a vorbit despre decizia lui Gigi Becali de a ieși din fotbal.

  • CSU Craiova – FCSB se joacă duminică, 30 aprilie, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, DigiSport și OrangeSport

După înfrângerea cu Rapid, 0-1, Gigi Becali a decis să renunțe la FCSB, iar recent a transferat acțiunile pe numele surorii sale. Azi, într-o conferință de presă, antrenorul cipriot de la FCSB a spus că speră ca Becali să revină asupra deciziei.

Numele noului patron de la FCSB » Gigi Becali i-a cedat acțiunile
FCSB
Numele noului patron de la FCSB » Gigi Becali i-a cedat acțiunile

VIDEO Elias Charalambous e categoric: Fotbalul românesc are nevoie de Gigi Becali”

„Pentru mine, oamenii din România trebuie să-l respecte pe domnul Becali. E de mulți ani în fotbal și a ajutat foarte mult fotbalul. Merită mai mult respect! Sper să-și schimbe decizia. 

E o persoană importantă și fotbalul din România are nevoie de el. Domnul Becali spune ce are de spus... Eu cred că fotbalul are nevoie de domnul Becali. 

Vrem să câștigăm campionatul, ar fi bine pentru el. Dar nu depinde doar de noi. Noi vom da totul pentru a reuși asta. Avem cei mai buni jucători. 

Nu știi niciodată ce se va întâmpla în fotbal. Dar sunt încrezător în șansele noastre. Avem multe echipe bune în România. Acum, Farul e prima și înseamnă că e cea mai bună echipă”, a spus Elias Charalambous la conferința de presă.

Am terminat. Ies din fotbal. Nu mă mai interesează. Am 65 de ani... Nu mai pot. Ce a făcut Feșnic a pus capac. Ar trebui să fie numit «Întuneric». Eu ies din fotbal. Din cauza lui ies. Așa ceva nu se poate. Nu știu ce să mai fac cu echipa.

 Pentru jucători nu se schimbă nimic. Va fi MM acolo. O pun pe numele surorii și o vând. Nici la meciuri nu mă mai uit. O să stau la Biserică. O să-l sun pe MM Stoica și îl voi întreba care a fost scorul ca să vedem ce a ieșit. El va comanda totul. Va fi omul meu de bază. Va fi președintele Consiliului de Administrație. Nu mă mai interesează nici schimbările. Voi întreba doar scorul.

 – Gigi Becali

VIDEO Totul despre Universitatea Craiova - FCSB

Citește și: 

Ce s-ar fi întâmplat în Superligă dacă era activ criteriul solicitat de deținătorul drepturilor TV » Doar 4 cluburi puteau obține bonusul promis

Mesaj răspicat de la CFR Cluj: „Acum că s-a greșit împotriva FCSB-ului, s-au aliniat toate astrele și au început să iasă în conferințe”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (8)
Hcm27
Hcm27  •  30 Aprilie 2023, 08:41
Postat de benuttodel pe 29 Aprilie 2023, 16:33

asta se urmareste: După ce Gigi Becali a anunțat public intenția de a vinde F.C.S.B. pentru 25 milioane euro, pe piața de business dar și în lumea fotbalului au apărut informații clare despre un demers concret al fraților Pavăl! Aceștia ar fi dispuși să profite de contextul neașteptat, să cumpere FCSB și să forțeze în termen foarte scurt o fuziune cu CSA!

N-ar fi o idee rea sa se și concretizeze!

81mada
81mada  •  29 Aprilie 2023, 18:25

Pai il respecta lumea, dar asta nu inseamna ca trebuie sa faca toata lumea cum vrea el…

lefter_popescu
lefter_popescu  •  29 Aprilie 2023, 17:19

"Aralambie " , nici nu s -a uscat bine cerneala pe contractul tau *** și îți dai cu părerea despre beneficiile *** în fotbal. Afla domnule ca fotbalul romanesc are nevoie de Gigi Valiza în afara lui și pt. totdeauna. Asa avem speranța unei competiții fotbalistice cu mult , mult mai curata. Du -te Gigi, du -te !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează