FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB / EXCLUSIV I-a plătit-o lui Becali! » Dezvăluiri din culisele mutării-șoc: s-a aflat cine l-a dus pe Bălgrădean la CFR Cluj

Articol de , - Publicat joi, 05 martie 2020 13:55

După ce a semnat cu campioana CFR Cluj, Cristi Manea (22 de ani), fundașul dreapta dat afară de FCSB, le-a dezvăluit șefilor din Gruia că "Pufi" Bălgrădean (31) e dispus să semneze cu trupa lui Dan Petrescu.

Lovitura pe care CFR i-a aplicat-o FCSB-ului prin faptul că l-a semnat în secret pe Cristi Bălgrădean, care a continuat să apere poarta vicecampioanei, are în spate, de fapt, un fost fotbalist al clubului patronat de Gigi Becali. Cristi Manea este cel care a „intermediat” această mutare-șoc.

FCSB / EXCLUSIV I-a plătit-o lui Becali! » Dezvăluiri din culisele mutării-șoc: s-a aflat cine l-a dus pe Bălgrădean la CFR Cluj


În momentul în care a ajuns în Gruia, în urmă cu o lună, după ce și-a reziliat contractul cu FCSB, care nu l-a mai dorit, fundașul dreapta le-a dezvăluit conducătorilor de la CFR că Bălgrădean este un portar disponibil pentru a fi abordat și chiar ar fi interesat să ajungă sub comanda lui Dan Petrescu. 

„Anunțul” lui Manea în interiorul clubului CFR a fost făcut în contextul în care campioana ia în calcul despărțirea de Arlauskis, căruia i se termină contractul în iunie și nu mai este dispus să continue. 

În plus, Manea știa chiar de la „Pufi” că FCSB nu i-a propus prelungirea înțelegerii, scadentă la 30 iunie și că goalkeeper-ul își caută o altă formație. Dan Petrescu a fost întrebat despre varianta Bălgrădean, și-a dat acceptul, iar mai departe, totul s-a făcut în mare secret, fără ca nimeni de la FCSB să afle. Mai mult, chiar și lui Bălgrădean i s-a transmis să nu anunțe pe nimeni, informarea oficială a CFR-ului fiind planificată pentru săptămâna viitoare, chiar înaintea meciului direct, programat pe 15 martie, la Cluj.

Manea, folosit și el ca spion!

CFR a lovit-o din plin pe FCSB și înaintea disputei directe, din prima etapă a Ligii 1 desfășurate în 2020. Cristi Manea a semnat cu CFR chiar cu câteva zile înaintea acelui joc, deși acordul dintre cele două părți, jucător-echipă, exista încă de la începutul lunii ianuarie.

CFR l-a mai lăsat însă intenționat sub comanda lui Vintilă și nu i-a cerut să rezilieze mai devreme, deși Becali tot insista pentru a rupe contractul, tocmai pentru ca Manea să meargă în cantonament cu FCSB și să ofere apoi toate detaliile pregătite de staff-ul roș-albaștrilor în vederea meciului cu CFR. În cele din urmă, manea a ajuns în Gruia, iar CFR s-a impus în fața FCSB-ului, scor 1-0.

„Suntem bucuroși că am reușit să devenim un club mai interesant pentru jucători decât este FCSB. Tot mai mulți preferă CFR-ul când au de ales, iar exemplele sunt Burcă, Cestor, Butean, Pașcanu. Și mai sunt și alți fotbaliști de la FCSB care ar vrea să vină la noi” - Bogdan Mara, director sportiv CFR

VIDEO // Match Preview Hermannstadt - FCSB

VEZI ȘI:

Clasament Liga 1

FCSB - CRAIOVA // Plan dejucat! Profită Craiova » Cum voia Dan Petrescu să-i dea lovitura de grație rivalei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (75)
adriann_
adriann_  •  05 Martie 2020, 23:07
Postat de florar pe 05 Martie 2020, 18:51

Deci tu afirmi ca Becali nu a platit datoriile CSA si AFC...Eu te intreb cine trebuie sa plateasca acele datorii????!!!!Ai ciuperca ....ca nu este atat de greu...Nici macar pentru nivelul tau!!!!

Esti mai prost decat imi imaginam. BECALI PRELUASE ONG-UL ALA CU TOT CU DATORII :))) Cine vroiai sa le plateasca? :))) Daca prostia ar durea tu ai umbla urland pe strazi...

fantasma
fantasma  •  05 Martie 2020, 20:01
Postat de spartcapus pe 05 Martie 2020, 18:22

:))))))))))))))) nimic nu e mai penibil decat fcsbistul bekalizat!

Greu cu ei...mă gândesc ce profil poate avea un fcsb-ist bekaliot,adică o persoană care apără și divinizează un fost încarcerat pt manevre cu gologanii. Mă rog,treaba lor,să-și păstreze mintea coruptibilă și să viseze cai verzi pe pereți și sfinți binefăcători care să-i salveze din mizeria morală și etică în care se scaldă.

1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  05 Martie 2020, 19:18

Bekali este ultimul om care poate face apel la morala si onestitate. El, un sarpe veninos, a muscat cu sau fara rost de atatea ori ca nimeni nu-si mai aduce aminte. Inaintea unor meciuri directe a antamat jucatorii adversarelor, a facut transferururi formale doar ca sa le "slabeasca", cum el insusi declara. A umblat cu valize de bani sa mituiasca in stanga si-n dreapta, a mintit ordinar ori de cate ori interesele lui au cerut-o. A ajuns in puscarie si a continuat sa spurce fotbalul cu tot felul de aranjamente oculte "cooperativizandu-l" alaturi de acolitii sai. Si acum, cand un jucator aflat in ultimele sase luni de contract si caruia nu i s-a oferit un nou acord isi ia soarta in maini si-si alege singur viitorul, el, intaiul branzar al tarii, se simte tradat si face apel la etica. Culmea ipocriziei! Iar alde Radu Naum si gloata deontologilor gigisti se dau de ceasul mortii ca nemernicul ala nu a fost respectat. Pfui!

Vezi toate comentariile (75)
Comentează